Je kledingkast weer zomerklaar maken doe je zo

Je kledingkast weer zomerklaar maken doe je zo

Het eind van de winter is weer in zicht en dat betekent ook dat er weer warmere lente- en zomerdagen aankomen. Weg met de dikke truien en vesten. De jurkjes en de luchtige kledingstukken mogen tevoorschijn komen! Wellicht heb je een kast waar je eigenlijk altijd al je kleding gewoon in laat zitten, maar de kans is groot dat je in de winter je zomerse kleding wegstopt en ’s zomers je winterkleding netjes opbergt. Nu is het dus weer tijd om alle zomerspullen tevoorschijn te halen! Hoe maak je je kast optimaal klaar voor de zomer?

Haal winter kleding écht uit de weg

Vaak neemt winterkleding zoals truien en vesten veel ruimte in beslag. Niet gek aangezien ze vaak een stuk dikkere stof hebben, maar vervelend is het wel! Heb jij tijdens de warmere maanden in jouw kamer de ruimte om jouw winterkleding op te bergen? Leg ze hier dan ook neer. Dat kan in een bak of tas onder je bed, in een la onderin je kast, in een doos bovenop een boekenkast, het maakt niet uit – alles kan. Zoek een plek om tijdelijk deze dingen op te bergen en richt jouw kledingkast optimaal in voor al je favoriete zomerse kledingstukken en andere dingen als accessoires, tasjes, schoenen, ga zo maar door. Zwemkleding en dergelijke mogen weer uit de kast en deze kledingstukken nemen ook meer ruimte in beslag dan je denkt!

Leg zomerse accessoires binnen handbereik

Je kunt zonnebrillen, petjes en andere zomerse accessoires ook weer bij elkaar zoeken.  Je kunt de deur natuurlijk niet uit op een zomerse dag zonder zonnebril. Haal je favoriete Ray-Ban zonnebril weer uit de kast en leg hem op een plek waar je makkelijk bij kunt. Zo vergeet je jouw zonnebril niet om mee te nemen en hij maakt jouw outfit helemaal af.

Houd een grote schoonmaak

Natuurlijk heb je na een jaar lang geen zomerkleding gedragen te hebben een beetje een nieuwe smaak ontwikkeld, nieuwe kledingstukken verzameld, ga zo maar door. De kans is groot dat je jouw kleding van vorige zomer nu helemaal niks meer vindt. Spit alles eens door en kijk of je wellicht oude dingen weg kunt doen, of dat het misschien tijd is om eens te gaan shoppen. Doe eens gek en zorg ervoor dat je zomergarderobe helemaal naar jouw smaak is.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.