Studio Pet met naam

Toch een hondje in huis met Studio Pets

We zijn een echt kattengezin, met 3 katten. Zelf hadden we er vroeger maar liefst 5 in huis, dus ik ben heel wat gewend. Maar ja, de kinderen zouden eigenlijk graag een hond willen, dus dat wordt een beetje lastig. Dus toen ik voor mijn dochter één van de nieuwe Studio Pets met naam mocht uitkiezen, dacht ik dat ze wel voor een lief nieuw poezenknuffeltje zou gaan. Maar je raadt het al; het werd een puppy, een kleine poedel met de zelfgekozen naam Stacia. Misschien ook maar goed, want nu voelen de katten zich minder bedreigd. Is jouw kindje ook gek op knuffels en huisdieren, doe dan mee met de winactie, want ik mag een Studio Pet met naam naar keuze verloten.

Studio Pets

Iedereen die wel eens een Studio Pet knuffel heeft gezien, is ter plekke gesmolten. Deze knuffels zijn de schattigste puppies, kittens, konijntjes en paardjes. Allemaal gebasseerd op de mooie foto’s van de babyhuisdieren, gemaakt in hun eigen fotostudio. Naast de knuffels vind je daarom deze superschattige dieren ook terug op vrolijke schoolspullen, tassen, kaartjes of leuke cadeautjes.

Kleding en accessoires

De Studio Pets knuffels komen met hun eigen kledingstukken en accessoires. Zo hebben sommige een brilletje, een lekker warm shirtje of een fototoestel. De kleding, zoals gympen en hoodies en de accessoires, zoals halsbandjes en brillen, zijn ook los verkrijgbaar. Zo kun je een hele garderobe bij elkaar sparen voor je nieuwe vriendje.

Koffertje

Sommige Studio Pets komen ook in een mooi gekleurd koffertje. In dit koffertje, in verschillende kleuren, zitten stickers en een eigen paspoort. Zo kan je Studio Pet ook mee op reis. Met de stickerboekje kun je zo je koffer helemaal naar je eigen stijl decoreren. Iedereen weet zo dat dit het koffertje is voor jouw huisdier. Het koffertje kan thuis ook heel goed dienst doen als het bedje van je knuffel of om alle accessoires goed in te bewaren.

Nieuw Studio Pets met naam

Natuurlijk krijgt elk nieuw huisdier ook een eigen naam. Onze poedelpup kreeg de naam Stacia. Niet zomaar een naam, want dit hondje lijkt erg op die heel leuke hond die wij op onze vakantie in Oostenrijk hebben ontmoet. Nieuw zijn de Studio Pets met naam. Je Studio Pet krijgt dan een mooie hanger met daarin elke naam die je maar wilt gegraveerd. Zo weet iedereen meteen hoe hij of zij heet.

Studio Pet met naam

Studio Pet Shop

De Studio Pets knuffels zijn online verkrijgbaar in de shop, net als accessoires en leuke school- en tekenspulletjes. Maar ook kun je langskomen in één van de Studio Pets winkels. De eerste opende in Amstelveen, maar sinds kort kun je ook helemaal losgaan in de nieuwste winkel in Westfield Mall of the Netherlands. Een droomwinkel voor iedereen die van dieren houdt en ik denk dat ook jij je niet kunt inhouden om er eentje mee naar huis te nemen.

Winactie Studio Pet met naam is gesloten

Met dank aan Studio Pets mag ik een Studio Pet met naam naar keuze verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

79 thoughts on “Toch een hondje in huis met Studio Pets

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.