Online Zomershoppen

Zomer online shopping voor de vakantie

De vakantie staat voor de deur en dus wordt het weer tijd om na te gaan denken over wat er allemaal mee moet in de koffers. Ik begin daar graag al vroeg mee en zet meestal alvast een krat klaar die ik dan langzaam vul met de dingen die meemoeten. Omdat ik momenteel geblesseerd ben aan mijn knie, deze keer geen rondje door de stad, maar een avondje online shoppen. Ik bestelde voor iedereen alvast wat voor de vakantie en ik mag ook nog online stoptegoed weggeven.

Online shoppen

Het begon allemaal, omdat ik al een tijdje op zoek ben naar een paar nieuwe witte sneakers. Surfend op het Internet kwam ik uit bij de online shop van Sacha. Vroeger kwam ik regelmatig in deze winkel, maar online had ik nog nooit een kijkje genomen. Met 675 verschillende dames schoenen, is keuze genoeg en ook witte sneakers. Veel schoenen zijn ook nog een in de Sale en dat levert leuke kortingen op. De keuze is nog lastig. Welke zou jij kiezen?

Lekker lezen

Omdat de vakantie voor mij hét moment om weer eens te lekker ontspannen een boek te lezen, ging ik ook opzoek naar nieuwe leesvoer, voor mij en voor de mijn dochters. Grote Zus moet in de vakantie goed blijven lezen, om haar leeskilometers te maken en hopelijk ook gewoon omdat ze het leuk en ontspannen vind, net als ik. Omdat we dit jaar naar Zweden gaan, het land van Pippi Langkous, vond ik deze 2 leuke en toepasselijke boeken om mee te nemen.

Deze dag, een leven – De biografie van Astrid Lindgren

‘Ik vind dat je elke dag moet beginnen met het idee dat het de enige dag is die je hebt. “Deze dag, een leven”.’

Meer dan zeventig jaar geleden begon Astrid Lindgren haar buitengewone carrière als schrijver. Na Pippi Langkous volgden nog vele boeken die een revolutie in de jeugdliteratuur teweegbrachten – en de auteur in een levende legende veranderden. Tot aan haar overlijden in 2002 stond ze bekend als een toegewijde vrouw, die zich inzette voor vrede, gerechtigheid en kinderrechten. Jens Andersen blikt in deze eerste uitvoerige biografie na de dood van Astrid Lindgren achter de façade van het wereldwijde succes. 

Jens Andersen | Bol.comPagina’s 464 | ISBN 978-90-216-7654-8 | Prijs € 35,00

Zomerverhalen – Astrid Lindgren

Pippi, Emiel, Lotte, de kinderen van Bolderburen… Ze komen allemaal lang in deze vrolijke bundel, afgewisseld met sprookjes. Met deze kleurrijke voorleesbundel kom je snel in zomerse sferen! Heerlijk om uit voor te lezen of voorgelezen te worden tijdens een picknick in het bos of gezellig voor het slapen gaan in de tent.

Astrid Lindgren | 5-8, 8-10 jaar| Bol.com | Pagina’s 96 | ISBN 9789021677781 | Prijs € 16,99

Shirt voor hem

Ik en de kinderen hebben wel voldoende zomerkleding in de kast hangen om 3 maanden de tropen in te gaan. Daarom besluit ik de verleiding van alle uitverkoop te weerstaan en op zoek te gaan naar iets nieuws voor Papa’s Liefste. Hij gaat zelf niet zo snel winkelen, maar ik weet dat hij wel wat nieuwe shirts, sokken en ondergoed kan gebruiken. Op aanraden van een vriendin ga ik eens kijken bij Bamigo.com. In deze online shop verkopen ze frisse bamboe heren onderkleding.

Bamboe absorbeert tot 3 keer meer vocht dan katoen

Bamboe is een fijne stof om te dragen in de zomer. Niet alleen is bamboe het heel zacht, maar geven ook geen transpiratievlekken en is strijkvrij. Ideaal dus voor in je koffer op reis. Erg fijn is ook dat deze shirts extra lang zijn. Ik besluit een mooi bamboe shirtje voor hem te kopen, met een v-hals.

Sweaker zwemsokken

Tot slot herinnerde ik mij dat ik iets gelezen had bij de consumetenbond over Sweakers® antislip zwemsokken. Deze grappige sokken zijn speciaal ontworpen om te dragen in het zwembad en zo uitglijden helpen voorkomen.

Wist je dat meer dan 200.000 ongelukken jaarlijks gebeuren rondom zwembaden in Europa? Meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden, vooral bij kinderen jonger dan 15 jaar. Door het dragen van de Ockyz Sweakers® antislip zwemsokken heb je meer grip op de gladde vloer van het zwembad. De zwemsokken zijn voor zwemmen, wat helmen zijn voor skiën. Na tien jaar zijn ze heel normaal, net zoals de helmen tijdens het skiën nu heel normaal zijn.

Sweakers® liggen bij de 13 grootste parken van Center Parcs in Duitsland, Belgie en Nederland.

Goed te weten is dat er tijdelijk geen verzendkosten zijn en je wel “Track and Trace” code krijgt. Bestel je de zwemsokken voor 23:00, dan zijn ze morgen in huis.

Winactie Sweaker Zwemsok is gesloten

Gefeliciteerd!

winnaar 1 Winnaar 2

Winnaar 3 Winnaar 4

Ik stuur persoonlijk de winnaar een mailtje. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Uitgelichte foto is afkomstig van Shutterstock

Spread the love

27 thoughts on “Zomer online shopping voor de vakantie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.