Gebe Materity

Zwanger en toch feestelijk aan het kerstdiner met GeBe maternity

Elk jaar weer dezelfde vraag met Kerst, wat ga ik dit jaar dragen tijdens het kerstdiner? Waar ik andere jaren een leuk jurkje of rok uit mijn kast pakte, passen dit jaar mijn meeste kleren niet meer. In maart 2019 verwacht ik mijn tweede kindje. Mijn kerstjurk van vorig jaar zal daarom nog maar een jaartje in de kast moeten blijven hangen. Gelukkig vond ik al snel iets moois in de webshop van GeBe maternity.

Gebe Materity

Op internet zocht ik al een tijdje rond bij de standaard winkelketens naar feestelijke zwangerschapskleding voor tijdens de Kerst. Helaas vond ik nergens een geschikte jurk of rok. Mijn zus, Mama’s Liefste, wist nog wel een leuke site met kleding voor (aankomende) mama’s: Gebe MaternityGebe Materity

Op de site van GeBe maternity lees ik dat ze trends op de voet volgen en dit vertalen naar een comfortabele en stijlvolle zwangerschapscollectie. GeBe-collecties heeft meerdere stijlen, zodat elke moeder haar persoonlijke voorkeur er in terug kan vinden. De collectie bevat verschillende items voor bijvoorbeeld naar het werk of casual kleding. Maar ook precies wat ik zoek, avondkleding!

GeBe maternity Magazine

In het keuzemenu zie ik dat ze ook een eigen Magazine hebben. Ik besluit daar eerst eens door heen te bladeren. Hier laten ze elke week een item uit de collectie zien. Gedragen door een “gewone” zwangere en geen supermodel. Fijn om zo een beeld te krijgen hoe hun positiekleding valt bij zwangere vrouwen in het dagelijkse leven.

Gebe Materity magazineGeBe Materity Party Collection

Bij de nieuwe collectie zie ik veel leuke positie- en voedingskleding. Bij de Specials vind ik waarnaar ik eigenlijk op zoek was; de Party Collection. Oh, wat een mooie jurken, broeken en blouses! De lange jurken Laila, Grace, Hodor en Blossom en de korte jurken Mesh en Milay spreken me meteen aan. Ik ga voor de lange jurk Hodor en de jurk Monalisa. Ik ben zelf vrij lang, dus ik hoop dat de jurken in lengte goed bij mij zullen vallen.

Gebe Materity Gebe Materity

GeBe Maternity Post

Al vrij snel brengt de postbode een doos bij me thuis. In de doos vind ik een persoonlijk briefje van Floor en Pascale van GeBe Maternity. Ze feliciteren me met mijn zwangerschap en veel plezier met de twee ‘party dresses’ in december. Wat lief en leuk gedaan! Het kaartje met Instagram-foto’s en magazine blader ik door, mooie foto’s en kleding!

Uit de doos haal ik jurk Hodor, wat een stevige stof, dat is fijn met deze koude dagen! Ik doe de jurk snel aan en het valt me op dat de jurk mooi valt met mijn lengte, dat gebeurt niet vaak. Jurk Monalisa doe ik over mijn jurk aan, dat geeft een mooi effect door het kant! Mijn vriend is ook enthousiast en maakt meteen mooie foto’s bij de kerstboom. Deze stuur ik naar mijn zus om haar te laat weten dat ik heel helemaal klaar ben voor het kerstdiner.

Lees ook: Dag foute kersttrui, hallo OppoSuits!

Samenwerking

Spread the love

2 thoughts on “Zwanger en toch feestelijk aan het kerstdiner met GeBe maternity

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.