De favoriete Carnaval kostuums van mijn dochters

De favoriete Carnaval kostuums van mijn dochters

Nog maar een paar dagen en dan breekt de carnavalsgekte weer los. In Nederland vieren we dit met name onder de rivieren. Bij ons in de regio zijn er dan ook maar een paar dorpen die dit feest uitbuindig vieren. Maar gelukkig houden mijn meiden 365 dagen van verkleden en zien ze nu ook weer de mooiste kostuums voorbij komen. Hierbij hun favoriete outfits voor dit jaar en ik mag ook nog eens €30 shoptegoed bij Carnavalskleding.nl weggeven.

De favoriete Carnaval kostuums van mijn dochters

Het leuke van carnaval en verkleden is dat je alles kan worden wat je maar wilt. Mijn dochters hebben al een flinke garderobe met verkleedkleren, maar ze vinden altijd wel iets nieuws wat ze graag zouden willen zijn. Vaak zijn dit bekende film- en TV-figuren, maar ook doen dieren en beroepen het altijd goed. Hierbij hun top 10 carnavaloutfits voor dit jaar.

Gameheldenkostuums

Hoog op hun lijstje met favoriete kostuums staan dit jaar de helden uit hun favoriete games zoals Fortnite en Mario. Zeker de onesie van de Cuddle Team Leader uit Fortnite is lekker roze en warm.

Bekend van de TV

Naast gamehelden zijn bekende figuren uit films en van de TV ook altijd in trek. Er wordt bij ons thuis veel gekeken naar de serie Miraculous Tales of Lady Bug & Cat Noir. Een lieveheersbeesje- en kattenkostuums mogen dan ook niet ontbreken in dit rijtje.

Disney Prinsessenjurken

In geen enkele verkleedkist mogen natuurlijk de jurken ontbreken van de bekende prinsessen uit de Disneyfilms. Van Sneeuwwitje, Assepoester en Jasmin, tot Elsa en Anna.

Eenhoornoutfits

Ook blijven de eenhoornoutfits het altijd goed doen. Vaak zijn het vrolijke, kleurrijke kostuums en compleet met mooie diadeem met een hoorn. Zelf vond ik deze onesie ook erg leuk en praktisch 🙂

Dierenkostuums

Tot slot zijn er ook weer veel leuke dierenkostuums gevonden door mijn meiden. Natuurlijk viel het flamingopak meteen in de smaak, maar ook de schattige zebra en luipaard horen in dit rijtje thuis.

Lees ook: Alaaf! Carnaval! wat trekken we aan dit jaar?

Win €30 shoptegoed bij Carnavalskleding.nl is gesloten

De winnaar is

  • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

50 thoughts on “De favoriete Carnaval kostuums van mijn dochters

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.