Onder de rivieren is het de komende dagen feest. Dan ligt het gewone leven even stil en gaan iedereen -van groot tot klein – verkleed de straat op voor het jaarlijkse carnaval! Hoe gekker hoe beter. Hier vieren we alleen carnaval op school, maar ook daar zijn we al druk aan het nadenken over wat we dit jaar zullen gaan aantrekken. Daarom voor de last-minute beslissers nog een paar leuke carnaval out-fit tips! 

Alaaf! Carnaval! Wat trekken we aan dit jaar?

Trend van dit jaar voor de kids

Zoals elk jaar zie je weer diverse leuke outfits voorbij komen. Natuurlijk blijven de Disney Prinsessen favoriet, maar ook andere TV helden zoals PJ Masks (voor mij onbekend), LEGO en Star Wars doen het dit jaar erg goed.

Carnaval kostuum Star WarsCarnaval Kostuum PJ MasksCarnaval Kostuum LEGO

Voor de meisjes zijn natuurlijk de Eenhoorns en de Flamingo’s erg favoriet als carnaval kostuum dit jaar. Zelf vind ik de kostuum waarin het lijkt alsof je op de eenhoorn zit, zo schattig!

Carnaval Kostuum EenhoornCarnaval kostuum Flamingo Carnaval Kostuum eenhoorn

Ook de aller- allerkleinste

Het carnaval virus wordt al op jonge leeftijd geïnjecteerd. Ook de allerkleinste gaan de komende dagen verkleed de deur uit. Al vanaf maat 50-68 zijn er al babykostuums verkrijgbaar. Hoe lief is dat!

Baby kostuum CalimeroBaby kostuum pauw Baby Kostuum Bij

Twinning

Wat het ook altijd erg goed doet is Twinning! Samen met pappa of mama in het zelfde kostuum of thema. Moeder en Dochter als 2 schone jonkvrouwen of Vader en Zoon als Superman. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Twinningsetje met broer of zus of als hele familie!

 Carnaval Kostuum Vader Zoon Superman Carnaval Kostuum Familie Verschrikkelijke Ikke

IJzig koud

Mocht je de komend dagen de straat op gaan om te hossen, vergeet dat niet om nog snel een setje thermisch ondergoed aan te schaffen. Gezien de weersvoorspellingen wordt het de komende dagen erg fris! Natuurlijk kun je dat ook mooi verwerken in je outfit voor dit jaar of gewoon heel hard zingen “Kou is voor mij nooit een punt geweest”

Carnaval Kostuum PinguinCarnaval Kostuum FrozenCarnaval kostuum IJsbeer

Poppy Hair in the Air!

Afgelopen kerst maakte ik heel simpel van het haar van mijn dochter een kerstboom. Daarbij bedacht ik mij ook meteen dat dit heel goed werkt om het haar van Poppy uit de film Trolls te maken. Het enig wat je dan moet doen is een goed bus roze haarverf kopen en klaar!

Ik hoop dat ik je nog een paar leuke ideetjes heb kunnen geven. Mocht je nog wat willen bestellen met spoed, dan kan dat bij online carnavalswinkel Vegaoo.nl voor €4,95?

Vieren jullie Carnaval en zo ja, wat trek je aan?

Samenwerking

Spread the love

21 Comments on Alaaf! Carnaval! wat trekken we aan dit jaar?

  1. Oh, die babykostuums… te lief. Die pinguïn die de drager zogenaamd draagt vind ik ook gaaf. Ik kom van boven de rivieren en woon er nu onder, maar ik vier het niet echt. Morgen wel kabouterfeest bij mijn zoontje op school en wellicht gaan we nog naar een optocht kijken komend weekend.
    Veel carnavalsplezier gewenst!

  2. Wat een gave kostuums. Ik zag dat heel veel kinderen vandaag verkleed naar school mochten en schoot in de stress. Heel even dacht ik dacht ik iets over het hoofd had gezien. Dus gauw haar Vaiana en Elsa jurkje uit de kast getrokken en nagevraagd. Bleek er niets aan de hand te zijn. Niemand ging verkleed naar school.

  3. Haha, superleuk, vooral het twinnen. Ik zie mijn man als samen met Olivier als superman door het leven gaan Tof overzicht! Wij vieren het niet enorm in Diemen, het is wel een te leuk spektakel

  4. Hier geen carnaval in het midden van het land, maar onze zoon viert het vanaf volgend jaar wel op school. Tegen die tijd me maar eens verdiepen in verkleedkleding!

  5. Oeps, ik heb echt he-le-maal niets met Carnaval. Toevallig waren we afgelopen weekend in Zeeland, waar het hotel ons eerder vertelde dat het ‘vakantietijd’ was. En ik dacht: hoezo dan? Juistem, het ging om Carnaval. Verder vrij weinig van gemerkt trouwens, dus een heerlijk relaxed weekend gehad. Kan mij wel voorstellen dat het voor kinderen hartstikke leuk is. Maar inderdaad, wat was het koud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.