Feestweken Mama's liefste 40 jaar Miep-ie

Win #7 | Shoptegoed bij Miep-ie

Zit je alweer klaar voor mijn volgende winactie! We zijn al lekker op weg en ook vandaag heb ik weer een leuke prijs voor je klaarliggen. Miep-ie is een van de leukste webshops die ik online ken. Zeker moeders met meiden zullen hier heerlijk kunnen rondsnuffelen en voor een klein prijsje de schattigste speldjes en strikjes vinden. Hebben jouw meiden lange haren en zoek je nog wat leuke speldjes, doe dan zeker mee en maak kans op €12,50 Shoptegoed bij Miep-ie

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Miep-ie

Speldjes en elastiekjes

Miep-ieWij hebben thuis in ieder geval al een hele doos voor met de leuke speldjes en elastiekjes van Miep-ie. Beide meiden hebben lange haren en deze moeten van mij altijd vast (het liefst in een vlecht) naar school. Zelf mogen ze dan hun elastiekje en speldjes voor de dag uitkiezen. De elastiekjes van Miep-ie hebben altijd een stoffen knop met een leuk printje, die altijd wel te combineren is. We hebben matching speldjes, maar ook vele losse. Helaas verliezen we er wel eens eentje. Altijd jammer, maar we combineren hem dan wel met een andere speldje. Stuk zijn ze eigenlijk niet te krijgen.

Voor groot en klein

Zowel de speldjes en de elastiekjes kun je in de shop vinden in diverse maten. Zo zijn er klein elastiekjes die beter passen om de dunne staartjes van de allerkleinste. Voor de meiden met al een dikke bos haar kun je kiezen voor een groter elastiekje. Ook de speldjes zijn in meerdere maten te koop.

Miep-ie logo

Gestrikt

Hou je meer van strikjes? Ook die zijn volop te vinden, als elastiekje of als haarband. Zeker de laatste zijn ook erg populair. Ze zijn er in diverse kleuren, printjes en dikke van de haarband. De gestrikte tricot en de nylon haarbandjes  vind ik zelf erg schattig en voor €2,50 /€3,50 kun je ze toch ook niet laten liggen.

Ik weet zeker dat je de €12,50 shoptegoed een heel mooi pakketje zult kunnen samen stellen voor jouw dochter(s), nichtje(s), buurmeisje(s) of jezelf.

Winactie #7 €12,50 Shoptegoed bij Miep-ie is gesloten

De winnaars is

Samenwerking

Spread the love

54 thoughts on “Win #7 | Shoptegoed bij Miep-ie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.