Feestweken Mama's liefste 40 jaar FitFestival 2

Win #8 | Ritual pakket van het FitFestival

Jaja, dat 40 worden… blijft toch nog wel een gevoelig puntje. Misschien komt het ook omdat met het ouder worden, ik mij ook steeds bewuster word dat het leven leuk blijft, met een gezond lichaam. Nou kun je hierop verschillende gebieden aan werken. Op het Fitfestival van de gemeente Rotterdam, georganiseerd door dr. Sunshine, kun je hierover laten voorlichten en je gezondheid testen. Omdat het toch een feestje is en je goed voor jezelf miet zorgen (lees verwennen) mag van ik van het FitFestival 3x een lekker Ritual pakket weggeven.

Feestweken Mama's Liefste 40 jaar - FitFestival

Het Fitfestival van de gemeente Rotterdam wordt georganiseerd door dr. Sunshinevind en vind plaats op 14 maart in de Winkelpromenade Hesseplaats. Kom langs en laat je voorlichten over gezond ouder worden. Het programma bestaat uit 5 onderdelen: BrainFood met prikkelende lezingen, het VitaliteitsFestival met verschillende testjes (o.a glucose, cholesterol, BMI en bloeddruk) Living Lab met innovatieve diensten & producten, diverse sportieve en rustgevende activiteiten en een FoodSpa.

Doe mee aan:FitFestival

 • Vitaliteitscheck en laat je bloeddruk, BMI en cholesterol checken
 • Eet bewust: Mindfulness & Voeding
 • Hoe fit bent je eigenlijk? Doe de fitheidscheck
 • Hoeveel kans heb je op diabetes? Laat je suiker controleren!
 • Is je huis brandveilig? Ontdek het met een Virtual Reality bril
 • Test de super innovatieve OrCam My Eye, de bril met artificial intelligence waarmee blinden en slechtzienden weer kunnen lezen en koken
 • Maak kennis met diverse robots
 • En nog veel meer!

BrainFood – Goed gevoed of ondervoed?

Als dietist in een verpleeghuis, ben ik natuurlijk erg geïnteresseerd in het verhaal van Canan Ziylan. Zij is in 2011 afgestudeerd als voedingswetenschapper aan Wageningen Universiteit en is nu een gepromoveerde onderzoeker op het gebied van het verbeteren van gezondheid, welzijn en kwaliteit van leven. Tijdens het FitFestival zal zij meer vertellen op het effect van ondervoeding bij senioren. Deze is namelijk erg groot, weet ik uit ervaring. Denk maar aan een groter valrisico, grotere kans op ziekte, langer ziekenhuisverblijf en een trager herstel van ziekte. Vaak zijn senioren zich niet bewust van het risico dat ze lopen en weten ze niet wat ze moeten eten om te voorkomen dat ze ondervoed raken. In haar korte lezing geeft zij praktische tips om goed gevoed ouder te worden. Meer info: www.goedgevoedouderworden.nl

Klik HIER voor het voorlopige programma van 14 maart.

Sven de Langen, wethouder Onderwijs, Jeugd en Zorg bij de gemeente Rotterdam zal ook aanwezig zijn.

FitFestival

Praktische informatie

FitFestival Alexander
Datum: 14 maart
Tijd: 10.00 – 16.00
Waar: Winkelpromenade Hesseplaats, Ommoord, Rotterdam

Winactie #8 3x Ritual pakket* van het FitFestival is gesloten

* Het Ritual pakket kan afwijken van de foto

Samenwerking

Spread the love

111 thoughts on “Win #8 | Ritual pakket van het FitFestival

 • Nou ik heb de ziekte van Crohne, en bij mij is het best heftig. Ik moet ook om de 8 weken aan een infuus, en om de 6 maanden een ijzerinfuus. Ik probeer echt op mijn eten te leten. Geen junkfood en niet teveel complexe koolhydraten. Ook probeer ik veel water te drinken en optijd naar mijm bed gaan. Uiteraard lukt het niet altijd even goed maar ik probeer het wel 😉
  Ik doe mega graag mee!! Ik hou van rituals!!

 • Angelique Van Hoewijk-Verhage says:

  Wat een super actie.. Ik doe graag mee.. Ik vond rituals heerlijk.. Even mommy me time 🙂 ik volg je op Facebook en instagram (angeliquexmila)

 • Grete Karina says:

  Ik ben verpleegkundige, dus kom met heel wat bacteriën en virussen in aanraking.
  Ik moet dus een tandje bijzetten om zelf gezond te blijven en dat doe ik door veel fruit en groente te eten, genoeg te slapen, regelmatig te sporten en Echinaforce tabletjes te slikken.

 • Heidie van der Steeg says:

  Om fit te blijven sport ik 1x per week en probeer ik geregeld uitstapjes te voet te doen en met de fiets i.p.v. met de auto. Verder probeer ik gezond te eten (maar chocolade kan ik niet zo goed weerstaan).

  Heerlijk zo’n Rituals pakket!

 • Ik ben alleenstaande moeder van 3 kinderen en beweeg wat af. Ook doordat je kinderen hebt,leef je regelmatig ,eet je gezond en gevarieerd. Ik wandel 3x in de week minstens 1 uur en daarnaast heb ik een grote tuin,buiten zijn en lichamelijk bezig zijn ,houdt je fit. Ik fiets ook regelmatig. Ik ga niet laat naar bed. Ook is er plek voor gezelligheid in mijn leven en dat houdt je ook gezond .

 • Chantal Obbink says:

  Ik doe graag mee. Om gezond te blijven probeer ik zo goed mogelijk op mezelf te passen. Gezond eten, maar ook wat lekkers op zn tijd, goed slapen, af en toe wat tijd voor mezelf ( al is dit best lastig met 2 jonge kindjes) en tijd doorbrengen met mn gezin, familie, en vrienden.

 • Dorien Broekhof says:

  Ik doe niet mee voor mezelf maar voor vriendin Marijke die net als jij net 40 is geworden en dat vierde met al haar vriendinnen in Spanje! Topidee!! Marijke is zo’n vriendin die altijd een kaartje stuurt of een appje, vraagt hoe het met je gaat, echt meeleeft en zich naast een drukke baan volledig inzet voor alle vriendschappen die ze heeft. Meedoen aan de Roparun voor het goede doel, dus ze moet wel fit blijven. Na de roparun ook nog ceremoniemeester zijn bij een andere vriendin. Zo is ze! Marijke is goud voor mij en verdient dit pakket! ??

 • Op het moment ben ik bezig met afvallen via een dietiste.Ik moet 20 kilo kwijt.
  Ben al 7 kilo kwijt en doe ook aan Fisiotherapie om wat meer te gaan bewegen.
  Ben erg met mijn gezondheid bezig . omdat dat erg nodig is.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor het Ritual pakket.

 • Erika van koert says:

  Wat leuk !
  Ik probeer iig 1x per week 5 km te wandelen en op woensdag ochtend even niets te doen. Genieten van een kopje koffie met Netflix aan.
  Even een ontspan momentje in een best hectisch leven

 • Leuke actie! Om fit te blijven ren ik de hele dag achter mijn 2 kinderen aan 😉 en breng ik ze overal op de fiets naartoe! Ook proberen we dagelijks gezond te eten.

 • Marian Zw says:

  Ik ben ook over de veertig en merk dat ik meer mot opletten wat ik eet, en ik pak vaker de fiets voor een boodshapje om net wat meer beweging mee te pakken. Dit is wel echt een heerlijke prijs hoor, een rituals pakket. Ik ga duimen 🙂

 • Wat een gave actie! Ik doe graag mee. Begin dit jaar begonnen met anders eten en hardlopen.
  Ik voel me al fijner, al wordt dat nog beter als de kilo’s er wat sneller af gaan

 • Mira heezen says:

  Natuurlijk doe ik mee met deze winactie! I ❤ rituals
  Om gezond te blijven eet ik veel groente, natuurlijk bij het avondeten maar ook een salade bij de lunch. En wandelen tijdens lunchtijd op de dagen dat ik heel de dag achter mn buro zit

 • Marijke Horjus says:

  Ik doe heel graag mee?? ik blijf gezond door op mijn voeding te letten,en ik ben gek op gezond bakken☺ daarnaast doe ik aan sportief paaldansen?

 • Whaaaaaa gefeliciteerd!!!
  Ooooh my god! Love Rituals ??

  Ik doe aan sport en probeer over het algemeen gezonde voeding tot me te nemen, vreetbuiten uitgezonderd ?

 • Corinne de Graaf says:

  Fietsen en wandelen.Dat vindt ik leuk om te doen.Eten kan wel wat gezonder en wat meer water drinken.Mijn gewicht blijft wel altijd hetzelfde en is gezond.

 • Ling Choi says:

  Ik doe bijna alles op de fiets, ook boodschappen en fiets bijna dagelijks. Af en toe zonderen mag wel zoals een reep chocolade eten maar dan met mate. Ook zwem ik wekelijks. Heerlijk pakket Rituals!

 • Ik ben altijd in strijd met mijn overgewicht maar probeer voldoende te bewegen door lekker te wandelen met de kinderen. Veel water te drinken en fruit/groente te eten.
  Nu nog een gezond gewicht =)
  Zou overigens erg graag willen genieten van zo’n heerlijk rituals pakket ??

 • Nogmaals gefeliciteerd! Ik wandel. Dat is ook het enigste wat ik doe om gezond te blijven. Ik geloof echt als je alles met mate doet het prima is.
  Dat neemt niet weg dat ik een sauna en scrubjes wel echt een verwennerij en een weldaad voor mijn lijf vind. Daarom doe ik ook graag mee met deze actie.

 • Kristel Gubbels-Daemen says:

  I love rituals en mezelf verwennen. Goede combinatie 🙂
  Ik doe het volgende:
  – veel water drinken
  – dochter te voet naar school brengen
  – 1 keer per week volleyen
  – nu voorgenomen om als ik dochter naar school heb gebracht met mijn andere dochter nog in kinderwagen een heerlijke ochtend wandeling te maken
  – op de hometrainer op zolder

 • Wat een fijn pakket en wat goed dat er zo’n FitFestival is! Zelf probeer ik sinds dit jaar echt 8 uur slaap te krijgen per nacht (naast gezond eten en minimaal half uur per dag bewegen) Voel me al stuk fitter!

 • Ik doe graag mee!
  Ik heb een stappenteller en heb mijn streefdoel op 13.000 stappen per dag staan. Meestal haal ik dat 🙂
  In mijn klas komen er veel virussen langs, dus ik doe mijn best met fruit, groente en een beetje hulp in de vorm van een tabletje voor de vitamines.

 • 40 is een mooie leeftijd en je ziet er nog super uit!

  Ik eet zo goed als suikervrij. Beweeg de hele dag door en heb 1 keer per week me time met rituals. Ik doe dus graag mee met je winactie en hoop op hamam lijn hihi

 • Anita te Gussinklo says:

  Ik probeer gezond en gevarieerd te eten, om de tekorten aan te vullen slik ik elke dag een multi vitamine en elke dag beweging!
  Zo af en toe een me time moment met Rituals in de badkamer voor de nodige ontspanning/relaxtime.

 • Ik probeer zo gezond mogelijk te leven en soms valt dat niet mee! Sport en heb 2 hondjes waar ik veel mee wandel, drink water en eet fruit. Ben altijd in de weer voor anderen dus Rituals lijkt me heerlijk om mezelf eens te verwennen! <3

 • Ik doe graag mee. Ik wandel veel en ben gaan letten op wat ik eet. Vooral veel minder suiker. Daardoor heb ik nu weer een gezond BMI.

 • Stephanie Verhulst says:

  Met rituals voel ik me altijd zo verwend. Even heerlijk genieten in de badkamer! En na een kwartier (half uur als mijn man even op de kids let) bleek ik me heerlijk uitgerust of ik net een dagje spa heb gehad

 • marion poeste thomas says:

  op dit moment hou ik mezelf vooral gezond met een dieet vanwege zwangerschapsuiker. erg opletten maar het zeker waard. al sinds december heb ik het kunnen uitstellen om geen insuline te spuiten en hou ik me strikt aan het dieet. deze laatste dagen tot weken gaan ook goedkomen. voordeel ik kom ook amper aan in gewicht: kom misschien wel lichter uit de zwangerschap dan dat ik begon.wat geen kwaad kan bij mij hihi

 • Wendy van Zetten says:

  ???Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een heerlijk Rituals pakket willen winnen wie wil dat nou niet ?doe graag mee, ik loop veel elke dag minimaal een uur verder let ik wel op wat ik eet en eet veel fruit en groente 🙂 nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het genieten beginnen #Spannend ??? fijn weekend

 • Ik heb tot gisteren in het ziekenhuis gelegen na een onverwachte operatie . Mijn verwen momentjes bestaan uit geniet momentjes. Bijv het drinken van een kop thee in de ochtend zon,de lauwe regendruppels op een warme zomerdag op mijn huid, een ouder stel zien lopen hand in hand etc. Zulke geniet momentjes maak je mee ♡

 • Ik heb het sporten eindelijk weer opgepakt en sinds vorig weekend de trotse bezitter van een halve marathon medaille.
  Afgelopen midweek bij kunnen komen op vakantie in hof v saksen waar ook rituals producten lagen. Wat een verwennerij!

 • Lisanne Bons says:

  Ik sport 3x per week en loop iedere dag een uurtje met de hond buiten. Ik probeer echt actief leuke dingen te doen met mij dochter en 3 stiefkinderen. Denk aan schaatsen, zwemmen en lekker een eind fietsen. En zo gezond mogelijk en wisselend mogelijk koken. Maar ook ontspanning hoort erbij. Ik probeer samen met mijn vriend teminste 1x in de maand naar de sauna te gaan en/of een hapje samen ergens te gaan eten. Lekker lady’s Night met vriendinnen of gezellig dagje shoppen. En iedere week even een badkamer moment. Dus daar past zo’n pakket wel in

 • Fit zijn is fijn. Elke week sport ik 1x. Doe veel lopend omdat ik door de weeks geen auto heb.
  Drink over het algemeen alleen water of een grote kop thee. Let steeds meer op de gezondheid (de ingrediënten) van de producten die ik koop. Eet twee stuks fruit op een dag.

 • Els Wanders says:

  Ik vind de meeste producten van Rituals heerlijk. Wat ik doe om gezond te blijven zou wel wat beter mogen, sporten moet ik weer gaan oppakken. Wel eet ik voldoende groente en fruit.

 • Ik doe graag mee voor deze verwennerij. Ik probeer elke dag te wandelen, maar eigenlijk zou ik meer moeten bewegen en gaan sporten. Door de weeks pas ik op met lekkere dingen en eet ik fruit en eigenlijk gen andere tussendoortjes. In het weekend mag ik dan wel wat lekkers.

 • Oh heerlijk! Ik doe aan hardlopen en daarna zou het een feestje zijn om te douchen met de Rituals producten. Dat is pas verwennerij!

 • Suzanne cave says:

  Ik doe heel graag mee!! Moet mezelf wat meer verwennen! En hoe kan dit beter met rituals!
  Mijn dochtertje is nu bijna 5 maanden oud en geef nog steeds volledig borstvoeding, daarvoor moet ik gezond leven (vind ik zelf) ik eet gezond en beweeg zoveel mogelijk! Duimen nu dat ik win!!!

 • Linda Smeets says:

  Ik doe graag mee.
  Om gezond en fit te blijven eet ik zoveel mogelijk gezonde producten, drink veel water en zorg voor de nodige dagelijkse beweging en in de avonduren ga ik dagelijks nog even op de hometrainer.

 • Kristel brouwers-dijkhuizen says:

  Wat ik doe on gezond te blijven tevens ook zeker genieten en je eigen tijd nemen doet soms wonderen en natuurlijk proberen gezond te eten die combi is top

 • Gefeliciteerd!
  Ik heb een hele tijd hard gelopen, was in die periode ook nooit ziek. Begin van het jaar weer begonnen maar krijg het ritme nog niet te pakken door of zelf ziek/niet fit of de kinderen en dan erg moe door gebroken nachten?

 • Klinkt als een heel tof festival: leerzaam én leuk. En die winactie.. Yes! I love Rituals. Ik doe dus heel graag mee! Om gezond te blijven probeer ik gebalanceerd te eten. Sporten lukt me momenteel niet zo vaak, maar mijn dreumes zorgt voor de nodige beweging en krachttraining. Tot slot blijf ik geestelijk gezond door de liefde van mijn gezin en het najagen van mijn dromen.

 • Zo leuk en fijn dat jij zoveel weg gaat geven ???
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.
  Omdat ik ziek ben let ik goed op mijn voeding en maak ik zelf diverse smoothies van verse groentes en fruit.
  Ook eet ik heel gezond en wandel ik dagelijks meerdere keren per dag.
  Fiets ik graag maar nu ik met een gebroken pols zit kan dit niet.
  Als ik beter ben wel en wil ik gaan sporten…
  Op al je soc.med.k. volg je.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Em.: [email protected]

  Xoxo

 • Hi! Fijne actie. Mijn leven is druk met 2 ukkie, waarvan 1 met ass, een bijna fulltime job, een studie en 2 huishoudens te runnen, maar blijf er aardig fit bij!!

 • Jaaaa wat een fijne actie! Ook richting de 40 hier, dus fijne verzorgingsproducten van rituals zijn welkom ? ik probeer regelmatig te sporten, gezond te eten (80% van de tijd) en af en toe yoga te doen… beetje rust in mijn hoofd krijgen

 • Wat een interessant festival! Ik wandel elke week twee keer 6 kilometer samen met mijn buurvrouwtje, een stevige wandeling voor gezond buiten zijn.

 • brants harry says:

  leuk plakketje voor mijn vrouwtje, lang stappen en fietsen kan ik niet meer dan maar gezond proberen te eten en thuis nog zo goed mogelijk proberen te bewegen

 • harry brants says:

  leuk pakketje voor mijn vrouwtje, proberen gezond te eten, wandelen en fietsen gaat niet meer slechte benen maar probeer thuis zoveel mogelijk te bewegen

 • als hrm medewerker regel ik dat we zeker 1x per 4 jaar de pmo check aanbieden aan onze medewerkers en jaarlijks de griepprik en mogelijkheid tot health check. thuis zorg ik voor goed en gevarieerd en gezond te eten en regelmatig te sporten (hardlopen / zwemmen) en soms ook tijd voor mezelf te nemen want dat is ook zo belanglrijk.

 • GerlindeIJ says:

  Zolang ik mij gezond voel voel ik me ook fit. Daarnaast wil ik graag zo lang mogelijk van mijn mannen genieten en leuke dingen samen ondernemen.

 • Ik doe graag mee!!!!om zelf weer wat fitter te worden ga ik met mijn collega,s eens per week zwemmen.als zusters moeten we toch het goede voorbeeld geven.

 • Bianca Kee says:

  Ik probeer fit en strak te blijven dmv om de dag te spinnen ! Heerlijk voor lichaam en geest ! En daarna heerlijk alles af te spoelen onder de douche, dus zo’n verwenpakket zou heerlijk zijn !

 • Monica Verschoor says:

  Over 2 weken ben ik 50 …… dat is het nieuwe 40 ;-D
  Gezond blijven doe ik door alles lopend te doen. Vroeger pakte ik de bus naar het station, nu loop ik. Vroeger pakte ik de metro vanaf het station naar mijn werk, nu loop ik. Elke stap die ik maak, is mooi meegenomen.
  Van harte gefeliciteerd met je 40-jarig bestaan. XXX

 • Ik doe graag mee voor het Rituals pakket!
  Om gezond te blijven wandel ik veel. We hebben net een husky geadopteerd, wat een goede stok achter de deur is. Ik heb misschien niet altijd even veel zin om te wandelen, maar de hond moet haar beweging krijgen om gezond en blij te blijven. Soms is het makkelijker om het voor een ander te doen dan voor jezelf 😉

 • Ik heb zo’n horloge wat alles registreerd en kan ik o.a. ook op zien hoe mijn slaapconditie is.
  Ik probeer voldoende slaao te nemen en kijk op mijn horloge of ik minimaak 8 km heb afgelegd.
  Verder heb ik voor mijzelf een verwenavond wat in houd een uitgebreide bad sessie met ritualsproducts.

 • Om gezond te blijven probeer ik af en toe even tijd voor mezelf te nemen. Voor zover dat lukt met een bijna fulltime baan en 5 kinderen. Al is het maar 10 minuutjes onder de douche met een lekkere scrub. Dan kan ik er toch weer tegen aan.

 • Om gezond te blijven, proberr ik iedere dag gezond te eten, een wandeling in de buitenlucht te maken en op tijd naar bed te gaan. Verder verwen ik mezelf ook eens door een heerlijk relaxmomentje in te plannen en dan bijvoorbeeld een heerlijk masker op te doen of een warm bad te nemen. Ik heb het idee dat dit ook bijdraagt aan mijn gezondheid.

 • Marise Kasteleyn says:

  Volgende week weer aan het werk na mijn zwangerschapsverlof. Zo’n heerlijk rituals pakket zou als geroepen komen om daarna lekker te ontspannen. Ik doe graag mee met de winactie.

 • Martine van de Vliert-Hulstein says:

  Ik doe graag mee! Als weduwvrouw met 3 jongere kids die overal heen moeten heb ik zelf niet heel veel tijd om te sporten.. dit doe ik 1x per week (paardrijden) daarnaast probeer k iedere dag 2.5 liter water te drinken en op zijn tijd een heerlijk warm bad !!! en daar komen de rituals producten goed bij van pas !

 • Marina Vink says:

  Om een beetje gezond te blijven, zit ik ben een heel leuk dames team en voetballen we samen! Heerlijk om daarna deze set te gebruiken onder de douche!

 • Elke week sport ik 3 keer. Ik heb mijn vaste lessen, maar komt er iets tussendoor dan haal ik het in. Ook eet ik de helft van de week geen vlees of vis (flexitariër).

 • CJM de Kok says:

  Wat een geweldig pakket om te winnen en heerlijke verwennerij voor het hele gezin, om gezond en fit te blijven doet het hele gezin aan dansen en uiteraard elke dag gezond en vers eten

 • Om gezond te blijven probeer ik iedere week te sporten, gezond te eten en op tijd te ontspannen. Doe graag mee om me met rituals terug te trekken in de badkamer en me zo te ontspannen.

 • Oh heerlijk! Om gezond te blijven zorg ik voor voldoende structuur en regelmaat. Op tijd uit bed, op tijd naar bed, zo gezond mogelijk eten (snoepen mag soms ook vind ik), en regelmatig lekker wandelen.

 • Tweemaal per week sporten (eenmaal in ieder geval, die tweede keer schiet er soms bij in…) op mijn eten letten en me inhouden als het om tussendoortjes gaat…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.