Gisteren mochten wij aanwezig zijn bij een hele speciale gelegenheid, de lancering van de nieuwe afleveringen DuckTales! Ik ben daar als klein meisje mee opgegroeid, maar gelukkig kennen mijn meiden de avonturen ook van YouTube (dank aan meester Dennis). Maar vanaf aanstaande zaterdag zullen er weer hele nieuwe afleveringen te zien zien op Disney Channel. 

Feestweken Mama's liefste 40 jaar DuckTales

Ducktales! Oehoe!

Het is alweer bijna 30 (!) jaar gelden dat de laatste aflevering van DuckTales uit de studio rolde van Disney. Deze televisieserie was reuze populaire en er zijn dan ook 100 afleveringen gemaakt. Te zien was hoe Kwik, Kwek en Kwak bij hun Oom Dagobert gaan wonen, als Donald bij de marine gaat. Omdat Oom Dagobert het eigenlijk veel te druk heeft om op zijn neefjes te passen, huurt hij Mevrouw Baktaart in, Zij komt als huishoudster in dienst en neemt haar kleindochter Lizzy mee. Oom Dagobert reist de hele wereld met ze af, in de hoop zijn fortuin nog verder uit te breiden, en de strijd tegen een groot aantal schurken die het op zijn fortuin hebben voorzien zoals de Zware Jongensen Zwarte Magica.

Ducktales Event

Ter ere van de nieuwe aflevering was er een speciaal Ducktales Event georganiseerd door Disney Channel in het Vue in Hilversum. Voordat we 2 van de nieuwe afleveringen te zien kregen, mochten de meiden een duik nemen in Oom Dagbert’s geldkluis en kregen ze tekenles van een van de echte Disney tekenaars.

   \

Uiteindelijk mochten we allemaal plaats nemen in de bioscoopzaal om op een heel groot scherm de eerste twee afleveringen van de nieuwe serie te zien. Uiteraard werd de introsong door het hele publiek luidkeels meegezongen! Ken jij hem nog?

Ducktales is elk weekend om 8:45 uur te zien op Disney Channel.

Winactie #6 DuckTales Goodiebag

Na afloop van de middag kregen we allemaal een leuke goodiebag mee naar huis. Daarin zat het DuckTales Winterboek, een Donald Duck Schurkenspecial, een Donald Duck Extra, een DuckTales Snavelfluitje, een Disney Channel pen en keycord. Ik mag er 2 weggeven.

De winnaars zijn

 

Spread the love

82 Comments on Win #6 | DuckTales are back in town

 1. Wat leuk! Dit is echt jeugdsentiment en ik was uiteraard een vaste kijker!
  Ik ben ervan overtuigd dat onze dochter dit ook leuk zal vinden en ik doe daarom dan ook graag mee voor haar.
  Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

 2. O ja dat keek ik altijd zo graag met mijn broertjes! Was echt 1 vd weinige tekenfilms die we allemaal leuk vinden. Onze knul gaat dit zeker ook super vinden. 🤞🤞

 3. Wat onwijs leuk.
  Mijn zoontje is dol op donald duck. En we struinen regelmatig de tweedehands winkels af op zoek naar ducktales boeken.
  Als ik hem vertel dat het terug komt op tv zal hij uit zn dak gaan! Bedankt voor de tip

 4. oh echt jeugd sentiment, ik vond en vind ze geweldig….
  en mijn zoontje vind ze ook leuk, haha, voor hem
  en een beetje mezelf doe ik mee;)

 5. Natuurlijk keek ik vroeger ook naar Ducktales!
  Mijn peuter en mijn vriend vinden het nu leuk om samen een stripboek van Donald Duck te lezen <3 Dan geniet ik vanaf een afstandje, zo leuk!

 6. Ik heb een grote Donald Duck fan hier thuis. Dus ik zou het super vinden om dit voor hem te winnen. Wat hebben jullie er geweldig leuk avontuur beleefd! 😊 En Duck Tales… Ik ben fan.

 7. Ooooooh Ducktales. Ik kan me herinneren dat wij soms aan het avondeten waren als het kwam en dan mocht bij uitzondering de tv aan blijven staan. De intro song zongen we mee en voor begeleiding van de muziek gebruikten we ons bestek als drumstokjes. De whieeeeooooo lieten we Arsenal hard horen. Ook mijn moeder :-). We hadden het er laatst nog over, ze kent het ook nog. Sweet memory

  Tijd om ook een ducktales memory met mijn eigen kindjes te maken ❤💙

  Groetjes Stephanie

 8. DuckTales oehoe..iedere keer beleef je het weer met DuckTales…haha ik ken het deuntje ongeveer nog wel!Wat gaaf! Ik keek het vroeger altijd al en ik denk dat vooral mijn zoon het ook geweldig gaat vinden. Hij is helemaal fan van Donald Duck en heeft dan ook zelfs een Donald Duck hoofd gekregen als surprise afgelopen jaar…

 9. Ducktales… ik word er helemaal nostalgisch van en bet grappige is dat ik gewoon ook de hele themesong nog kan mee zingen! Ik heb er echt wel heeel vaak naar gekeken vroeger.
  Ik hoop stiekem dat het hier thuis ook een hit wordt!

 10. Hoe super !ducktales Oehoe!! Wij hadden de film ook op videoband en doe is echt grijsgedraaid..ja.. er zaten op een gegeven moment van die hapert stukjes in, maar gewoon blijven kijken!
  En zelfs de kids kijken het nu weer op tv en youtube! Super leuk !

 11. Ja hoor, in de tijd dat Disney Festival nog op KetNet bestond.
  Heb de Engelse variant ook al gezien. Tekeningen zijn even wennen. Maar die stem van David Tennant… Ben benieuwd of ze die kunnen evenaren. Daarnaast had de ‘oude’ Dagobert natuurlijk een heel kenmerkende stem. Zal even wennen zijn voor de oude garde denk ik.

 12. Waarom ken ik het liedje niet? Ik denk dat ik dan toch niet veel naar Ducktales heb gekeken. Ik heb overigens nog wel de originele stripboekjes van Donald Duck uit 1965 (!) Helaas geen hele jaargangen, maar wel nog wat mooie exemplaren (tenzij de zilvervisjes in de buurt zijn geweest).

 13. Wat een tof event om naar toe te gaan met de kids lijkt me! Mijn kindjes zijn nog iets te jong maar ik weet wel een Donal Duck fan aan wie ik dit zou geven als ik zou winnen!

 14. Ja, ik keek ook altijd naar Duck Tales en was ook geabonneerd op de Donald Duck.Ik was een echte Donald en Kwik,Kwak en Kwek Fan.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee .

 15. Dit zal ons oudste zoontje helemaal geweldig vinden denk ik zo die zou ook helemaal opgaan in het verhaal haha

 16. Ja! En mijn jongens kennen het ook al van de dvd’s😁
  Ben benieuwd of donald duck nu wel te verstaan is.
  Ik heb de voorstukjes gezien maar het lijkt of de neefjes hele vierkante hoofden hebben?

 17. Vroeger keek ik altijd duck tales. Ik vond het zo cool. Mijn vriend heeft het altijd in het Engels gezien en ik in het Nederlands en we kunnen het nooit eens worden wat de beste versie is van de theme song. We hebben hier een hele verzameling aan duck tales en Donald duck boekjes.

 18. Dit pakket win ik heel graag voor mijn zoons omdat…ik vroeger heel veel plezier van het kijken naar Ducktales heb gehad. De ‘oehoe’van het ducktales lied, vergeet je je hele leven niet!

 19. Mijn zoon van 7 begon vorige week over DuckTales en ik dacht heh wordt dat nog uitgezonden? Wij keken het vroeger thuis standaard dus leuk dat het weer terug is. Volgens mijn zoon is het heel cool omdat er nu ook robots in meedoen?? Ben benieuwd…dus wij doen mee!

 20. Jazeker keek ik hier naar. Als ik het me goed herinner is het een periode er op zaterdagochtend op geweest….en ik zat klaar. Ik doe nu graag mee voor mijn jongens

 21. Nostalgie voor ons en modern en leuk voor onze kids.
  Wij doen mee met dit leuke idee 😉👍🏻🎁🎉 geen Facebook etc. Maar liken wel.

 22. Vroeger was ik helemaal weg van de DuckTales. Mij lijkt het onwijs leuk om Ties en Fé hier ook kennis mee te laten maken. Hopelijk worden zij net zo enthousiast als mij 😉

 23. Ik was echt superfan van de DuctTales vroeger heb alle afleveringen met veel plezier samen met mijn broer gezien op ouderwetse televisie die we toen hadden.

 24. Goedemorgen!

  Als er íemand fan is van Donald Duck dan is het wel onze pleegzoon! Hij is gek op de hele familie Duck, maar oom Dagobert én Guus Geluk zijn zijn favorieten…

  Ik zou hem dolblij maken met dit pakket, dus ik doe heel graag mee! 😀

  Fijne dag vandaag!

 25. Jazeker keek ik altijd naar de Ducktales. ik kan de tune nog zo meezingen. Ook mijn kinderen zijn (een beetje door mij) enorme fans. Dat wordt nog strijden mochten we het pakket winnen. Ik doe graag mee.

 26. Jazeker keek ik vroeger! Nu heb ik een zoon die een super grote Donald Duck fan is (zit het in de genen?), dus voor ons beide doe ik graag mee.

 27. Ik doe graag mee voor mijn zoon die gek op Donald Duck is. Ik keek niet vroeger . Hij keek vorige zondag en hij vond super leuk!

 28. Jazeker keek ik vroeger naar de Ducktales!! Ohhhh zoveel afleveringen gezien haha en eerlijk is eerlijk, ik blijf het leuk vinden. Het is dan ook helemaal te gek dat onze 7 jarige zo’n Donald Duck fan is want zo kan deze mama (en ook papa doet goed mee) de Donald Duck gewoon wekelijks blijven lezen ;-). Waag graag een kansje want ik weet 100% zeker dat deze goodiebag met luid gejuich ontvangen zal worden!

 29. Natuurlijk keek ik vroeger naar Ducktales, samen met mn 6 broers en zussen! Een van de weinige programma’s die we allen leuk vonden om te kijken 🙂

 30. Ik keek zeker naar Ducktales, en mama blèrt nog steeds de begintune mee als mijn oudste dochter (en man 🙂 ) en naar kijken

 31. Dat is erg leuk, de kinderen zullen dat geweldig vinden, ik doe graag voor ze mee !! 🙂 Groetjes van Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.