Feestweken Mama's liefste 40 jaar DuckTales

Win #6 | DuckTales are back in town

Gisteren mochten wij aanwezig zijn bij een hele speciale gelegenheid, de lancering van de nieuwe afleveringen DuckTales! Ik ben daar als klein meisje mee opgegroeid, maar gelukkig kennen mijn meiden de avonturen ook van YouTube (dank aan meester Dennis). Maar vanaf aanstaande zaterdag zullen er weer hele nieuwe afleveringen te zien zien op Disney Channel. 

Feestweken Mama's liefste 40 jaar DuckTales

Ducktales! Oehoe!

Het is alweer bijna 30 (!) jaar gelden dat de laatste aflevering van DuckTales uit de studio rolde van Disney. Deze televisieserie was reuze populaire en er zijn dan ook 100 afleveringen gemaakt. Te zien was hoe Kwik, Kwek en Kwak bij hun Oom Dagobert gaan wonen, als Donald bij de marine gaat. Omdat Oom Dagobert het eigenlijk veel te druk heeft om op zijn neefjes te passen, huurt hij Mevrouw Baktaart in, Zij komt als huishoudster in dienst en neemt haar kleindochter Lizzy mee. Oom Dagobert reist de hele wereld met ze af, in de hoop zijn fortuin nog verder uit te breiden, en de strijd tegen een groot aantal schurken die het op zijn fortuin hebben voorzien zoals de Zware Jongensen Zwarte Magica.

Ducktales Event

Ter ere van de nieuwe aflevering was er een speciaal Ducktales Event georganiseerd door Disney Channel in het Vue in Hilversum. Voordat we 2 van de nieuwe afleveringen te zien kregen, mochten de meiden een duik nemen in Oom Dagbert’s geldkluis en kregen ze tekenles van een van de echte Disney tekenaars.

   \

Uiteindelijk mochten we allemaal plaats nemen in de bioscoopzaal om op een heel groot scherm de eerste twee afleveringen van de nieuwe serie te zien. Uiteraard werd de introsong door het hele publiek luidkeels meegezongen! Ken jij hem nog?

Ducktales is elk weekend om 8:45 uur te zien op Disney Channel.

Winactie #6 DuckTales Goodiebag

Na afloop van de middag kregen we allemaal een leuke goodiebag mee naar huis. Daarin zat het DuckTales Winterboek, een Donald Duck Schurkenspecial, een Donald Duck Extra, een DuckTales Snavelfluitje, een Disney Channel pen en keycord. Ik mag er 2 weggeven.

De winnaars zijn

 

Spread the love

82 thoughts on “Win #6 | DuckTales are back in town

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.