Monsterbox Herfst editie

Monsterdoos heet nu Monsterbox en komt met de herfsteditie

Ken je de Monsterdoos nog? Ik heb hem al een paar keer mogen unboxen. Het is een doos vol met lekkere en nieuwe producten, die met grote enthousiasme door iedereen hier in huis werd ontvangen. Laatst ontving ik een berichtje dat de Monsterdoos voortaan Monsterbox gaat heten en dat de nieuwe herfsteditie nu te bestellen is. Benieuwd wat je kunt verwachten? Kijk dan snel mee en maak ook kans op een eigen Monsterbox!

Monsterdoos wordt Monsterbox

Al 7 jaar lang kun je in Nederland een aantal keer per jaar de Monsterdoos bestellen en deze kosteloos thuis laten bezorgen. De Monsterdoos is een verrassingdoos, vol met ‘nieuwe’ en lekkere producten. De inhoud is altijd anders, van koekjes en snacks, nieuwe kruiden, lekkere drankjes tot leuke tijdschrijften. Elke keer is het weer een grotere verrassing wat er deze keer in zal zitten. Superleuk dus.

Hier vind je een paar voorbeelden van Monsterdozen die ik eerder mocht ontvangen:

De Monsterbox is ideaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe producten en deze graag eens wil uitproberen. Uit ervaring weet ik dat het altijd wel producten zijn die wij in huis lekker vinden of gebruiken. Daarom hoef je niet bang te zijn dat je met van alles in je voorraadkast blijft zitten.

Vanaf nu zal de Monsterdoos de Monsterbox gaan eten. Hiervoor is gekozen om dat onder deze naam de Monsterdoos wordt verkocht in België en Duitsland. En het is dan wel zo makkelijk als ook de Monsterdoos in Nederland nu Monsterbox gaat heten.

Monsterbox Herfsteditie

Vanaf nu is de nieuwe Monsterbox Herfsteditie te bestellen in de webshop. Voor 14,95 incl. verzendkosten ontvang je hem thuis. Je moet er wel snel bij zijn, want deze box verkoopt namelijk heel snel en is zo uitverkocht. Mocht je willen weten wat er in zit? Neem dan een een kijkje op hun Facebookpagina of op de foto’s hieronder. Wel is het zo dat de inhoud soms wat kan verschillen.

Monsterbox Herfst editie 2021

In de doos zat ook weer voor iedereen in huis iets, dropjes en chips voor de man, Miso instantsoep en labello voor de tiener en lekkere limonade en (gezonde) snoepjes voor de jongste. Zelf was ik erg blij met Pokebowlrijst en Emping chips! De snack voor de hond is voor de buurhond! Wij zijn er in ieder geval weer heel erg blij mee en kunnen niet wachten op een volgende editie.

Winactie Monsterbox Herfsteditie is gesloten

Met dank aan Monsterbox mag ik ook een Monsterbox herfsteditie verloten. De winnaar is geworden

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere Winactie op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

105 thoughts on “Monsterdoos heet nu Monsterbox en komt met de herfsteditie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.