Geomag Super Color Recycled

Speelgoed van het jaar | Geomag Super Color Recycled

Vorige maand maakte de vakjury van de Verkiezing van het Speelgoed van het Jaar de winnaars van 2021 bekend. Geomag Super Color Recycled werd maar liefst 2x tot winnaar verkozen, in de categorie 6 & 7 jaar en in de categorie Duurzaam. Wij kregen een doos toegestuurd om zelf mee aan de slag te gaan. Het werd ons al snel duidelijk waarom dit zeker tot het Speelgoed van het Jaar 2021 behoort. Lees snel onze review en stem zelf ook op jouw favoriete speelgoed van het jaar.

Geomag Super Color Recycled

Geomag Super Color Recycled is een doos met daarin 78 gekleurde driehoeken, vierkanten en vijfhoeken en magnetische staafjes en bolletjes. Hiermee kun je eindeloos figuren en en zelfs 3D-constructies bouwen. De krachtige magneten maken het bouwen zeer gemakkelijk en leuk voor alle leeftijden. Het enige wat het vraagt is verbeeldingskracht en logisch nadenken. Dit educatieve speelgoed stimuleert het spelenderwijs aanleren van deze vaardigheden. Reden genoeg dus voor de vakjury om voor dit speelgoed te kiezen in de categorie 6 & 7 jaar. Maar het speelgoed is ook zeker leuk voor jongere (let wel op kleine onderdelen) en oudere kinderen.

Dit zit er in de doos

In deze doos vind je 78 verschillende Geomag Super Color Recycled onderdelen. Te weten:

  • 28 Staven
  • 20 Bollen
  • 16 Driehoekige panelen
  • 12 Vierkante panelen
  • 2 Vijfhoekige panelen

Er zijn ook dozen met minder en meer onderdelen, van 35 tot 388. De onderdelen zijn natuurlijk te combineren met elkaar, dus zo kun je nog meer bouwen, alleen of met al je vrienden. Maak een groot bouwwerk of organiseer een wedstrijd. De mogelijkheden met Geomag Super Color Recycled.

Duurzaam speelgoed

Naast een van de 3 winnaars in de categorie 6 & 7 jaar, won Geomag Super Color Recycled ook in de categorie Duurzaam. Geomag is namelijk gemaakt van duurzame materialen en de bouwstenen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Daarbij is dit ook speelgoed dat generaties lang mee kan. Bouwen zal altijd voor kinderen een leuke uitdaging blijven. Met de hoge kwaliteit van het speelgoed kan het zeker tegen een stootje en jarenlang speelplezier geven.

Geomag Super Color Recycled

Wat vinden wij van Geomag Super Color Recycled

Ik geef meteen toe dat ik af en toe in hokjes denk en dit speelgoed niet zo snel voor mijn meiden zou hebben gekocht. Maar we hebben een paar andere sets met plastic tegeltjes met magneetjes erin en dat wordt zo vaak uit de kast gehaald als er vriendinnetjes komen spelen. Het bouwen met Geomag Super Color Recycled is dan ook een groot succes bij ons thuis. Soms kan zo iets simpels als magnetische staven, stalen bollen en magnetische bouwstenen het enige zijn wat ze nodig hebben. Ze kunnen hun eigen fantasie gebruiken, maar ook zijn er voorbeelden op de doos die ze kunnen namaken. En dat ziet er soms makkelijker uit dan het is. Wij zijn fan en op de verlanglijst staan dan ook een paar van de andere sets om mee uit te breiden.

Stem mee op het speelgoed van het jaar

Ook dit jaar zullen er weer publieksprijzen worden uitgedeeld aan het Speelgoed van het jaar. Uit de 3 winnaars van de vakjury mag iedereen zijn favoriet kiezen. Je kunt via de website speelgoedvanhetjaar.nl in alle categorieën meestemmen. Dit kan tot en met 25 oktober.

Speelgoed van het jaar 2021

Ben je klaar met stemmen, rond dan het stemmen af. Beantwoord na het stemmen de vraag en laat je gegevens achter. Zo maak je kans op 1 van de 50 winnende artikelen die je zelf kiest. Daarnaast worden er ook nog een aantal superprijzen verloot, zoals Bol.com-, Intertoys- en ToyChampbonnen, alle artikelen uit een bepaalde categorie of 2 kaarten voor het Nederlandse Speelgoed Gala met overnachting, op 2 november 2021.

Vergeet dus niet om mee te stemmen via speelgoedvanhetjaar.nl

Ander reviews van genomineerd speelgoed

Andere winnaars in de categorie 6 & 7 jaar

Andere winnaars in de categorie Duurzaam

Spread the love

One thought on “Speelgoed van het jaar | Geomag Super Color Recycled

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.