Koningkaart

Luchtpost of brievenpost? Wij vonden ons geboortekaartje bij Koningkaart

In een tijd van online media, Whatsapp, e-mail en sociale media, lijkt de populariteit van de brievenpost af te nemen. Waarom de tijd nemen om een kaart te kopen, te schrijven, postzegel op te doen én deze naar de postbus te brengen, als je voor veel minder tijd en geld ook iemand vanaf je telefoon een berichtje kunt sturen? Tuurlijk heeft het veel voordelen, maar soms voelen deze contactmomenten voor mij vluchtiger en ondanks de korte lijnen ook minder persoonlijk.

Ik vind het daarom een fijne gedachte dat in deze versnelde maatschappij sommige tradities nog in stand blijven. De geboortekaart bijvoorbeeld! In mijn ogen bestaat er niks mooiers dan de liefde vieren, onze kleine man is voor ons hierin de spreekwoordelijke kers op de taart. Hier hoort een persoonlijk kaartje bij! Wij vonden ons unieke geboortekaartje bij Koningkaart.

Snailmail

Het ontvangen van een kaart of brief heeft voor mij een sterkere lading gekregen. Wanneer iemand de tijd neemt om jou iets te sturen, betekent dit in mijn ogen dat je er voor die persoon er écht toe doet. Post is fysiek en dus tastbaar, waardoor het beter plakt en mensen bij elkaar brengt. Hierdoor probeer ik bij mijlpalen van anderen, naast een berichtje, ook een kaartje te sturen.

Een unieke kaart van Koningkaart

Na enig zoeken kwam ik uit bij Koningkaart. Dit bedrijf heeft een breed assortiment van meer dan 1000 geboortekaartjes in allerlei stijlen. De ontwerpen zijn uniek en alleen bij hen verkrijgbaar.

Zit er niks tussen wat HET helemaal is? Geen probleem, elk kaartje is een basisontwerp en daardoor nog volledig naar wens te personaliseren middels de ontwerptool. Zo kun je teksten toevoegen of aanpassen, illustraties toevoegen een foto uploaden, de achtergrond veranderen óf maak je kaart helemaal zelf! Zo kondig je de geboorte van je kindje op een originele manier aan met een ontwerp dat bij jou past. Maak ten slotte de kaart af met 1 van de 16  kaartformaten en 6 papiersoorten met een FSC-keurmerk.

Tekstwissel en accessoires

Niet iedereen wil tegenwoordig maandenlang bezoek over de vloer en kiezen, begrijpelijk, voor een kraamfeest of borrel. Wil je geen los kaartje toevoegen aan je geboortekaartje? Je kunt ook voor een ’tekstwissel’ kiezen, dat betekent dat je verschillende teksten op je geboortekaartje gebruikt, een versie met uitnodiging voor de kraamborrel en een algemene versie.

Ook is er gedacht aan bijbehorende accessoires om de geboorte van je kindje nog persoonlijker te maken. Neem eens een kijkje bij de kraamkaartjes, labelkaartjes en strikjes en maak de enveloppe af met één van de sluitstickers. Voor een blijvendere herinnering kan er gekozen worden voor een geboortekaartje op hout of kies voor een geboorteposter, canvas en maak het geheel af met een bijpassend raambord.

Wat vonden wij van Koningkaart

De site is duidelijk en leidt je doelgericht naar het onderwerp van je gading. Er is hierbij rekening gehouden met kaartstijlen, maar ook verschillende categorieën zoals een adoptie.

Na het aanmaken van je eigen account, kun je kaarten toevoegen aan je favorieten. Zo is het makkelijk vergelijken tussen je voorkeuren en hoefde ik mijn man alleen maar deze pagina te laten zien om te kiezen. Dit scheelde voor beide partijen weer veel frustratie. ?

Toen eenmaal de basiskaart gekozen was, kon ik via de ontwerpoptie alles aanpassen wat ik wilde. In het begin was het even puzzelen. Ik ben namelijk niet heel technisch aangelegd, maar ook ik kreeg het handigheidje snel door. Op momenten dat ik er zelf niet helemaal uit kwam, belde ik de klantenservice van Koningkaart. De medewerkers zijn zeer behulpzaam, denken mee en pakken door. Topservice! Het verbaast mij daarom ook niks dat ze gewaardeerd worden met een 9,4!

De klantgerichte houding van het bedrijf is ook zichtbaar in de afrondingsfase. De proefdruk bieden ze gratis aan met code GP135 en je wordt per e-mail tussentijds op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Van bestelling, tot productie en levering, alles is transparant en duidelijk.

Zonder Koningkaart had ik niet de kaart kunnen maken dat ik voor ogen had. Ik had al veel kaarten bekeken, maar kon tot nu toe geen kaart vinden dat al mijn wensen afvinkte. De geboortekaart voelde voor mij als het eerste visitekaartje van je kind en bracht daarom een zekere lading met zich mee. Nu is mijn kaart persoonlijk en heb ik deze met een trots gevoel op de post kunnen doen. Ik adviseer dit bedrijf daarom aan bij ieder die graag een kaart met een persoonlijk randje wil versturen!

Tip: Koningkaart heeft al een pagina met kerstkaarten met als thema babys eerste kerst. Bestel je voor 21 november je kerstkaarten, krijg je 15% korting bij je aankoop!

Lees ook: Kondig de komst van je kindje aan met een geboortebord

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.