Valentijns kaartje

Valentijnskaartjes Onderzoek wijst uit dat Chocolade voor Love zorgt

Volgende week is het alweer Valentijnsdag! Tijd om alle romantiek weer van stal te halen en je nieuwe liefde of oude liefde eens lekker te verwennen en te zeggen hoeveel ze voor je betekenen. Traditioneel worden er veel kaartjes verstuurd op Valentijnsdag, vaak online besteld. Zo kun je bij Kaartje2go niet alleen de meest romantische kaartjes vinden, maar ook leuke cadeautjes om mee te sturen. Wat dacht je van heerlijke chocolade? Ik mag speciaal voor Valentijn 3x een tegoed voor een kaartje en een reep Tony Chocolonely verloten.

Valentijns kaartje

Je kan er in de winkels al niet meer omheen. Overal zie je hartjes, lieve cadeautjes en chocolade om je geliefde te laten weten dat je van hem/haar houdt. De populariteit is dan ook de afgelopen jaren flink gestegen. Wat wel veranderd is, is dat je een kaartje tegenwoordig niet meer zo snel koopt in de boekhandel. Het versturen van een kaartje gaat makkelijk en snel online. In een handomdraai heb je een kaartje helemaal gepersonaliseerd en je kunt het zelfs ruim van te voren inplannen. Zo ben je nooit meer te laat met het versturen van een kaartje.

Valentijnskaartjes onderzoek

Kaartje2go.nl is de grootste kaartenwebshop van Nederland en heeft dan ook de leukste Valentijnskaarten. Dit jaar hebben ze bij Kaartje2go gekeken naar de tradities rondom het versturen van de Valentijnskaarten. Wist je bijvoorbeeld dat er in de gemeente Utrecht de meeste Valentijnskaartjes worden verstuurd? Maar woon je in Uden (NB) dan krijg je zeer waarschijnlijk een liefdeskaartje, want in die gemeente weten de mensen het beste de weg naar de (digitale) brievenbus.

Valentijn kaartjeDat meer vrouwen (75%) dan mannen (25%) kaartjes sturen, vond ik niet heel verrassend, maar dat er gemiddeld 1,17 kaartjes worden verstuurd, wel. Zijn er dan meerdere vriendjes of wordt Valentijn ook steeds meer gebruikt om ook andere geliefden, zoals je beste vriend(inn)en een kaartje te sturen. Dat vind ik wel een lieve gedachte.

Meer leuke weetjes over het versturen van Valentijnskaarten in Nederland kun je hier lezen in het Valentijnskaarten Onderzoek 2019 van Kaartje2go.

Valentijn Winactie gesloten | 3x Valentijnskaart met reep Tony Chocolonely

Ik ben daarom wel benieuwd aan wie jij dit jaar een Valentijnskaart met een reep Tony Chocolonely zou willen versturen. Is het een geheime liefde, je lange verkering of inderdaad je beste vriendin of buurvrouw?

Valentijnskaart tony

De winnaars zijn

 

 • De winnaars zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

SamenwerkingUitgelichte Stock foto

Spread the love

51 thoughts on “Valentijnskaartjes Onderzoek wijst uit dat Chocolade voor Love zorgt

 • Voor mijn man, die ook tijdens valentijnsdag hard moet klussen in het nieuwe huis. Hij verdient wel ern verrassing met wat lekkers. Daarnaast mag ik ’s avonds met onze oudste zoon weer naar het hartje van onze jongste zoon luisteren. 3 mannen om van te houden dus ?

 • Ik zou hem sturen aan een goede vriendin waar het nu even niet zo lekker mee gaat.
  De afgelopen jaren, met de kusactie van PostNL, heb ik met peuter kaartjes geknutseld voor omas en opas en neefje en nichtje. Dus dat gemiddelde werd door ons wel verhoogd 😉

 • Kristel Gubbels-daemen says:

  Lijkt me geweldig om dit te sturen naar mijn man hij heeft een week alleen voor de kids en mij gezorgd. Ik heb een week in de lappenmand gelegen nadat ze 3 verstandskiezen hebben getrokken. Hij verdiend een heel lief berichtje en chocolade is hij ook helemaal fan van

 • elisabeth maria martina says:

  45 jaar als paar bij elkaar dat verdiend een heel speciaal gebaar, verras mijn lieve man maar met dit heerlijke exemplaar #duimenmaar

 • Yessica leidner says:

  Goedemorgen ooh wat leuk wij doen dolgraag mee,wij bedoel ik ons dochtertje die 21 februari jarig ze word 5 jaar❤? en ik.
  Wij willen dolgraag de papa van ons dochtertje verrassen met Valentijnsdag❤ ik wil mijn man laten weten en papa van ons dochtertje dat wij ontzettend veel van hem houden❤ hij is de liefste maar ook de geweldigste lieve man die ik maar kan wensen en dat ik trots en blij ben dat ik hem op 17 maart 2013 heb leren kennen en nog geen 4 mnd laten bleek ik 5 weekjes zwanger te zijn,ivm privacy heb ik heel wat meegemaakt in mijn leven en hij heeft mijn daar uit getrokken als ware. En daar ben ik ooh zo blij mee anders had ik dit niet kunnen type…en dat ik hem wil bedanken en dat ik geel oud wil worden met mijn lieve schat

  Ik volg jou op alle page
  Fb Jessica Jill John leidner

 • Wat een leuke actie! Hier wil ik mijn man graag verrassen. Hij vindt Valentijnsdag maar niets. Wacht maar tot hij een kaart krijgt. Tegen een reep chocolade van zijn favoriete merk zegt hij natuurlijk geen nee.

 • met mijn lieve vriendje breng ik de avond van Valentijnsdag al door, hij krijgt een cadeautje, geen kaartje.
  Kaartjes stuur ik aan mijn lieve mamsie en aan opa en oma, omdat ik ook van hen onwijs hou.
  XOXO Riekie

 • Xaviera Jamie says:

  Wat een GEWELDIG ROMANTISCH V?lentijnscadeau zal deze persoonlijke kaart ? van Greetz voor mijn allerliefste ? Facebookloze man zijn! Hem met deze kaart “dol-fijn” te kunnen verrassen zal echt WAANZINNIG zijn!?

 • Finn Brekelmans says:

  Hier zou ik graag mijn lieve vrouw mee verrassen, ze is een schat van een vrouw en doet alles voor mij en daar ben ik haar te weinig dankbaar voor, dus dit verdient ze zeker!

 • Sharony vdt says:

  Ik ga mijn zoontje een valentijnskaart sturen om hem te laten weten hoe trots ik op hem ben en vind dat hij goed zijn best doet op school

 • Daphne van Beurden says:

  Voor mijn lieve man. We zijn een half jaar geleden voor het eerst ouders geworden en soms realiseer ik mij dat ik hem echt tekort doe door de drukte rondom het nieuwe gezinnetje zijn, ons werk en onze boerderij.

 • Karen de Jong says:

  Ik zou heel graag mijn zus met deze prijs willen verassen.❤❤ Helaas voor haar geen geluk in de liefde en dan zijn zulke dagen altijd pijnlijk confronterend. Met deze prijs hoop ik haar te laten weten dat er zeker mensen zijn die van haar houden! ❤❤

 • Mirjam Hellingman says:

  Voor mijn lieve alleenstaande vriendin, die wel eens iets leuks kan gebruiken in haar leven. Ik heb al een lieve man op de bank, maar zij moet alles alleen zien te rooien met haar puberdochter.

 • Jolein Jolein says:

  Oh leuk !!!! Ik doe dolgraag mee en ik zou een kaartje laten bezorgen voor mijn dochters 🙂 Ze weten al wel dat papa en mama zielsveel van ze houden maar om via de post een kaartje met chocolade aan te mogen krijgen zouden ze wel heel bijzonder vinden 😉

 • Voor mijn moeder, die ontzettend veel mantelzorgt. 3 dagen in de week past ze op de kleine kinderen van mijn zus en 1 dag in de week is ze bij haar ouders die 94 en 97 jaar zijn. Ze kan wel een hartverwarmende oppepper gebruiken.

 • ik zou mijn dit sturen aan mijn allerbeste vriendin die er altijd voor mij is. we kunnen samen lachen en samen huilen en bijkomstigheid… ze is gek op chocola

 • Anneliese de Waal says:

  Ik zou het graag naar mijn vriendin Nathalie willen sturen, we zijn al 30 jaar vriendinnen, zou erg leuk zijn om haar te verrassen, en ze is gek op chocolade 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Graag maak ik kans om samen met partner te kunnen genieten van een heerlijk stuk Tony’s chocolade.
  Ik stuur een kaartje aan mijn partner omdat ik de liefde en trouw wel een extra attentie en waardering vind.

 • Ik zou hem aan mezelf sturen. Dan krijg ik ook eindelijk eens iets op Valentijnsdag, want van manlief hoef ik niets te verwachten. Misschien wordt hij wel een klein beetje jaloers 😉 het zal in ieder geval een goede hint zijn.

 • Op Valentijnsdag heb ik nog nooit een Valentijnskaart gehad van mijn man.
  Wij zijn al 54 jaar bij elkaar en 50 jaar getrouwd.
  Vroeger bestond dat niet en nu denkt hij er niet aan ( vind ik niet erg.)
  Maar ik wel, daarom zou ik deze Valentijnskaart met heerlijke reep naar mijn man toe sturen, omdat ik waardeer wat hij allemaal voor mij doet.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Voor mijn lieve man we hebben vorig jaar maart een zoontje gekregen en ja tijd voor elkaar schiet er wel eens bij in, we deden in het begin met onze relatie wel aan Valentijnsdag maar de laatste 2 jaar niet meer dus het zou ontzettend leuk zijn hem op deze manier te mogen verrassen

 • Aan mijn lieve schoonzusje die het niet gemakkelijk heeft.
  Haar even verwennen en een hart onder de riem steken <3
  Om te laten weten dat ze het allerliefste schoonzusje is dat er bestaat! 🙂

 • Sandra Benedick Elzinga says:

  Mijn zoon J. heeft al sinds groep 1 verkering met B.
  Hij zit nu in groep 5
  Ze vieren valentijn elk jaar samen, en geven ze elkaar cadeautjes

 • Ik zou mijn moeder een kaartje sturen, zeker nu we ontzettend ver weg wonen en ze er als mantelzorger vaak alleen voor staat. Dat is zo’n verrassing voor jou bij de post echt heel speciaal.

 • Ik zou mijn moeder wel heel graag wat liefde per post sturen.
  Zelf kan ik een ‘ouderwets’ kaartje altijd heel erg waarderen, en ik weet dat ik daar niet de enige in ben 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.