Pride Box ‘Set All Your Colors Free foto

Maak je eigen kleurrijke SodaStream met de Limited edition Pride Box

Juni is het Pride month en ter ere daarvan brengt Sodastream een Limited edition Pride Box uit van hun bruiswatertoestel Terra. Met de 8 meegeleverde kleurstiften kun je jouw Sodastream en bottle een persoonlijke Pride-look geven. Mijn 2 creatieve meiden en fan van de sodastream, wilde maar al te graag deze nieuwe SodaStream en bottle en eigen ook geven. Meteen ook een goed moment om het met hen te hebben over het belang van Pride Month.

Sodastream Pride Box: Set All Your Colors Free

SodaStream komt elk jaar met een exclusieve Pride Box, hiermee ondersteunen zij Pride Month. Dit jaar bestaat de Limited edition ‘Set All Your Colors Free’ kit uit een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra. Deze is uitgevoerd in een matzwarte kleur. In de kit vind je ook een een herbruikbare, vaatwasbestendige 1-literfles. Deze fles heeft een uniek design, wat je zelf kunt kleuren. Dit doe je met de acht regenboogkleurige kleurstiften die meegeleverd zijn. Ook kun je daarmee het bruiswatertoestel kleuren en voorzien van persoonlijke Pride-boodschappen. De Pride Box is beperkt verkrijgbaar en op is op!

Deze limited edition van Sodastream is online beperkt verkrijgbaar bij Sodastreamstore.nl voor €99. Hiermee steun je de ILGA World. Voor de vierde jaar op rij werkt Sodastream samen met ILGA World en zal meer dan 20% van de winst van ‘Set All Your Colors Free – editie aan de organisatie doneren.

ILGA World

ILGA World staat voor International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association een wereldwijde federatie. Die is opgericht in 1978 en bestaat uit meer dan 1700 organisaties uit meer dan 160 landen die campagne voeren voor de mensenrechten. Voor alle lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en interseksen personen. Daarnaast zet ILGA World zich in door trainingen en organiseren conferenties om mensen meer bewust te maken van LGBTQIA+- mensenrechten en ondersteunen de genderdiversiteit.

De regenboogvlag

Nu er meer gemeenschap zijn binnen de LGBTQIA+- besloot Sodastream een stap verder in de strijd door 2 extra kleuren toe te voegen dan alleen de Regenboogvlag. De oorspronkelijke Regenboogvlag heeft 6 kleuren.

  • rood – leven
  • oranje – geneeskracht
  • geel – zonlicht
  • groen – natuur
  • blauw – sereenheid
  • violet – karakter

De 2 extra toegevoegde kleuren zijn roze (voor seksualiteit) en turquoise (voor kunst).

SodaStream Toestel – Terra Black

Met de SodaStream Terra maak je zelf op snelle en eenvoudige wijze je eigen frisdrank uit water. Dat scheelt weer sjouwen met zware flessen van en naar de supermarkt. Dankzij de herbruikbare vaatwasbestendige fles ben je bewust met het milieu bezig: Een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld duizenden wegwerpflessen.

SodaStream Terra heeft een strak en elegant ontwerp met matte look en is daarnaast ook het meest toegankelijke model van SodaStream, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak. De bediening is volledig handmatig met maximale controle over de gewenste hoeveelheid bubbels. Gebruik van de koolzuurcilinder is vereenvoudigd door middel van Quick Connect.

Ons ontwerp

Mijn meiden vonden het maar wat leuk om zelf hun SodaStream en fles te mogen bewerken. De acht regenboogkleurige verfstiften stonden al erg lang op hun verlanglijstje, dus ze wilde die maar al te graag uitproberen. Ze besloten dat ze elke een zijkant mochten versieren en maakt daarvoor een mooi ontwerp. Kijk maar:

Recepten SodaStream

Wist je dat je met de SodaStream erg lekker drinkjes en cocktails kunt maken? Lees hier een paar van hun lekkere recepten:

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.