Feestweken Mama's liefste Sleepytime Celestial Seasonings pakket

Winactie #30 | Celestial Seasonings Sleepytime pakket

Dat slapen goed voor je is, dat weten wel allemaal wel. Zeker als je een periode hebt gehad waarin dit slecht ging, merk je het effect van te weinig slaap. Uit onderzoek blijkt dat vooral vrouwen, slaapproblemen hebben. Zelf heb ik er gelukkig niet zoveel last van, maar voor wie er wel mee kampt, heb ik een aantal goede tips van een slaapwetenschapper en kun je een pakket van Celestial Seasonings winnen met hun heerlijke Sleepytime thee.

Feestweken Mama's liefste Sleepytime Celestial Seasonings pakket

Uit onderzoek in opdracht van de Hersenstichting blijkt dat veel Nederlanders, vooral vrouwen, slaapproblemen hebben. 90% van de Nederlanders slaapt binnen de aanbevolen duur van 7-9 uur voor volwassenen. Dat we genoeg slapen betekent echter niet automatisch dat we ook goede slapers zijn. Lang genoeg slapen is namelijk niet hetzelfde als een goede nachtrust.

Belang van goed slapen

Goede slaap is niet alleen belangrijk om goed te functioneren, maar ook om gezondheidsschade te voorkomen. Chronisch slecht slapen vergroot namelijk het risico op neuropsychiatrische aandoeningen zoals angststoornissen, depressie en dementie, en op lichamelijke aandoeningen zoals obesitas, hart- en vaatziekten en type 2 diabetes. Slaap wordt vaak over het hoofd gezien als onderdeel van een gezonde leefstijl, terwijl dit juist zo essentieel is.

Tips van de slaapwetenschapper dr. Hans Hamburger:

#1  Slaapduur: zorg voor voldoende slaap!
#2  Regelmatig slaapritme (dagelijks zelfde tijd naar bed, zelfde tijd opstaan)
#3  Veel daglicht overdag
#4  Zorg voor een donkere slaapkamer, met name in de zomer!
#5  Geen schermlicht in bed (pc’s / smartphones / TV etc)
#6  Bewegen en actief zijn overdag, niet te laat sporten in de avond
#7  Geen cafeïne en suiker voor het slapen, dit houdt je wakker
#8  Weinig of geen alcohol in de avond, geen nicotine en geen drugs
#9  De dag afbouwen: slaap-ritueel (ontspanning / geen ruzie maken, geen enge films voor het slapen gaan)
#10 Als je moeite hebt met slapen vraag dan deskundig advies

Celestial Seasonings Sleepytime

Feestweken Mama's liefste Sleepytime Celestial Seasonings pakketMocht je moeilijk in slaap komen, dan zijn er speciale theeen die je ’s avonds kunt drinken om te ontspannen en je helpen in slaap te komen. Sleepytime van Celestial Seasonings is een mix van rustgevende ingrediënten uit de hele wereld, zoals Egyptische Kamillebloemen, koele Groene Munt uit de Pacific Northwest en levendige Guatemalteekse citroengras. Sleepytime is een heerlijke thee om mee naar bed te nemen. Meer dan 40 jaar is deze kalmerende kruidenthee ontwikkeld om mensen te helpen de dag achter zich te laten.

Celestial Seasonings Sleepytime Extra

Feestweken Mama's liefste Sleepytime Celestial Seasonings pakketSleepytime Extra is een ontspannende en heerlijke kruidenthee bestaande uit de aloude mix van Kamille, Munt en andere rustgevende kruiden zoals ook in de Sleepytime thee. Toegevoegd is Valeriaan, vertrouwd als een slaapondersteuner sinds de dagen van de Grieken en Romeinen vanwege de milde sedatieve eigenschappen. Het resultaat is een thee met het kalmerende effect en fantastische smaak van Sleepytime, plus gewoon een beetje “extra” om je zachtjes in slaap te wiegen. Ook deze Sleepytime-mix is een perfecte kop thee om bij je nachtrustritueel te drinken.

Beide theesoorten zijn gluten- en caffeïnevrij , vrij van kunstmatige kleur-, geur-, en

Winactie #30 | Celestial Seasonings Sleepytime pakket

In het pakket zit een Celestial Seasonings mok, Celestial Seasonings geurkaars, Sleepytime blik en de theeën Sleepytime Original en Extra.

Samenwerking

Spread the love

62 thoughts on “Winactie #30 | Celestial Seasonings Sleepytime pakket

 • Wat een heerlijke winactie, ik loot heel graag mee! Ik ben een groot fan van de gewone Sleepytime thee, daar drink ik iedere avond 2 koppen van voor het slapen gaan. De Sleepytime Extra thee ken ik nog niet en ik ben heel benieuwd of deze net zo lekker is.

  Vroeger had ik ook zo’n schattig Sleepytime blikje waar ik mijn thee in bewaarde maar helaas is die tijdens de verhuizing kwijt geraakt. Ik heb stad en land afgezocht voor een nieuw blikje maar heb het niet kunnen vinden.

  • Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77, bericht een hartje gegeven en geretweet) en Instagram.

 • Wat wederom een leuke actie waar ik graag een meedoe! Ik kende al wel de Valeriaan thee(uit ervaring…helaas:$) Maar nog niet die van Celestial! Ben dus benieuwd! En ik drink dus vaak wat water met gember of een kopje kruidenthee in de avond!

  • Wat wederom een leuke actie waar ik graag een meedoe! Ik kende al wel de Valeriaan thee(uit ervaring…helaas:$,in de zin van dat ik een moeilijke slaper ben! Maar lang leve de theetjes enzoo! Maar nog niet die van Celestial! Ben dus benieuwd! En ik drink dus vaak wat water met gember of een kopje kruidenthee in de avond!

 • Ik doe graag mee! Ik slaap de laatste tijd slecht en groene thee voor het slapen gaan helpt helaas niet. Ik ben echt een theeleut dus ik zou dit erg graag willen proberen ???

 • Wendy van Zetten says:

  Wauw ik doe graag mee ik drink graag thee meestal voor het slapen gaan, drink ik normale groene thee soms met wat munt erin maar zou deze thee ook graag willen proberen.

 • Wat een superleuke winacties heb je zeg!
  Ik waag graag een kansje, ik slaap momenteel enorm slecht. Dus dit zou ik wel kunnen gebruiken!

 • Ik ben een enorme theeleut, maar dan alleen ’s middags.
  Voor het naar bed gaan moet ik altijd medicijnen innemen en dat doe ik altijd met een groot glas water.
  Slapen doe ik wel redelijk goed , maar het kan beter en dat glas water helpt daar ook niet echt bij.
  Graag zou ik de Celestial Seasonings Sleepytime pakket willen
  proberen.
  Ik volg op bloglovin en waag graag een kansje voor een goede nachtrust.

 • Jessica Baarda-Duivenvoorde says:

  Heel graag, wij noemen het thuis bere-thee en als je er een lekkere kop van drinkt val je als een roosje in slaap en slaap je ook lekker diep! Ik ga meestal iets vroeger naar bed als mijn man (kan ik nog even lezen of een serie kijken) en krijg dan nog een kopje thee van mijn man (en vaak is dat bere-thee!).

 • Mooie tips! Ik slaap meestal wel goed en ik drink bijna nooit thee vlak voor het slapen gaan. Dan slaap ik wel lekker in, maar wordt halverwege wakker omdat ik moet plassen……

 • Hi Fleur,

  Wat een leuke winactie. Ik kan helaas meepraten over het onderwerp. Vlak na mijn bevalling heb ik enorme slaapproblemen gekregen (daarvoor sliep ik overal en nergens) ik sliep 2 uur per nacht gedurende bijna een jaar. In die tijd heb ik veel geprobeerd, maar niets hielp. Tot ik in contact kwam met iemand die mij Magnesium Citrate aanraadde. Ik kan wel zeggen dat dit mijn redding is geweest 🙂 sindsdien slaap ik stukken beter. Niet meer zoals voor mijn zwangerschap, maar gelukkig een stuk meer dan die 2 uur per nacht.
  Ik ben gek op theetjes, en drink ze elke avond voor het slapen gaan. Ik zou het heel leuk vinden mocht ik een kleine kans maken op deze ‘slaap’theetjes van Celestial.

  Groetjes, Carmen

 • An Hendriks says:

  Wij drinken vaak een kopje Slaap en Relax thee van de DM in Duitsland en soms helpt het best, vind deze thee er veel gezelliger uitzien met dat lieve beertje .
  Doe graag mee

 • Adriana de Ruiter says:

  Ik doe heeeel graag mee met deze winactie want slapen daar kan ik nog wel wat winst behalen! Vaak heb ik inslaapproblemen, het grootste inslaapprobleem is dat het er gewoon niet van komt dat ik naar bed ga! :S Onderweg naar boven kom ik zoveel dingen tegen die ik nog éven op moet ruimen, ik zie de wasstapel en doe nog even een was erin, dan zie ik boven bekers staan die ik nog even in de vaatwasser wil doen en dan sta ik ineens weer in de keuken…
  Eenmaal weer richting de douche kom ik langs de kinderkamers waar ik nog even ga kijken of alles goed is, ik trek dekens recht en geniet van de liefdevolle gezichtjes waar ik zoveel van hou. En zo lig ik rustig anderhalf uur later in bed dan ik eigenlijk zou willen…

  Eenmaal in bed aangekomen begint m’n hoofd ineens overuren te draaien, heb ik de vaatwasser nou wel of niet aangezet? Is hij dan al klaar als de wasmachine vannacht begint? Is dat niet teveel lawaai? En had ik nou op school nog tegen de juf gezegd dat….

  Kortom, een kopje slaapthee en een fijn ritueel zou mij enorm kunnen helpen!

  Fijne dag!!

 • Angela ten Ham says:

  Slaap, wat is dat? Ik zou het bijna niet meer weten. Onze dochter heeft het 22q11 deletie syndroom en slaapt al 9 jaar lang niet door. Deze thee lijkt me heerlijk om voor de momenten dat ik wel aan slapen toe kom ook heerlijk relaxed te kunnen slapen. Ik doe graag mee.

 • Sandy van der Kolk says:

  Normaal drink ik nooit vlak voor het slapen gaan, maar als ik niet kan slapen drink ik wel een beker warme melk en dan zou ik deze thee ook graag eens willen proberen ?

 • CJM de Kok says:

  Ik drink meestal een lekkere grote mok earl grey thee voor slapen gaan of in het weekend een glas rode wijn, erg benieuwd naar deze thee en of het werkt met goed inslapen

 • Ik drink bijna de hele dag alleen thee, dus ’s avonds voor ik ga slapen ook. En de laatste tijd ook een kopje warme chocolademelk.. 🙂
  Ik wordt alleen al rustig van het schattige berenplaatje :D. Ik doe graag mee met de winactie.

 • Ik ben een erg slechte slaper. ’s Avonds drink ik eigenlijk enkel nog water, misschien niet slecht om er een gewoonte van te maken een goede kop thee te drinken. Ik doe graag mee.

 • Linda Smeets says:

  Ik ben een echte theeliefhebber en doe daarom dan ook graag mee.
  Ik drink de hele dag door thee, ook voor het slapen gaan, Heerlijk.

 • Oh, mijn favoriete avondthee (en nemen we telkens mee naar Portugal voor mijn 98 jarige oma ‘de thee van t beertje’ zegt ze dan). De verpakking is al zo rustgevend, dus een mok zou ik gewéldig vinden!!! ?

 • Heerlijk, thee, ik ben er dol op en drink altijd een paar koppen voor het slapen gaan. Helaas slaap ik niet zo goed de laatste tijd, dus als dit zou kunnen helpen… zou een droom zijn 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.