Never a Dull Moment week 12

Weekoverzicht | Never a dull moment week 12 met kleding, een nieuwe fiets, high tea en Foute Bingo

Om het begin de lente toch een beetje te forceren, gingen we nog even door met de grote schoonmaak en hebben de we kledingkast van Grote Zus. Verder hadden we een rustig weekje, speelde ik monopoly met de meiden en foute Bingo met collega’s. Natuurlijk ging ik ook stemmen en heerlijk high-tea-en in Den Haag voor de 40e verjaardag van een vriendin. Voor Grote Zus kwam haar grote fiets en gaat ze vanaf nu met plezier óp de fiets naar school.

Never a Dull Moment week 12

Zondag 18 maart

Net als vorig week hadden we een rustige zondag. Een mooi moment dus om eens de kledingkast van Grote Zus uit te gaan mesten. Dat was wel nodig, want die puilde uit en zat veel kleding is die nu te klein is of voor de winter. Omdat Grote Zus nog elke ochtend aan mijn vraagt wat ze aan moet, besloten we haar kleding zo te sorteren dat ze nu 20 complete setjes in de kast heeft hangen.

  

Maar voordat we zover waren, was de middag wel bijna om. Om er toch nog even uit te zijn geweest, gingen we gezellig met z’n viertjes borrelen met natuurlijk nacho’s.

Nadat de kinderen in bed lagen, besloot ik eens een bad te nemen. Door het opruimen van de kast had ik behoorlijk last van mijn rug gekregen en deze nieuwe badparels van Kneipp stonden nog op mij te wachten om eens te proberen. Ik mocht deze week ook een setje verloten. Meedoen kan nog tot vanavond HIER

Maandag 19 maart

Voordat ik naar werk fietste, kon ik nog mooi even wat zakken met kleding van Grote Zus op de stoep zetten. Deze zouden vandaag allemaal in de wijk worden opgehaald voor het goede doel. Was dat ook maar meteen weg.

Op werk kreeg ik deze foto toegestuurd. Ik was niet mee gegaan om de meiden naar school te brengen. Kleine Zus maakt tegenwoordig zelf haar 10-uurtje klaar, inclusief eigen naam en hartjes.

De rest van de maandag verliep zoals alle andere maandagen; werken, kinderen ophalen, eten klaarmaken, sporten en dan zelf eten en bijkomen op de bank.

Dinsdag 20 maart

Nadat ik de meiden naar school had gebracht, fietste ik door naar het huis van mijn vader om daar verder te gaan met het opruimen van de spullen. Na school stond er een grote doos op Grote Zus te wachten. Eindelijk was daar haar nieuwe fiets. Na het eten werd deze samen met de Huisvriend in elkaar gezet.

 

Woensdag 21 maart

Al om 6.00 stond er een zenuwachtig meisje naast mijn bed. Het had gisteren allemaal wat langer geduurd om de fiets in elkaar te zetten (zat geen handleiding bij), dus ze had hem nog niet gezien. Natuurlijk moest ze ook op haar nieuwe fiets naar school. Het was voor het eerst dat ze zonder mopperen op haar fiets stapte.

Uit school maakte ik poffertjes voor de meiden en voor mijzelf lekker een gebakken eitje met spek en kaas. Het was alweer veel te lang geleden dat ik dat had gemaakt.

We hadden een gezellige middagje aan de tafel. Er werd gekleurd, gemake-upt, gedanst en gezongen met de nieuwe CD Kids Top 100 2018. Ik kon nog wat bloggen en genieten van mijn nieuwe Tastea. Zowel de CD als de thee met beker verloot ik op mijn blog

Nadat de meiden in bed lagen, dachten wij nog even snel te gaan stemmen bij de school, bij ons op de hoek. Helaas bleek ongeveer de hele wijk dat te denken, want de rij voor het stemlokaal, stond tot aan buiten!

Donderdag 22 maart

Al vroeg nam ik de trein naar Den Haag. Daar ging ik gezellig high tea-en bij de Yoghurt Barn. We kregen keuzes uit heerlijk theeën en een groot dienblad voor heerlijke broodjes, taartjes en natuurlijk yoghurt. Het was een prima ontbijt/lunch.

 

We gingen nog even winkelen en namen daarna weer de trein naar huis, zodat we allemaal weer op tijd op het schoolplein stonden. Kleine Zus had een vriendinnetje te spelen en samen met Grote Zus speelde ze de hele middag Monopoly. Leuk om te zien dat de meiden dit spel helemaal weer ontdekt hebben.

’s Avonds zou ik eigenlijk gaan sporten, maar ik was eigenlijk niet zo lekker en had ook nog veel dingen die ik ook nog moest doen. Ik besloot mij daarom voor deze keer af te melden. Papa’s Liefste ging sinds lange tijd wel weer sporten en ging op de bank zitten met mijn laptop.

Vrijdag 23 maart

Na een dagje werken, fietste ik na het eten de stad in. Eerst had ik een verjaardagsborrel van een vriendinnetje in een van de nieuwe café’s in de stad. Na een uurtje fietst ik weer verder, want met collega’s had ik afgesproken om mee te doen aan de Foute Bingo in de Hooykist. Het was lekker druk, maar ik was net op tijd toen de Bingokaarten werden verkocht door Christine (ook wel bekend als Lorenzo uit ‘House Rules’)

 

Helaas niets gewonnen, maar wel zo hard gelachen, dat ik met pijn in mijn kaken haar huis fietste rond 3.00. Ook al wel met beginnende hoofdpijn, want die laatste GT had ik beter kunnen laten staan…

Zaterdag 24 maart

Dat was lang geleden dat ik met een flinke kater op stond. Ik ben wel nog mee geweest naar de balletles van Kleine Zus, maar veel meer kwam er niet echt uit mijn handen. Gelukkig kwam ons Huisvriend koken en keken de meiden naar de nieuwe DVD die met de post binnen kwam. Bij het openen van het pakketje, kwam er niet alleen de DVD van Kapitein Onderbroek uit, maar ook een hele grote witte onderbroek! De DVD is vanaf 28 maart te koop.

Ter voorbereiding op het verzetten van de klok naar de zomertijd, hadden we na het eten alvast de klok vooruitgezet. Zo gingen de kinderen alvast een beetje op tijd naar bed (wel wat later dan anders, want het is tenslotte ook zaterdagavond) en hopelijk merken ze morgen dan weinig van de tijdsverandering.

Wat doe jij om de lente in huis te halen?

Spread the love

12 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment week 12 met kleding, een nieuwe fiets, high tea en Foute Bingo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.