Feestweken Mama's liefste 40 jaar Doe als een Kat

Winactie #28 | Doe als een Kat – Lessen voor een mindful en purrfect leven 

Wie mij een beetje kent, weet dat ik de nuchterheid zelve ben en een groot kattenliefhebber. Dat laatst is wat mij aantrok in dit boekje. In de Mindfullness heb ik mij nooit zo kunnen vinden, maar wel heb ik in mijn leven geleerd, dat een kat om mij heen mij veel rust brengen. Ben jij ook een echt kattenmensen of moet je nog overtuigd worden, dan is dit boekje ook echt iets voor jou!

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Doe als een Kat

Zo zen als een kat: levenslessen van ons meest relaxte huisdier

Wie katten heeft weet dat niks zo ontspannend is als kijken naar een kat die ligt te spinnen. We kunnen ontzettend veel leren van hoe katten in het leven staan. Speels, eigenzinnig, vertrouwend op hun zesde zintuig en heel erg ‘zen’.

In dit leuke cadeauboekje Doe als een kat van Alison Davies leer je aan de hand van negen karaktereigenschappen van katten, hoe ook jij een blijer, gezonder en fantastisch leven kunt leiden. Er staan praktische tips en oefeningen in dit boek, afgewisseld met grappige weetjes over deze zenmeesters. Dus rek je uit, relax en leer!

Doe als een kat - Alison Davies Doe als een kat - Alison Davies

*Leuk cadeauboekje voor iedereen die van katten houdt
*Serieuze inhoud met concrete tips en oefeningen 

Winactie #28 | Doe als een Kat – Lessen voor een mindful en purrfect leven

Samenwerking

Spread the love

47 thoughts on “Winactie #28 | Doe als een Kat – Lessen voor een mindful en purrfect leven 

 • Dol op onze kat,heerlijk zo’n eigenzinnig beest in huis. je eigen gang gaan zonder je iets aantrekken wat een ander er van denkt,dat kan ik leren van mijn kat Benieuwd naar dit boek!

 • IK heb vele katten gehad, maar die zijn al een tijdje heel gelukkig in de poezenhemel.
  Op het moment geen, maar ik heb een beste vriendin die heeft een schattige en ondeugende kater. IK denk dat ik haar heel blij maak met dit boekje.
  Wat ik van mijn katten heb geleerd, is dat ik mij niet altijd zo druk moet maken over alles.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Ohhh dit boek is schrik het lijf geschreven van een vriendinnetje van mij! Dol op katten en ook nog eens binnenkort jarig! Hopelijk leert ze dan ook eens wat meer te relaxen. Ik doe graag mee.

 • Ooo deze lijkt me echt leuk!! Ben zelf ook een kattenfan en zou zo graag wel net als onze kat gewoon lekker eigenwijs heerlijk ergens willen neerploffen voor een dutje als je moe bent! Lekker spinnen en dan iemand die me kriebelt in mijn haar haha! Lijkt me wel wat:)

 • Oh geweldig! Helaas heb ik geen katten in huis aangezien mijn vriend allergisch is. Maar ik ben echt dol op katten, dus dit boek zal echt geschikt zijn voor mij!

 • Lipstickencupcakes says:

  Wat super leuk! Ik ben echt een kattenvrouwtje. Het is maar goed dat ik een vriendje heb anders had ik hoogstwaarschijnlijk 20 katten.
  Nu lopen hier twee dametjes rond Moeder Sue en dochter Sally. ze kunnen heerlijk chillen, slagen er elke keer weer in om vogeltjes te vangen op ons balkon en racen graag achter laserlampjes aan.

 • ik moet dringend een beetje meer zen worden. Misschien kan ik, net als mijn kat én mijn hond op dit moment, op de verwarming gaan liggen en niets doen? Lijkt mij heerlijk!

 • Anita te Gussinklo says:

  Katten en honden doen niet zo moeilijk, als ze van je houden dan laten ze dat weten ook. Mensen zouden hier wat van kunnen leren. Een liefdevol gebaar of een knuffel zijn goede manieren om je relaties te versterken.
  Altijd zo heerlijk als 1 van mijn katten even een kopje geeft of langs mijn been loopt, en dan dat spinnen erbij.

 • Angela ten Ham says:

  Gisteren heeft onze lieve mama poes een nestje met 5 kittens gekregen. Ze zorgt zo lief voor ze. Met dit mooie boek erbij is het plaatje helemaal compleet.

 • Van mijn lieve kater kan ik nog heel veel leren. Het voornaamste is om altijd overal blij en enthousiast over te zijn. Opstaan? Hoera! Thuiskomen? Miauw! Brokjes? Krioel! Slapen? Purrrrpurrr! Hoe zen is dat?

 • Adriana de Ruiter says:

  Ik zou zoveel kunnen leren van katten, als ik zie hoe onze kat zich nergens wat van aantrekt en gewoon de hele dag ligt te relaxen in het zonnetje… Denkt niet aan morgen of wasgoed, aan juffen op school en de knutsels die af moeten zijn voor het feestje van komend weekend… Het zorgeloze relaxen, leven in het moment, dát zou ik absoluut graag van katten willen leren.
  Oh ja en ook het loslaten van hun jongen! Toen wij een nestje hadden en de kittens voor het eerst in het gras mochten lopen, waren ze doodsbang… Maar moederkat duwde ze er met haar neus zo in, hup hup, het is tijd… Ook dat zou ik enorm kunnen leren! Ik geniet zo van het baby zijn van onze pleegdochter dat het met allemaal veel te snel gaat! Ze is al zó groot en kan al zoveel!! Ze wil niet meer in de buggy maar zélf lopen! Ze wil buitenspelen en de wereld ontdekken…. Ik doe misschien wel te voorzichtig… Misschien zou ik haar juist een duwtje moeten geven?

  Tja, nog veel te leren… Lijkt me een superleuke boek!

  Fijne dag!

 • Haha geweldig! Ik ben een echt kattenvrouwtje en altijd heel druk, dusss kom maar op. Ik zou van mijn Pip, Bonny, Puck en Dikkie kunnen leren dat het best wel ok is als de wereld (zo af en toe eens) om jou draait… 😉

 • Aller eerste gefeliciteerd met ke mooie blog!

  Ik denk dat ik echt al een hele hoop heb mogen leren van mijn kattengrind Nemo. Samen met hem heb ik een nare tijd achter de rug gehad. Ik heb/had een eetstoornis en daarvoor sliep ik een tijd door de weeks in een kliniek. De aanloop hier naar toe lag ik maanden lang zonder energie of enige futje leven op de bank. In samenspraak met mijn ouders besloten we Nemo in huis te halen. Hij gaf (en geeft) me op dat moment zoveel liefde. Iets wat ik zelf niet kon. Ik werd heel rustig door hem en voelde dat ik in zijn ogen okey was en iets was om steeds terug bij te komen.

  Ik merk dat ik toch nog echt wat van hem zou willen leren. De “relax-heid” en de “lukt-het-niet-dan-probeer-ik-het-gewoon-nog-een-keer” kant.

  Ik ben gewoon blij dat deze diertjes op de wereld bestaan. We zouden als mens een voorbeeld aan ze kunnen/moeten nemen!

  Dus yes! Lijkt me heel leuk om mee te doen met je winactie!
  Liefs, Kaylee

 • Ik kan echt uren naar mijn katten kijken en dat geeft mij rust en veel plezier. Maar ik blijf me verwonderen over die hazenslaapjes van ze. Dat kan ik echt niet. Het duurt al minstens een uur voordat ik inslaap en als ik daarna wakker wordt, ben ik helemaal groggy en niet zo alert als zij zijn. 😉

 • Trees Cuypers says:

  Lekker genieten van de zon, eventjes er gewoon in kunnen liggen, zonder steeds overal rond te moeten razen 🙂 (van de kat dus 🙂 )

 • Wat ik kan leren van een kat… vrij makkelijk. Relaxen?. Als ik win geef ik het boek trouwens aan mijn vriendin Sandra, dus sinds 2 weken een asiel katje in huis heeft genomen waarvan ze in het asiel 1 achterpoot hebben geamputeerd. En dat vind ik zo lief dat ze hem in huis heeft genomen. Anders was hij waarschijnlijk jaren lang gekluisterd geweest aantal asiel.

 • Ik wou dat ik zo kon relaxen als mijn poes. Uren op haar krabpaal, beetje naar buiten kijken, beetje spinnen en slapen, slapen, slapen. Wat een heerlijk leven 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.