Nijntje bord Zilverstad

3 tips voor een feestje aan tafel met Nijntje

Niet alle kinderen zijn een groot fan van het avondeten. Het kan dan soms ook een hele uitdaging zijn om een gezonde maaltijd naar binnen te krijgen. Maar wat als ik je vertel dat het ook anders kan? Met een beetje magie van Nijntje wordt etenstijd een waar feestje. Ik heb 3 leuke tips voor je en eentje daarvan mag ik nog weggeven ook.

Je eigen Nijntje servies

Een slimme truc om etenstijd een stuk leuker te maken, is door het eten aantrekkelijk te presenteren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het bordje op te maken met de groenten, aardappelen en vlees in de vorm van een gezichtje. Nog leuker is als jouw kindje een eigen bordje en servies heeft. Zo zag ik bij Zilverstad dit leuke bamboe kinderbordje met een tweedelige rvs-bestekje van nijntje. Het bamboe bordje heeft de vorm van het bekende konijn en blijft ook stevig op tafel staan door de zuignap aan de onderkant. Bovendien maakt het tweedelige bestekje het voor je kleintje gemakkelijker om zelfstandig te eten, wat zorgt voor minder geknoei en meer plezier aan tafel!

.

Zilverstad heeft ook een leuk Ruimte bestekset en Circus kinderbestek

De leukste kinderrecepten

Vaak zijn kinderen erg kieskeurig in wat ze lekker vinden en wat niet. Vaak beginnen hun favoriete gerechten dan ook met een P. In het kookboek “Eten met nijntje” ontdek je veel heerlijke recepten die niet alleen lekker zijn, maar ook superleuk om samen met je kleintje te maken. Van kleurrijke groentepurees tot verrassende fruitige traktaties. Al deze recepten zijn bedacht om de smaakpapillen van je kleintje te laten wennen aan verschillende smaken en texturen. Laat je kindje jou ook helpen in de keuken, want zo wordt eten niet alleen een noodzakelijk kwaad, maar een avontuur om samen van te genieten!

.

Voorlezen tijdens het eten

Wil je jouw kindje een beetje afleiden tijdens het eten, dan is voorlezen zeker een goede optie. Pak bijvoorbeeld het boek “Wat eet Nijntje vandaag?” erbij en duik samen in de culinaire wereld van Nijntje. Van ontbijt tot tussendoortje, van fruit tot een heerlijk toetje. Wat eet jij het liefst op brood? Het boek nodigt uit tot interactief voorlezen door te praten over eten. Terwijl je voorleest over de avonturen van Nijntje en haar favoriete gerechten, zal je kleintje niet alleen genieten van het verhaal, maar ook meer openstaan voor nieuwe voedingsmiddelen op zijn of haar bord. Het is een moment van ontspanning, plezier en waardevolle interactie aan tafel!

Winactie Nijntje setje is gesloten

In samenwerking met TALK ABOUT PR mag ik een pakket verloten, met daarin het Nijntje bamboe kinderbordje en het tweedelige Nijntje rvs-bestekje

Nijntje bord Zilverstad
  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Afbeeldingen: Zilverstad

Spread the love

49 thoughts on “3 tips voor een feestje aan tafel met Nijntje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.