Souza for Kids Make-up voor de kleine prinsesjes

Souza for Kids Make-up voor de kleine prinsesjes

Kleine meisjes willen graag net zo zijn als hun moeder. Naast het verkleden en lopen op echte hakken hoort een beetje lippenstift en nagellak daar ook bij. Mijn dochters zijn niet anders. Op hun verlanglijstje voor de Sint staan dit jaar dan ook weer diverse make-up-setjes. Bij Souza for Kids vond ik de leukste make-up-setjes voor kleine prinsesjes. En omdat de Sint bijna in het land is, mag ik een mooie doos met wel 12 kleuren nagellak en nagelstickers verloten.

Souza for Kids Make-up voor de kleine prinsesjes

Wie heeft het zelf niet gedaan; stiekem kijken in je moeders toilettas om te zien welke make-up ze daar allemaal in bewaarde? Op het bed ademloos kijken hoe ze mascara en lippenstift bij zichzelf opdeed. Hoewel ze nog veel te jong zijn om gepoederd en wel de straat over te gaan, zijn er altijd wel momenten waarop ze zich toch al wel een beetje mogen opmaken; voor een verjaardag of feestje of gewoon omdat het buiten een regenachtige dag is.

Souza for Kids make-up-setjes

Eén van mijn favoriete merken is Souza for Kids. Naast de mooie verkleed- en knutselsetjes hebben ze ook verschillende make-up-setjes. Natuurlijk speciaal voor de kinderhuidjes. De nagellak is ook op waterbasis. Het voordeel daarvan is dat deze nagellak kindvriendelijk is en geen schadelijke stoffen bevat. Daarnaast is het makkelijk aan te brengen én ook weer af te halen. Zo heb je geen agressieve remover nodig om de lak te verwijderen. Gewoon je handen wassen met warm water en zeep. Deze nagellak komt in een set van 12 vrolijke kleuren met nagelstickers of in een setje van 3.

Ook leuk zijn de complete nake-up setjes met naast nagellak ook lipgloss zoals het Eenhoorn beautysetje of de zeemeerminsetjes met daarin ook nog oogschaduw. Natuurlijk allemaal met glitter. Daar maak je elk meisje deze feestdagen heel blij mee.

Souza for kids stickers

In de make-up store van Souza for Kids vind je ook een heel assortiment met verschillende stickers. Denk daarbij aan mooie tattoos – ook leuk voor jongens – stickeroorbellen, natuurlijk de nagelstickers, maar ook glimmers voor op je gezicht, hand, hals of arm. Daarmee kun je makkelijk en snel er heel betovert uit zien. Zeker de oorbelstickers van Souza staan er om bekend dat ze goed blijven zitten, zelfs na een nachtje slapen.

De make-up van Souza is o.a. te koop in de webshop van Souza for Kids en bij veel (online) winkels, voor verkooppunten hiervan kijk op: Souzaforkids.com

Winactie Souza for Kids Nagellak met nagelstickersset is gesloten

Zou jouw kleine prinses ook heel blij worden van een mooie make-up? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag de geschenkdoos met 12 nagellakjes en nagelstickers verloten onder mijn volgers. De winnaar is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

63 thoughts on “Souza for Kids Make-up voor de kleine prinsesjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.