Vue Mini-Morning in Sinterklaassfeer met de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Vue Mini Morning in Sinterklaassfeer met de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Nu de Sint weer in het land is, is het natuurlijk erg leuk om samen met de kids naar de Sintfilms in de bioscoop te gaan. Afgelopen zondag ging gastblogger Marlous met haar kinderen (5 & 7 jaar) naar de VUE Mini Morning waar de nieuwste film “Waar is het grote boek van Sinterklaas?” gedraaid werd. De kinderen hadden zichzelf dan ook aangekleed als Piet en Sint en werden heerlijk welkom ontvangen bij de Mini Morning – meer dan welkom! Mocht je het jammer vinden dat jij deze speciale Sint VUE Mini Morning hebt gemist, doe dan snel met de winactie, want ik mag 2x 2 kaartjes weggeven voor de volgende, in een VUE cinema naar keuze

Vue Mini-Morning Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

VUE Mini Mornings

Hoe leuk is het om met de allerkleinsten naar de bioscoop te kunnen? Tijdens de VUE Mini Morning blijven de lichten in de zaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Na afloop ligt er voor iedereen ook een filmdiploma klaar. Natuurlijk kun je dan één van de nieuwste familie/kinderfilms zien. De komende weken is dat natuurlijk de Sinterklaasfilm “Waar is het grote Boek van Sinterklaas?”

Het verhaal “Waar is het grote Boek van Sinterklaas?”

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?

Genre: familiefilm
Lengte: 67 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Carlo Boszhard, Irene Moors, Wilbert Gieske, Vic de Wachter, Soy Kroon, Maaike Martens
Regisseur: Armando de Boer
Scenarioschrijver: Gerben Hetebrij

Ons bezoek aan de VUE Mini Morning – “Waar is het grote Boek van Sinterklaas?”

Toen we binnenkwamen in de Vue in Alphen aan de Rijn mochten we neerploffen in de heerlijk grote en zachte stoelen. Het licht bleef een beetje aan en het geluid stond zachter – een supergoed idee zo op zondagochtend.

De film begon meteen best spannend – mijn eigen Sint en Piet zaten al snel achter hun mijter en muts verstopt…. Guus Blik (Carlo Boszhard), de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen!

We moesten even schakelen toen de Kerstman erbij kwam – dat was een beeld dat de kids nooit eerder hadden gezien. Als ouder is dat ook lastiger uitleggen: Kerstman & Sint met dezelfde kinderen in hun boek….hoe werkt dat? Als ze dan ook nog ruzie maken over wie het mooiste kinderfeest heeft… Deze film heeft gelukkig zoveel vrolijke en spannende momenten dat ze daar niet al te lang bij bleven hangen.

Wat vonden wij ervan?

Hoe was de film? Een is een superleuk verhaal voor het hele gezin met lekker wat spanning rondom Guus en de speelgoedfabriek. De kids hebben genoten en we zitten meteen helemaal in de Sintsfeer. Super-Piet heeft ook duidelijk indruk gemaakt, een Piet met supermankleding werd de held van de dag! En de Kerstman…dat zullen we merken als de kerstboom in huis staat :). In de finale van de film zit een vrolijk feest met Sint & de Kerstman met leuke liedjes van de Club van Sinterklaas. Deze liedjes worden ook gedraaid tijdens de dansles van mijn dochter, vertelde ze mij later.

Tot slot: toen we naar buiten gingen kregen de kids een “Vue Film Spaarboekje” – je kunt nu tot 1 januari 2020 een stempel krijgen voor elke film die je bezoekt en daarmee voor leuke cadeaus sparen. Met een Donald Duckje als eerste cadeau kon de ochtend niet meer stuk!

Winactie 2x 2 kaartjes VUE Mini Morning is gesloten

Vind je het jammer dat je deze speciale VUE Mini Morning hebt gemist? Niet getreurd de komende zondagen zal er ook een speciale Mini Morning zijn met de film “Waar is het grote Boek van Sinterklaas?”. Voor de eerstvolgende Mini Morning mag ik 2x 2 kaartjes weggeven voor een VUE cinema naar keuze. De winnaars zijn

VUE Mini Morning "Waar is het grote Boek van Sinterklaas?"
  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

20 thoughts on “Vue Mini Morning in Sinterklaassfeer met de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.