Kleur op je gezicht

Kies eens voor een ander kleurtje op je gezicht

Heb je eenmaal de make-up gevonden die bij je past, na de ongemakkelijke fase in je jeugd waarin je van alles uitprobeerde? Dan ben je al snel geneigd om het daarbij te houden. Dit staat je goed, waarom zou je veranderen? Nou, omdat er misschien nog wel veel meer is dat je goed staat! Omdat je haarkleur veranderd is, je ouder wordt of omdat er kleuren op de markt komen die er voorheen nog niet waren, om maar eens wat voorbeelden te noemen.

Een andere kleur op de lippen

Als er één make-upproduct is dat kleur geeft aan je gezicht, dan is het wel lipstick. Iemand die je niet anders kent dan met felrode lippen, zou je zomaar voorbij kunnen lopen als deze vergeten is de lippen te stiften. Ook als je zelf gewend bent altijd een bepaalde kleur op je lippen te dragen, of deze nu uitgesproken is of juist subtiel, zal het maar kaal aanvoelen als je deze nog niet op hebt.

Het is niet zo dat er maar één kleur is die je goed staat. Vaak heb je in de loop der jaren wel zelf een voorkeur ontwikkeld, een kleur waarvan je weet dat hij altijd goed is. Maar daarnaast zijn er altijd nog meer lipsticks te vinden die je prima zullen staan.

Kleur op je gezicht

Om die te vinden kijk je goed naar de kleur die je goed past. Is deze koel van ondertoon of juist warm? Staat een koele rood je goed, dan zal je zien dat ook koele tinten van andere kleuren je het best staan. Knap je echter meer op van een warmere kleur rood, dan kun je bij andere kleuren ook beter voor een warme tint kiezen. Ben je al jarenlang gewend dezelfde kleur te dragen dan kan het best even schrikken zijn, opeens een andere kleur op je lippen, maar je zal zien dat je in het geval van een goed gekozen kleur snel zal wennen.

Gekleurde eyeliner is een trend!

Ook een kleur op je ogen kan een groot verschil maken. Daarvoor hoef je niet direct met oogschaduw aan de slag als je dat niet wilt, gekleurde eyeliner is momenteel ook een echte trend. De meeste mensen dragen vooral een zwart lijntje rondom de ogen, vaak al sinds hun puberteit. Een goed moment om daar eens verandering in aan te brengen! Wist je dat een andere kleur, en daarbij kun je kiezen voor neutralere tinten of juist opvallende pastels of neon, je ogen een heel andere uitstraling kunnen geven? Ook als je het niet al te rigoureus aan wilt pakken, kun je op een dag dat je er wat moe uitziet eens een witte of andere lichte tint proberen in plaats van zwart. Je zal zien dat je er meteen een stuk meer wakker uitziet!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.