Tom & Jerry in New York

Tom & Jerry in New York

In de nieuwe serie Tom en Jerry in New York volgen we de wilde avonturen van de bekende kat en muis. Zij worden vergezeld door wat oude bekenden, maar ook een hoop nieuwe gezichten! Op wie lijk jij het meest? Tom & Jerry in New York is vanaf vandaag tot en met 21 november iedere dag om 16:00 uur te zien op Boomerang.

Tom en Jerry in New York

Deze beroemde Kat en Muis rennen los rond in Manhattan, net zoals in de nieuwe Tom en Jerry speelfilm die afgelopen jaar uitkwam. Tom en Jerry wonen in de prestigieuze ‘Royal Gate’, maar hun chaos stopt niet in de lobby van het hotel. Hun kat-en-muis-dans gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer… Ze zetten de Big Apple op zijn kop samen met Spike, Horatio, Claudia, Butch, Frankie de rat, little Quacker en Meathead.  

Even voorstellen

De meeste mensen zullen Tom & Jerry wel kennen, maar ken je ook al hun vriendjes? Ik stel ze graag even aan je voor:

Tom: Deze ijdele kat denkt altijd iedereen slimmer af te zijn. Tom woont dan wel in een prachtig hotel, maar blijft nooit uit de problemen! Altijd op zoek naar een lekkere snack, en naar Jerry, alles wat hij doet leidt tot totale chaos.

Jerry: Dit leuke en slimme muisje woont onder de houten vloeren van het hotel. Hij weet altijd wat lekkers te vinden, tot grote ergernis van Tom. Gelukkig is Jerry hem altijd te snel af, en weet hij zelfs Tom nog even voor gek te zetten.

Spike: Verwend als hij is, blijft Spike een stoere bulldog. Met een beetje pech is hij vaak de dupe van Tom en Jerry’s wilde streken.

Horatio: Hij is gevlucht uit het olifantenverblijf in de dierentuin, en woont nu in de kelder van het hotel. Hij heeft hier genoeg te doen, en fungeert weleens als de fontein van het hotel.

Claudia: Tom is smoorverliefd op haar. Claudia woont bij een weduwnaar in een penthouse om de hoek, en wordt hier ontzettend verwend.

Butch: Butch is Tom’s beste vriend, of toch vijand? Hij woont in het steegje naast het hotel en weet altijd iedereen op de zenuwen te werken.  

Lil Quacker: In de vijver aan de overkant woont Lil Quacker. Dit jonge eendje steekt vaak de drukke weg over om bij Jerry op bezoek te komen, ondanks de rode stoplichten. Overal waar hij gaat ontstaan files!

Frankie the Rat: Pas op, want Frankie is niet te vertrouwen! Hij kan zijn waardeloze prulletjes aan iedereen verkopen door zijn misleidende praatjes.

Meathead: Hij is het hulpje van Butch, en zeker niet de slimste thuis!

De nieuwe afleveringen van Tom & Jerry zijn vanaf 15 nov t/m 21 november te zien bij Boomerang

Winactie Tom & Jerry in New York is gesloten

Heb je uitgevonden op wie je het meeste lijkt of wie het leukste karakter vindt? Dan hebben we nog een verrassing voor je. Om alvast in de stemming te komen mogen we een Tom & Jerry in New York prijzenpakket vergeven! In dit pakket vind je een coole pet, een paraplu, een mok voor een warm drankje to go, een pen en een magneet. De winnaar is:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

55 thoughts on “Tom & Jerry in New York

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.