L.O.L. Surprise! Movie Magic

L.O.L. Surprise! nog steeds populair deze feestdagen met de Movie Magic Series

Stilte op de set! Laat de camera’s maar rollen! En actie! De echte fans hebben het vast al gezien, maar sinds kort staat de eerste echte L.O.L. Surprise! The Movie op Netflix. De L.O.L. Surprise! dolls staat te trappelen om samen met jou deze te gaan kijken en om te zien hoe goed jullie zelf kunnen acteren. Met de nieuwe L.O.L. Surprise! serie Movie Magic kun je eigen films maken op de ultieme L.O.L. Surprise!-filmset! Vorige week mochten wij naar een speciale première van de L.O.L. Surprise: The Movie en natuurlijk kregen we ook alvast een sneak preview van de bijbehorende L.O.L. Surprise!-dolls.

Licht!

De eerste dag op de filmset, ben jij klaar om de wereld van de showbizz te veroveren? De gloednieuwe L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots zijn alvast klaar om te laten zien hoe goed ze kunnen acteren en films maken op de ultieme L.O.L. Surprise!-filmset! Ze dromen ervan om allemaal samen te kunnen acteren in een grote hollywoodfilm. Zal het ze lukken? Elke pop heeft 10 verrassingen, waaronder filmrekwisieten, 3D-bril en een cuekaart en zijn eigen unieke verrassingsfilmscène.

Bovendien kunnen filmscènes met elkaar gecombineerd worden als je meer dan één pop uit de Movie Magicserie krijgt. Gebruik de bijgeleverde ooglens om de geheime boodschap van elke Movie Magicpop te onthullen, en vul de boodschap in in het lege Movie Script! Verzamel 2 ooglenzen om de bril compleet te maken. Voed of baad je pop voor een waterverrassing, inclusief kleurverandering! Verzamel alle 12 gloednieuwe L.O.L. Surprise! Movie Magicpoppen en maak de grootste film die het universum ooit heeft gezien! Vul alle geheime boodschappen in het lege Movie Script in om het scenario af te maken. Of schrijf je eigen creatieve woorden in de lege vakjes! Ga je een lid van de cast of een lid van de crew uit de doos halen?

 

Camera!

Pak de L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG-modepoppen uit met 25 verrassingen. Maak kennis met Starlette, Gamma Babe, Spirit Queen en Ms Direct! Deze grote zussen stelen gegarandeerd de show. Samen met hun kleine zusjes is niets onmogelijk voor deze koninginnen van het witte doek. Ontdek 25 verrassingen waaronder de L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG modepop en een 3D-bril om extra verrassingen te onthullen! 

L.O.L. Surprise OMG Movie Magic

Unbox hun unieke filmscène en verzamel de filmscripts van alle 4 de Movie Magic OMG-poppen om het verhaal compleet te maken! De OMG-modepop komt met 2 oogverblindende outfits en fantastische accessoires. De verpakking van elke pop is een herbruikbare speelset die je kunt gebruiken als filmset of bioscoop. Elke pop is gebaseerd op een specifiek filmgenre. Creëer en remix je eigen supergave films nadat je de speciale filmscène en het script van elke pop hebt uitgepakt! Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG modepoppen en creëer de grootste film die het universum ooit heeft gezien!  

Actie!

Wil je meteen gaan voor die Oscar? Maak dan kennis met de L.O.L. Surprise! OMG Movie Magic Studios! Unbox 12 poppen en 70+ verrassingen! OMG Movie Magic Studios zorgt ervoor dat je klaar bent om te filmen met een verpakking die een professionele filmstudio wordt met 4 podia en een filmtheater green screen! Er zitten 12 poppen in de verpakking, waaronder 2 OMG-modepoppen, 6 L.O.L. Surprise! Tots, 2 Pets en 2 Lil Sisters. Hiermee heb je meer dan genoeg om je eigen volledige cast en crew te creëren voor elke film die je produceert! 

L.O.L. Surprise Movie Magic Studios

L.O.L. Surprose!: The Movie!

Krijg je maar niet genoeg van L.O.L. Surprise! en wil je hun avontuur op de set bekijken? Dan kun je nu L.O.L. Surprise!: The Movie bekijken op Netflix! In dit unieke en magische avontuur maken de prachtige poppenzusjes Queen Bee en Royal Bee met hulp van hun modieuze vriendinnen hun allereerste film. Bekijk de Nederlandstalige trailer hieronder.

L.O.L. Surprose! premiere

Vorige week woensdag mochten wij uit school de film L.O.L. Surprise!: The Movie komen bekijken in een echte bioscoop in Lab111 in Amsterdam. Speciaal voor de kinderen lag er een roze loper uit en stond de fotograaf klaar om ze op de foto te zetten. Vooraf aan de film mochten de kinderen lekker de nieuwe L.O.L. Surprise! Movie Magic serie ontdekken. Zo stonden er overal OMG dolls en waren en ballen en zelfs de studio om te unboxen. Welk kind droomt daar niet van! Uiteraard werden we ook allemaal verwend met een drankje en wat lekkers.

Voordat we aan de film begonnen, kregen we eerst op het grote doek een aantal ingezonden filmpjes te zien van de aanwezige kinderen. Ze waren gevraagd om hun favoriete filmscène na te spelen. Hier hoefden wij niet lang over na te denken, want de meiden kennen bijna alle scènes van Harry Potter ondertussen uit hun hoofd. Het werd de scène waarin Hermelien de spreuk Leviosa oefent. Het was niet alleen leuk om op te nemen (mooie oefening met TikTok), maar ook bijzonder om op een groot scherm terug te zien.

Bij de film was er ook weer wat lekkers voor iedereen en konden we daarna genieten van de film. De meeste kinderen hadden de film natuurlijk al (een paar keer) gezien op Netflix, maar toch bleven ze geboeid van het begin tot einde kijken. Om daarna weer snel verder te kunnen spelen met alle poppen in de lobby. Uiteraard gingen ze niet met lege handen naar huis en kon de unboxing ook thuis nog even doorgaan. Het was een topmiddag, dus veel dank daarvoor Team L.O.L. Surprise! voor deze magische L.O.L. Surprise! Movie Magicmiddag

Lees hier over eerdere L.O.L. Surprise series

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.