Review Etos Aroma verzorgingslijn

Review | Etos Aroma verzorgingslijn

Etos brengt steeds vaker een eigen verzorgingslijn op de markt en altijd voor een leuk prijsje. Naast de fijne Haarstyling lijn en de Botanical Boost lijn in samenwerking met de Hortus Bontanicus, is er nu ook een Etos Aroma verzorgingslijn. Ik ontving een perspakket met daarin verschillende producten met de stimulerende geuren Rosemary, Lavender en Eucalyptus. Mijn collega Valerie en haar dochters wilde deze graag voor Mama’s Liefste uitproberen en hun eerlijke mening daarover geven. Lees vandaag wat ze er van vonden.Review Etos Aroma verzorgingslijn

Een geur is van grote invloed op je gevoel en kan je zintuigen intens stimuleren. De Etos Aroma is speciaal ontwikkeld voor je mentale gemoedstoestand. De kruidige aroma’s en etherische oliën hebben een positief effect op je mood en laten je ook nog eens heerlijk ruiken! De lijn bestaat uit drie verschillende Aroma’s met ieder een eigen werking;

Etos Aroma Rosemary

Het Test Team: De showercream ruikt heel apart, beetje ouderwetse geur die, in éérste instantie, vooral herinneringen oproept uit de keuken. De meiden vinden hem voor oude mensen en niet fris genoeg. Ik vind hem wel lekker maar zou hem niet snel zelf kopen. De olie voegt echt iets toe aan (droge) huid en de geur werkt verkwikkend. In het gebruik ruikt hij prettiger dan wanneer je aan het flesje ruikt.

Deze lijn bevat onder andere een Showerfoam (250ml – €3,49). De foam is verrijkt met natuurlijke lavendelolie en heeft een ontspannende, verzachtende en harmoniserende geur. Ook is er een Showercream(200ml – €2,99) bevat een etherische olie en zorgt voor een uitgerust en ontspannen gevoel na het douchen. Neem je liever een bad, gebruik dan de Bath Oil (100ml – €3,99) met natuurlijke lavendelolie. Deze brengt het lichaam en geest weer in balans. Tot slot is er ook een Exfoliating Scrub(250ml – €2,99) die de dode huidcellen verwijdert en maakt de huid zacht en soepel.

Etos Aroma Lavender

Het Test Team: De lavendel scrub is prettig vet, voedt de huid maar ruikt volgens de meiden ook een beetje ouderwets. Overigens vind ik de geur, nadat je hem hebt gebruikt, wel erg prettig. De scrub korrels zijn klein en snel weg. Prima geschikt voor gevoelige en droge huid. Lisa heeft zelfs haar net geopereerde been ermee gescrubd, die is heel gevoelig. De scrub korreltjes hielpen bij het verwijderen van de roze desinfecteervloeistof. Er blijft een dun vet lage achter, die de huid weer zacht laat aanvoelen.

De Showercream (200ml €2,99) heeft een krachtige, warme geur die de geest stimuleert. Er is ook een Showerfoam (250ml €3,49) met natuurlijke rozemarijnolie. Deze helpt goed bij vermoeidheid. Voor een stimulerend bad, gebruik je de Bath Oil(100ml €3,99). De geur van rozemarijn geeft nieuwe energie en stimuleert lichaam en geest.

Etos Aroma Eucalyptus

Het Test Team: De Shower Foam doet wat op de fles staat. Hij helpt je vrijer ademen en is heerlijk verkwikkend fris. Volgens de meiden rook het heerlijk naar de sauna in onze badkamer.
Hij schuimt ook erg lekker. Je moet van eucalyptus houden, dan is hij erg fijn en ook neutraal dus zowel voor mannen als vrouwen geschikt, denk ik.

Deze lijn bestaat ook uit 3 producten. Met de Bath Oil (100ml €3,99) in je water geeft een verfrissend bad met de energieke eucalyptusgeur. Voor onder de douche is er de Showerfoam(250ml €3,49) met een zeer verkwikkende en de krachtige geur, die helpt bij het verlichting van de luchtwegen. Ook is er een Showercream (200ml €2,99), die de concentratie versterkt en de geest verheldert.

Welke Etos Aroma product zou jij wel eens willen proberen?

Samenwerking

Spread the love

18 thoughts on “Review | Etos Aroma verzorgingslijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.