Drs Leenarts aftersun Winactie

Hoera de zon komt eraan! Vergeet niet te smeren, ook met aftersun

Het ziet er naar uit dat de zon zich dit weekend eindelijk weer eens gaat laten zien! Dus haal de rokjes, slippers, zonnebrillen en natuurlijk de zonnebrand maar uit de kast! Eindelijk kunnen we weer heerlijk genieten van de warme stralen op onze huid. Maar pas op! Ook deze zonnestralen kunnen je huid verbranden. Smeer je dus goed in, voordat je de zon in gaat, maar ook zeker daarna met een goede aftersun. Na de Suncare en Lipcare Sun, komt drs. Leenarts nu ook met een aftersun, voor een goede nazorg.

Drs Leenarts aftersun Winactie

De waarom aftersun

Drs Leenarts AftersunHelaas is er geen enkele zonnebrandcrème die je 100% kan beschremen tegen UV straling. Goede nazorg na een dagje in de zon is daarom van groot belang. De zon verwarmd en verkleurt niet alleen de huid, maar droogt deze ook uit. De huidberrie wordt door de UV stralen beschadigt, waardoor de huid het vocht niet goed kan vasthouden en dus uitdroogt. Een goede bescherming met een zonnebrandcrème is daarom heel belangrijk, maar de juiste huidverzorging na het zonnen is zeker ook aan te raden! Drs Leenarts Aftersun helpt de huidbarrière herstellen met ingrediënten zoals niacinamide, glycerine, vit C en E.

Misvattingen over aftersun
– Je blijft echt niet langer bruin.
– In de zon zitten is nog steeds niet goed voor je huid.
– Aftersun maakt je zonverbranding niet ongedaan.

Drs LeenartsTóch ontwikkelde dermatoloog Marjolein Leenarts een aftersun. Ze legt uit waarom: “Natuurlijk bescherm je je huid goed in de zon met kleding en zonnebrandcrème. Dat is ook heel erg belangrijk, want de zon is de voornaamste veroorzaker van huidkanker én huidveroudering. Wat minder mensen weten is dat UV stralen ook de huidbarrière beschadigen, waardoor de huid uitdroogt. Gelukkig is dit een omkeerbaar proces; met goede huidverzorging kun je deze schade beperken. Daarom is smeren met een aftersun écht aan te raden na zonblootstelling.”

Verzorging na de zon

De ideale verzorging na een dagje zon? Dermatoloog Leenarts geeft advies:

  1. Afspoelen: Was de huid af met lauwwarm water om zweet en eventueel zand te verwijderen.
  2. Schoonmaken: Kies een mild, pHneutraal, zeepvrij product, liefst een product op oliebasis. Vermijd schuimende, geurende producten want die drogen de huid verder uit en werken dus contraproductief.
  3. Smeren, smeren, smeren: De huidbarrière herstellen is key na zonblootstelling. Drs Leenarts Aftersun is hiervoor zeer geschikt!
  4. Tip: bewaar de Aftersun in de ijskast voor extra verkoelend effect.

Drs Leenarts Aftersun smeert lekker uit en plakt niet. Vanzelfsprekend zitten er geen geurstoffenof andere allergenen in. Dé hulp die jouw huid nodig heeft na een dagje zon!

De ingrediënten

Drs Leenarts aftersunOm het herstel van de huidbarrière te bevorderen, bevat de aftersun de werkzame ingrediënten ‘niacinamide’ en ‘glycerine’. Deze helpen de huid om het vocht beter vast te houden. De huid voelt dan weer zacht en soepel aan. Ook bevat de aftersun antioxidanten zoals vitamine C en E. Deze antioxidanten helpen de huid om schadelijke deeltjes die ontstaan door UV straling weg te vangen. De huid heeft deze antioxidanten gelukkig ook van nature maar kan na een dagje zon wel wat extra hulp gebruiken!

Natuurlijk is de aftersun van drs Leenarts vrij van parfum, parabenen en wolalcoholen, waarmee ook zeer geschikt voor de (eczeem) gevoelige huid. Samen met Drs Leenarts Suncare en Lipcare Sun is de zonbeschermingslijn nu compleet!

Drs Leenarts Aftersun is verkrijgbaar bij Etos en op www.drleenarts.com; Aftersun 150ml, €9,95

Brandende zonvragen? Drs Leenarts geeft antwoord!

Op de website van de Etos vind je nog veel meer antwoorden over brandende zonvragen van Drs Leenarts over veilige zonnen en het gebruik van goede verzorgingsproducten van de huid

Drs Leenarts Etos

Winactie drs. Leenarts Aftersun is gesloten

Om te vieren dat de zon nu echt gaat schijnen en we de kou van de winter achter ons kunnen laten, mag ik van dhr Leenarts een van haar tubes aftersun weggeven.

De winnaar is

SamenwerkingUitgelichte foto door Tonktiti / Shutterstock

Spread the love

65 thoughts on “Hoera de zon komt eraan! Vergeet niet te smeren, ook met aftersun

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.