3 dingen waar je als mama soms ontzettend blij van wordt

3 dingen waar je als mama soms ontzettend blij van wordt

Als je denkt aan moeder zijn en dingen waar je blij van wordt, dan zal je al snel denken aan je dierbare kinderen. En zeker: het fijnste van moeder zijn, is dat je kan genieten van je kroost. Hoe ze opgroeien, de streken die ze uithalen, het lief en leed dat je als gezin deelt. Maar in dit artikel wil ik het even hebben over dingen waar je als mama heel blij van kan worden, die even alleen met jezelf te maken hebben, want wij mama’s mogen soms onszelf ook wel even goed verwennen.

3 dingen waar je als mama soms ontzettend blij van wordt

Shoppen

Het hoeft echt niet per se elke week of regelmatig, maar soms kan nieuwe dingen kopen echt heerlijk zijn. Even een dagje neuzen in de Ikea, voor het boodschappen doen nog even door de drogisterij of die leuke hebbedingetjeswinkel om de hoek struinen, of een avondje op de bank ploffen en door de collectie damesmode van webshops zoals deze heen pluizen. Soms moet ik me wel inhouden om niet ook af te dwalen naar kleding voor mijn kinderen, vooral omdat ze zo gek zijn op jurkjes.

Roman Samborskyi / Shutterstock

Even volledig ontspannen

Bij volledig ontspannen denk ik meteen aan een warm bad met heerlijke badproducten erin, een muziekje op de achtergrond, een gezichtsmasker op en een glas van je favoriete drankje op de rand van het bad hebben staan. Op zulke momenten kan ik even alles loslaten en genieten van mijn me-time. De producten van Yves Rocher zijn bijvoorbeeld erg fijn en ruiken heerlijk!

Roman Samborskyi / Shutterstock

Quality time met je vriendinnen

Vriendschap is ontzettend belangrijk in het leven, en als moeder heb je soms niet altijd evenveel tijd over voor je vriendinnen als dat je vroeger had. Het wordt gemakkelijker als je vriendinnen ook kinderen hebben, dan kun je mooi playdates plannen en je vermaken terwijl je kinderen aan het spelen zijn. Maar soms is het ook gewoon erg fijn om even onbezorgd bij te kunnen kletsen met je besties zonder dat je op je kinderen hoeft te letten. Een momentje van quality time met vriendinnen op de bank met een theetje of een glaasje wijn erbij is voor elke mama ook een moment van genieten.

Roman Samborskyi / Shutterstock

Wat zijn jullie favoriete verwenmomentjes?

Foto’s door Roman Samborskyi / Shutterstock

Spread the love

25 thoughts on “3 dingen waar je als mama soms ontzettend blij van wordt

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.