Clinique pep*start

Aftel Winweek #4 | Clinique Pep-start mini-set

Ik was al fan van het merk Clinique, maar ik ben helemaal weg van deze nieuwe lijn. In mijn badkamer kastje staan dan ook al deze producten en gebruik ik ze graag. Ze geven mijn huid een goed verzorging en maken hem er zacht van en geeft het een frisse blik. Zeker de ogencrème in zijn speciale vormgegeven tube, vind ik een uitkomst. Want net als meeste moeders ontkom je niet aan af en toe flinke wallen. Vandaag geeft ik een miniatuur setje weg van deze producten.

Clinique pep*start

Clinique Pep-start lijn

Afgelopen oktober lanceerde Clinique wereldwijd een nieuwe lijn; de Pep-Start. Deze nieuwe producten geven je een directe vochtboost en all-round verzorging. Daarbij komen ze in super kleurrijke packaging, waar je alleen bij het zien er van al vrolijk wordt.
De lijn bestaat uit een oogcrème. 2 soorten moisturizer en een Cleanser, die ook verkrijgbaar is in wipes.

Clinique Pep-start 2-in-1 Exfoliating Cleanser

De Clinique Pep-start 2-in-1 Exfoliating Cleanser is een verkwikkende, olievrije schuimende gelcleanser. Hij reinigt en verfrist de huid direct en de combinatie van fysische en chemische exfolianten maakt de huid glad en zacht. Een perfecte basis voor een snelle, flawless make-up zodat jij snel verder kunt met het drukke schema van de dag die voor je ligt.

Clinique Pep-start Hydroblur Moisturizer

De Clinique Pep-start Hydroblur Moisturizer heeft een vernieuwende formule en geeft een vochtboost met matte finish. Power van de nieuwe HydroBlur™ Pep-Start Hydroblur Moisturizertechniek is dat het fijne lijntjes, rimpeltjes en vlekjes verdoezelt. Dit geeft de huid fluweelachtig zacht gevoel.
Prima om zo te dragen solo voor een mooie, flawless no make-up look of als een make-up primer die de huid glad maakt voor een foundation of poeder.

Clinique Pep-start eye creamPep Start™ Eye Cream

De Pep Start Eye Cream heb ik eerder al mogen testen (lees de review hier)
Deze lichtgewicht oogcrème verfrist, verheldert en egaliseert.de huid rond vermoeide ogen direct en op de lange duur.  De slimme custom-made ronde applicator vermindert zwellingen in 3 seconden zodat de oogopslag frisser en wakkerder is en de huid geprept is voor make-up.

Winactie

Het afgelopen jaar mocht ik voor Glamour elke maand een nieuw product van ze testen en reviewen. Ook werden we uitgenodigd voor een Clinique event. In de goodiebag zaten een paar Clinique Pepstart miniatuur monstertjes. Omdat ik deze producten zelf al getest heb of van de SInt gekregen, geef ik dit setje weg. Wil je deze nieuwe lijn van Clinique ook proberen, doe dan zeker mee.

De winnaar is … Tamara TS
Van harte gefeliciteerd! 

Winnaar 4

Zorg dus dat je een e-mailadres vandaag checkt, want als je reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

.Doe je ook mee met de ander Aftel-Winacties?Pep Start mini setje

Spread the love

59 thoughts on “Aftel Winweek #4 | Clinique Pep-start mini-set

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.