Naampuzzel

Aftel Winweek #3 | Naampuzzel van Cre8

De dagen tellen verder af en 2017 komst steeds meer in zicht. Om de laatste dagen van 2017 te vieren, hebben we weer een leuke winactie voor je in petto. Ik mag na een naamsticker en het Gruffalo kookboek, een hele leuke naampuzzel van Cre8 weggeven. 

Naampuzzel

Naampuzzel

Het geven van (kraam)cadeautjes met je eigen naam vind ik altijd leuk om te geven. Bij Cre8 vind je verschillende producten die je kunt personaliseren  Bijvoorbeeld deze leuke naampuzzels. In een berkenhout (multiplex) plankje zijn de letter van de gekozen naam gefreesd. Hierin passen de mooie plexiglas puzzelstukjes. Elke letter bestaat uit meerdere kleine stukjes. Dit geeft de puzzel en extra uitdaging voor de jonge peuters en is dit goed voor hun inzicht en fijne motoriek. De puzzelstukjes komen in vier kleurcombinaties, die geïnspireerd zijn op de vier jaargetijden en er is zelfs een speciale kersteditie. Door het strakke ontwerp is het ook een lust voor het oog. Ondanks dat de puzzel pas voor peuters vanaf 3 jaar is (i.v.m. de kleine stukjes die ingeslikt zouden kunnen worden), toch ook een prima kraamcadeautje om de eerste paar jaar een mooi plekje op een plankje in de kinderkamer te geven.

Naampuzzel

 

Veel meer producten

Neem ook een kijkje in de webshop van Cre8, want naast de naampuzzel ook nog andere leuke kinderproducten zoals een Naamlamp, Geboortetegels, Geboorteketting, muurstickers en een first adventure mobile. Door de digitale productietechnieken zijn al deze producten naar te personaliseren en maken het bijzondere cadeautjes om te geven en te krijgen.
Verder vind je in de webshop ook een mooie sieradenlijn geïnspireerd door de rijke historie van de Amsterdamse binnenstad, de plek van de werkplaats. Ook vind je er mooie hang- en tafellampen gemaakt met de digitale productietechnieken. Een aantal lampen in deze collectie zijn ontworpen door talentvolle studenten Product Design van de Hogeschool van Amsterdam.

Cre8 Urban Fabrication

Cre8 Urban Fabrication is een winkel en werkplaats in het hartje van Amsterdam. Al hun producten worden gemaakt met gebruik van productietechnieken van nu, zoals 3D-printen en lasersnijden. Met deze moderne technieken kun ze digitaal handwerk door de machine om laten zetten naar een tastbare resultaat, in een kleine serie of als uniek product.
Samen met de stichting Streetcornerwork biedt Cre8 ook een sociale werkplaats voor jongeren. Hier krijgen ze de kans om hun creativiteit en talenten te ontwikkelen. Uiteindelijk kunnen de jongeren volledig meedraaien in de productie en de sales.

Winactie

Wil jij ook zo’n leuke naampuzzel winnen doe dan snel mee

De winnaar is … Melissa
Van harte gefeliciteerd! 

Zorg dus dat je een e-mailadres vandaag checkt, want als je reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Doe je ook mee met de ander Aftel-Winacties?

Spread the love

39 thoughts on “Aftel Winweek #3 | Naampuzzel van Cre8

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.