Anti-Blemish Solutions 3-Stappen

Beauty | Clinique Anti-Blemish Solution

Elke maand word ik verrast door de redactie van Glamour met een nieuw Clinique product om te testen. Ga de strijd aan tegen puistjes, oneffenheden en roodheid van de huid.

Anti-Blemish Solutions 3-StappenAnti-Blemish Solutions 3-Stappen

Het 3-stappen systeem bestaat uit een Cleansing Foam, een Clarifying Lotion en een Clearing Moisturizer. Hiermee reinig, exfoliëer en hydrateer je je huid dagelijks. Na een paar dagen is het resultaat al merkbaar en ziet je huid er gladdere en schonere uit. Het helpt om vergrote poriën minder zichtbaar te maken. Ook een glimmende huid en puistjes behoren tot het verleden. Alle producten zijn geschikt voor alle huidtypes, 100% parfumvrij en getest op allergie.

Hoe te gebruiken?

Stap 1: Reinig met Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam
Deze milde gezichtsreiniger verwijdert vuil en talg, maakt poriën vrij en gaat het gevecht aan met de bacterie die puistjes veroorzaak.
Stap 2: Exfolieer met Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion
Deze lotion heeft een dubbele taak; exfolieren en reduceren van overtollig talg dat tot puistjes kan leiden, ook gaat het glimmen van de huis tegen.
Stap 3: Hydrateer met Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer Oil-Free
Door het gebruik van “Blocking Technology” brengt deze moisturizer een onzichtbare barrière aan om puistjes te voorkomen.Anti-Blemish Solutions 3-Stappen

Wat te verwachten?

Gebruik de Anti-Blemish Solutions Clear Skin System iedere dag, twee keer en Clinique gegarandeerd een zuivere huid.

 • Vanaf de eerste dag wordt het glimmen en de schilfers weggezuiverd. Huid ziet er veel schoner en gladder uit en voelt glad aan.
 • Na één week ziet de huid er schoner, kalmer en minder vettig en minder rood uit. Make-up is makkelijker aan te brengen en blijft er langer fris uitzien.
 • Na twee weken gegarandeerd een gladdere, schonere huid te zien. Glimmende huid is verminderd en poriën zijn minder zichtbaar.
 • Na zes weken minder vaak last van puistjes en de aanwezige puistjes zijn minder groot. Hoe langer je het Clear Skin System gebruikt, hoe beter je huid zal worden.

Overige Anti-Blemish Solutions producten

In de mini kit, die ik ontving zat ook een proefmonstertje van Clinique’s Anti-Blemish Solutions Liquid Make-Up. De Anti-Blemish Solutions serie bestaat dus ook nog veel meer producten. Hierbij een klein overzichtje.

De Acne/Anti-Blemish Solution Cleansing Brush is een borstelkop, speciaal ontwikkeld om milder en tegelijkertijd grondiger te reinigen. Ideaal in combinatie met de Anti-Blemish Solution Cleansing Gel. Verkrijgbaar bij Douglas voor €19.95

Acne Solutions Deep Cleansing BrushDe Acne Solutions Deep Cleansing Brush is een elektrische borstelkop, Deze is speciaal ontworpen voor het reinigen van de moeilijk te bereiken delen van het gezicht, zoals de neus, de haarlijn en de kin. Vettere zones waar poriën snel verstopt raken, zoals de T-zone, worden daarmee makkelijker en efficiënter gereinigd. Verkrijgbaar bij Douglas voor €123

Anti-Blemish Solutions Cleansing BarDe Anti-Blemish Solutions Cleansing Bar is een milde, geneeskrachtige zeep die zuivert en puistjes op het gezicht en het lichaam voorkomt. Deze speciale zeep van Clinique behandelt puistjes met ingekapseld, puistjes-bestrijdend salicylzuur, verwijdert vuilrestjes en overtollig talg en zuivert de poriën. De geïrriteerde huid wordt gekalmeerd. Verkrijgbaar bij Douglas voor €22,95

Anti-Blemish Solutions Liquid Make-up

De Anti-Blemish Solutions Liquid Make-Up is een niet irriterende, vetvrije make-up die oneffenheden en onzuiverheden helpt te verbergen en roodheid te neutraliseren. Geneeskrachtige ingrediënten helpen bij de behandeling en genezing van bestaande puistjes en voorkomen toekomstige puistjes. Verkrijgbaar bij Douglas €31,50 en in 5 kleurtinten

Anti-Blemish Solutions - Clearing Concealer De Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer is een geneeskrachtige concealer die helpt puistjes te zuiveren en te voorkomen. Geeft een natuurlijke dekking terwijl de puistjes kunnen genezen. Afzonderlijk te dragen, onder make-up, of voor touch-ups. Plus, een groene tint om zichtbare roodheid te neutraliseren. Verkrijgbaar bij Douglas voor €19,95 en in 3 kleurtinten.

Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40De Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40 is ideaal voor een vette huid die gevoelig is voor imperfecties. Hij zorgt voor een natuurlijke afwerking, verbergt imperfecties, beschermt de huid tegen de zon, zonder de poriën te verstoppen, controleert glimmen en voorkomt dat littekens van acne donkerder worden. Verkrijgbaar bij Douglas voor €28,95 en in 3 kleurtinten.

 

Wat is jouw tip voor een betere huid?

Spread the love

11 thoughts on “Beauty | Clinique Anti-Blemish Solution

 • Wat een fijne producten maar vind altijd dat ik het zelf moet proberen om te kijken of het werkt. Voor mijn huid gebruik ik om de twee dagen een lichte scrub en dat werkt voor mij heel fijn. Ook elke ochtend een dagcreme – gebruik daarin tegen ook niet heel veel make-up wat ook goed is voor mijn huid.

 • Ik blijf denk ik mijn leven lang een puber want mijn huid blijft ook puberen. Gevalletje hormonen. Maar ik heb tot nu toe niets gevonden wat echt goed werkt. Deze ga ik toch maar weer uitproberen. Wie niet waagt wie niet wint. Mis alleen de prijzen van de bovenste drie producten

 • Lijken me hele fijne producten, ik denk dat ik eerst moet kijken hoe mijn huid reageert op de producten van Clinique want ik heb nog nooit skincare van Clinique geprobeerd. Het merk vind ik er wel altijd kwalitatief goed uitzien.

 • Hier was ik écht al heel lang naar op zoek! Heb echt last van grove/grote poriën en vond maar geen product dat het echt goed kon verstoppen, zonder natuurlijk 5 lagen te moeten smeren.

 • Clinique heeft fijne producten en dit is een lijn die inderdaad ook erg fijn is. Ik heb zelf niet zo veel last van mijn huid, maar ik ken wel mensen die baat hebben gehad bij deze lijn.

 • Hello Fleur,

  Would it matter if I use a moisturizer from a different brand? Like I have a personal favorite, but I want to try the Clinique Anti-Blemish line and use a different moisturizer? Btw, I love that Clinique Liquid Makeup! I use the Fresh Neutral one. It’s a complete coverage and doesn’t leave you skin feeling cakey or anything. Thanks for sharing!

 • Hi Fleur,

  I am currently Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40 and I am enjoying the result. I have now a smooth glowing skin. I have tried many products and with Clinique I just found the new me. Thanks!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.