Feestweken Mama's liefste 40 jaar FLAVR

Win #14 | FLAVR telefoonhoesje met matching Notebook en Nail wraps

Ben jij een echte Fashionista en wissel jij net zo vaak van telefoonhoesje als outfit? Dan is deze winactie iets voor jou. Ik mag namelijk 4x leuke telefoonhoesjes van het Engelse merk FLAVR weggeven incl een bijpassend notebook en nailwraps. Daarmee kun je zeker voor de dag komen!

Feestweken Mama's liefste 40 jaar FLAVR

FLAVR

FLAVR is nog maar een jong Engels merk. Sinds 2016 brengen zijn originele telefoonhoesjes op de markt die niet alleen je apparaat beschermen maar zeker ook een stijlvol uiterlijk hebben en je individuele stijl benadrukken. Ze halen nu inspriratie van de populairste catwalktrends en gebruiken geavanceerde materialen en technologie. Elk seizoen brengen ze weer een geheel nieuwe collectie uit.

FLAVR

Deze collecties bestaan ​​uit lichte, dunne smartphone-hoesjes die tegelijkertijd robuust en flexibel zijn. Het is super eenvoudig om een ​​FLAVR-hoes te wisselen, zo vaak als je veranderd van outfit. Bezoek hun webshop voor de laatste collectie. 

Ondanks dat het een Engelse webshop is, verzenden gratis over de hele wereld. Momenteel is er nog sale en krijg je 15% korting als je de code FLAVR15 gebruikt.

Winactie #14 | 4x FLAVR telefoonhoesje (iPhone X) met matching Notebook en Nail wraps is gesloten

Spread the love

32 thoughts on “Win #14 | FLAVR telefoonhoesje met matching Notebook en Nail wraps

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.