Feestweken Mama's liefste 40 jaar Kaya Sieraden

Win #13 | €40 shoptegoed bij Kaya Sieraden

Ik begint steeds meer te wennen aan het getal 40. Natuurlijk is het ook maar een getal en voel je je zo oud als je bent. Als ik terug kijk op de afgelopen jaren, is er een ding waar ik erg trots op ben en dat zijn mijn 2 dochters. Gisteren vertelde ik al dat ik steeds meer van mezelf in ze zien, maar zij willen ook steeds meer zijn zoals ik. Daarom vond ik het wel een mooi gebaar om ze op deze mijlpaal om een mooie ketting te geven, net zo een als mama. Deze mama-dochter kettingen vond ik op Kaya Sieraden. Om mijn 40 jarige mijlpaal te vieren, mag ik het zelfde symbolische bedrag weggeven als stoptegoed.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Kaya Sieraden

Moeders en dochter Sieraden

Twinning is echt iets van deze tijd. Jij en je dochter(s) allebei dezelfde kleren of schoenen aan. Welk meisje vind dat nu niet leuk om er net als haar moeder uit te zien. Naast kleding kan dat natuurlijk ook erg goed met een mooi sieraad. Helemaal omdat je deze een mooie herinnering ook zijn voor later en een symbool voor de speciale band tussen moeders en dochters.

Foto Kaya Sieraden

Lees ook: Zo moeder zo dochter

Kaya Sieraden

In de webshop van Kaya Sieraden vinden je een hele grote collecte Moeder en dochter sieraden, naast ook schattige kindersieraden en armbanden, kettingen en ringen met (gegraveerde) namen, foto’s of zelfs tekeningen erop. Er is echt heel veel keuzes en voor elke gelegenheid wel iets moois te vinden. Je bestelling komt altijd in een mooi satijnen sieradenbuideltje met een zilverpoetsdoekje. Maar je kan ook kiezen voor een mooie cadeauverpakking met een wenskaart erin. Er is keuze uit 20 verschillende kaartjes met mooi passende teksten.

 

Naast een hele snelle levering – voor 15.00 bestelt, deze de dag nog verstuurd (muv sieraden met graveringen) steun je met je bestelling bij Kaya Sieraden ook een goed doel. Voor elk verkocht sierraad laat Kaya 1 kind uit Gambia 1 week naar school gaan. Zo konden er het afgelopen jaar 20 kinderen gesponsord worden via Stichting Eduki. In 2018 en de komende jaren is KAYA van plan dit aantal uit te breiden, omdat elk kind recht heeft op onderwijs!

Winactie #13 | €40 stoptegoed bij Kaya Sieraden is gesloten

Spread the love

79 thoughts on “Win #13 | €40 shoptegoed bij Kaya Sieraden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.