Feestweken Mama's liefste 40 jaar Num Noms Freezie Pops Family

Win #15 | Num Noms Freezie Pops Family

Daar zijn ze weer, mijn grote vrienden, de Num Noms. Ondanks mijn twijfel of deze rage een blijvertje zou zijn, sparen en spelen mijn kinderen nog steeds erg graag met deze geurige vriendjes. Ze vinden het dan ook erg leuk dat ik tijdens deze feest weken het Num Noms Deluxe Pack – Freezie Pops Family uit Serie 2 mag weggeven. Ook al hebben ze deze set al, ze hadden ze graag gehouden. 

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Num Noms Freezie Pops Family

Toen ik 2 jaar terug voor het eerst de Num Noms mocht reviewen voor Go or No Go, was ik niet bepaald enthousiast. Met name omdat de Diner Jumbo Combo set zo erg stonk naar kunstmatige friet en hamburgers, dan de kinderen er alleen boven mee mochten spelen. Ik werd er gewoon misselijk van. Tot mijn verbazing speelde de meiden er uren heel zoet en vooral ook samen mee. Ik besefte mij opeens dat ik in de leeftijdsfase was gekomen waarin ik niet meer begreep waarom bepaald speelgoed een hype was. Ik werd oud…

Num Nums Jumbo Diner Set Num Nums Freezy Pop

Ondertussen is de collectie al flink uitgebreid met losse Mystery pack, Lunchboxen, Num Noms Light, in A Jar en een heus Diner Jumbo Combo set. Het blijft een succes en de meiden spelen er nog steeds graag mee. Groot voordeel is ook dat de geur er na een tijdje wel weer afgaat 😉

Wat zijn Num Noms?

Mocht je deze rage nog niet kennen, hier nog even een korte uitleg. Nums zijn schattige, geurige, zachte figuurtjes met uitgesproken persoonlijkheden. Noms zijn geparfumeerd en bewegen! Stapel de Nums boven op de Noms om zoet geurende combinaties te maken. Ondertussen zijn er al 5 series op de markt gebracht en heb ik op de Spielwarenmesse al gezien dat het daar niet bij gaat blijven.

Freezie Pops Family

De doos die ik mag weggeven komt uit serie 2 en is een Num Noms-ijslollypakket. Hierin vind je 3 Nums, 1 bewegende Nom, 1 lepel, 1 ijsbakje en 1 verzamelaarsmenu. De 6 geurige ijslolly-Nums zijn OJ Pop, Nana Pop, Wild Berry Freezie, Kiwi Freezie, Creamy Pop en er zit een verrassingsNum is. Ook zijn er 2 geurige bewegende Noms: Icy Peach Go-Go en Icy Pina Go-Go. Samen kunnen ze maffe smaken creëer zoals tropische slush met bessen.
• Leeftijd: 3+ jaar

Winactie #15 | Num Noms Freezie Pops Family is gesloten

Num Noms Freezie Pops Family 

Samenwerking

Spread the love

63 thoughts on “Win #15 | Num Noms Freezie Pops Family

 • Ik doe graag mee met deze winactie. Mijn oudste dochter heeft het steeds over Num Noms en ik heb het moeten googlen aangezien ik niet wist wat het was. Dus deze rage snap ik niet maar ik snap ook de sqeezie niet allerlei figuurtjes van raar zacht spul. Het zal wel aan mij liggen. Haha

 • Marian Zw says:

  Gek genoeg hebben deze Num Nons nog geen entree bij ons grdaan. Dochterlief heeft er al wel een paar keer om gevraagd. Wie weet kan ik haar nu verrassen. Een rage die ik niet zo begrijp is het Pokemons vangen…zie ik kis door het dorp rennen met hun telefoon om “iets” te vangen 🙂

 • Kelly Aarts says:

  Dit vinden mijn meiden erg leuk! Ik doe dus graag mee.
  De rage van dit moment die ik niet begrijp zijn de LOL surprise ballen, veel geld voor een klein plastic poppetje met frutsels. Maar de kinderen zien dat toch anders, haha.

 • Cora van der Bijl says:

  Ow hier zal mijn kleindochter heel bij van worden ! Ik als oma snap heel veel niet voor de knijp verguurtjes snap ik niks van het lijkt op stres balletjes van vroeger

 • J. Jonker says:

  Ach, ik heb onlangs in een sponsje geknepen en gezegd dat het een Vintage slow rising Squishy was! Helaas trapte onze dochter daar niet in! En al dat gekneed in zelfgemaakte slijm (die dan wel gelukt is, onze dochter kan het eindresultaat meestal meteen weggooien) op YouTube filmpjes snap ik ook niet. Dat lijkt haast een soort fetish.

 • Ik snap de slijm maken rage niet haha. Heb geen zin in die troep in huis ??. Ik zou deze num noms graag winnen voor een lief vriendinnetje dat volgende week 6 jaar wordt en dit geweldig vindt ?

 • Willie Visschedijk says:

  Nou die num noms vind ik er nog wel schattig uitzien, ook omdat er nog andere dingen van verkrijgbaar zijn vlgs mij, maar wat ik echt niet begrijp zijn die squishy dingen… wat moet je daar dan mee? Er een btje in lopen knijpen? hahahaha Maar goed… maak graag kans voor mijn dochtertje van 5 die helemaal dol is op oa de Num Noms. Ik like je btw ook op fb (Willie Visschedijk)

 • Kim de Jong says:

  Mijn dochter is Num Noms fan, maar deze hebben we nog niet. Num Noms begrijp ik dan nog wel, maar Shopkins…. daar snap ik helemaal niets van 🙂

 • Wat een bijzonder speelgoed! Klinkt een beetje chemisch, maar ik ken wel een meisje wat hier blij van zou worden. Wat ik niet begreep waren de fidget spinners. Wat was daar nou leuk/bijzonder aan? Haha ik ben te oud!

 • Hier lopen geen kinderen door het huis, dus ben ik ook niet op de hoogte van de rages. De enige die me recentelijk bij staat zijn de spinners, daar snapte ik echt niks van. Succes met jullie winactie.

 • Noor Rademakers says:

  Mijn dochter van 6 is gek van NumNoms en heeft er al een heleboel maar deze nog niet. de rage die ik hier angstvallig uit huis heb proberen te houden is dat speelzand. laat zand maar lekker buiten in de zandbak of op het strand.

 • Ik zag de reactie hierboven al eerder, maar idd die toiletpotten en dat vinden de kinderen zo geweldig. onbegrijpbaar, haha. deze num noms zijn veel leuker!

 • Deze Num Noms zijn favoriet bij één van mijn kleindochters, omdat ze zo lekker ruiken. Dus voor haar doe ik graag mee.
  En rage waar ik niets van begrijp? Dat zijn er in de loop van de tijd heel veel.
  De spinners, daar waren ze zo op uitgekeken.
  De Slijmrage en vooral dat zelf slijm maken. Vieze prut, ook zo op uitgekeken.
  Albums, die je duur moet kopen bij de supermarkt en waar je plaatjes bij moet sparen. De kleinkinderen krijgen het boek nooit helemaal vol en dan ligt het maar in de kast. Dat sparen is toch ook uit de tijd.
  Ik snap die mensen niet die bij ons door het dorp liepen om pokemons te vangen. Wat een zinloos tijdverdrijf.
  Wat ik ook zo erg vind zijn die verrassingseieren, waar allemaal van dat kleine prullaria inzit, waar ze niets mee kunnen en juist gevaarlijk is voor kleine kinderen.
  En zo kan ik nog veel meer opnoemen.
  IK volg op bloglovin en waag een kansje voor de Num Noms.

 • Leuk! Ik doe graag een keer mee, Jip is bijna jarig en die vindt ze superleuk! Ik snap de Squishie rage niet zo goed. Veel te veel geld voor iets wat al kapot is als je het koopt …

 • Ik doe mee! Ik weet niet hoe het speeltje heet maar het is een staafje die je kan draaien op oppervlaktes snap er niets van kan toch ook met een normale pen zonder klip!

 • Katja Hendriksen says:

  Ik werk met kinderen en snap heel veel rages wel, het is gewoon leuk om gezamenlijk iets te koesteren. De rage die ik echt vreemd vond was de van de spinners??? Je kunt ermee draaien en dan???

 • Angela ten Ham says:

  Ik doe heel graag mee. Mijn dochtertje vindt Num Nums erg leuk en haar mama stiekem ook. Al die verzamelacties bij de supermarkten, daar snap ik niet van. Het houdt gewoon niet op en is zo ook niet meer iets speciaals. Maar iets wat bijna moet.

 • Tja, het gaat een beetje snel: De fidget spinner, squishies, Mario Koins, slijm…
  Ik kan me er best in vinden allemaal, alleen als het een erg prijzige rage is ben ik er wat op tegen…

 • Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. De rage die ik niet begrijp zijn de Squichies (of iets dergelijks). Van die figuurtjes die je in elkaar knijpt en die zichzelf weer in vorm terugbrengen. Stressballen voor kinderen?

 • Mijn neefje heeft mij de hele tijd over de num nums. Ik kende ze nier voor ik deze blogpost las. Ik snap nu waarom de kids er zo gek op zijn. Al die verschillende soorten en geurtjes… dat is nog is wat anders dan in mijn kindertijd?

 • Caroline Van Asbroeck says:

  Voor mijn dochter wil ik wel een kansje wagen op deze Num Noms.
  De rage die momenteel hier in huis is beland, is het maken van slijm.
  Ik snap het maken ervan nog wel. Het is altijd leuk om zelf wat te creëren. Maar dat het slijm dan na ontelbare keren te knijpen en uit te rekken dan ook nog bewaard moet blijven, dat snap ik dan weer niet. Daarom geldt de volgende afspraak in huis: nieuwe slijm maken? Eerst de oude weggooien.

 • Lisanne Bons says:

  Hatchimals, LOL surprise, slijm maken en squesies zijn favoriet. Num noms vindt ze al een tijdje leuk. Aan die verzameling doet mijn dochter al een tijdje. Ze doet ook graag mee voor deze set.

 • Femke Dekker says:

  Sara vindt deze Num Noms helemaal geweldig … Ik snap het niet zo goed eigenlijk ? Ik zou wel graag deze prijs winnen om mijn dochter blij te maken!

 • Caroline vriens says:

  Om heel eerlijk te zijn vind ik al die rages juist super leuk ???. Zal de kleuterjuf in mij zijn. Ik win deze graag voor mijn dochter!

 • NumNoms zijn vooral ook heel schattig! Ik doe graag mee voor mijn meisje ?. Ik snap de rage van die wc-poppetjes niet zo.. Maar misschien ook omdat die meer voor jongena zijn?

 • Wendy Van De Reyd says:

  Waag graag deze kans voor mijn dochtertje Sharona, de rage die ik niet snap zij dan ok de num noms, weet niet goed wat me erbij inbeelden ,heb er in de winkel vor gestaan maar snapte het niet zo , nu dochterlief het kent van vriendinnen in school is ze er helemaal vak van dus zou leuke verrassing zijn en de mama leert het dan ok snel kennen ??

 • Claudia Diependaal says:

  Wauw zeg je blijft weggeven en allemaal even leuk. Zo jammer dat ik de Ducktakes gisteren pad voor het eerst zag. Mijn kleindochter moet op YouTube altijd het liedje aan wat ze dan helemaal mee zingt. GE-WEL-DIG. Maar deze actie is ook superleuk.

  Voor zover ik wist zaten deze Twozies allen in blinde verpakkingen totdat ik je een voorbeeld wilde sturen nu. Nu zie ik dat je er ook in een blister kopen kunt zodat je ziet wat je koopt. Er waren er bijna 100 en 3 euro per zakje waar er 1 inzit met n diertje.

  https://www.bol.com/nl/p/twozies-blister-dikke-vrienden/9200000079552628/?suggestionType=browse&bltgh=75d368e5-e7fa-423b-91b5-29b3263802f1.1.2.ProductPageUrl

 • Ik doe graag mee aan deze actie.

  Ik ben tegen de nerf geweren. Vind het super gevaarlijk. Bovendien is het niet goed om kleine kinderen al met wapens te confronteren.

 • De “speelgoed”rage dat ze alleen nog maar shoptegoed voor de ipad of voor andere games willen hebben. Vanuit het kind snap ik het wel hoor, maar leuk om te geven is het helemaal niet. Tijd voor weer echt speelgoed. Zoals Num Noms (die kennen we nog niet….).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.