Feestweken Mama's liefste 40 jaar €20 shoptegoed Telefoonhoesjestore.nl

Win #37 | €20 shoptegoed Telefoonhoesjestore.nl

Ook vanavond heb ik weer een leuke nieuwe winactie voor iedereen met een mobiele telefoon 😉 Van de webshop Telefoonhoesjestore.nl mag ik €20 shoptegoed weggeven. Ben jij opzoek naar een de hipste telefoonhoesjes of een andere handige accessoire voor je telefoon, tablet of laptop, dan ben je hier aan het goede adres.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar €20 shoptegoed Telefoonhoesjestore.nl

We kunnen ons niet meer voorstelen dat we zonder mobiele telefoon zouden zijn. Maar omdat we ons ook wel graag onderscheiden van de rest, kun je met een mooi telefoonhoesje toch je statement maken. Bij Telefoonhoesjestore.nl kun je hier naar hartelust shoppen voor bijvoorbeeld de nieuwste iPhone X hoesje.

Voor mijn verjaardag ben ik een nieuwe iPhone 8 gekregen. Mijn oude 6s had helaas te weinig geheugen voor alles wat ik tegenwoordig met mijn telefoon doe. Ook ligt al enige tijd het scherm van mijn telefoon aan diggelen en was dat ook geen gezicht. Maar voordat ik hem uit de verpakking durf te halen, heb ik eerst een goede screenprotector bestelt en natuurlijk ook een iPhone 8 hoesje.

Telefoonhoesjestore.nl

 

Maar ze hebben nog veel meer leuke producten bij Telefoonhoesjestore.nl! Wat ze ook voor andere telefoons vind je er hoesjes, zoal bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S9 hoesje of een nieuwe hoesje voor je Sony of Huawei. Zelf heb ik recent er nog een goede powerbank bestelt, nieuwe kabeltjes voor onderweg en een leuke hardcover hoes voor mijn Macbook. Ga dus zeker eens rond snuffelen, want dan heb je het morgen al in huis, zonder verzendkosten!

Win #37 | €20 shoptegoed Telefoonhoesjestore.nl is gesloten

De winnaar is

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Mama’s Liefste Feestweek en maak kans op:

Samenwerking

Spread the love

68 thoughts on “Win #37 | €20 shoptegoed Telefoonhoesjestore.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.