Feestweken Mama's liefste 40 jaar PosterTime

Win #38 | Baby Tram Banner poster van PosterTime

Ben je nog op zoek naar een origineel kraamcadeau? Neem dan eens zeker kijkje in de nieuwe webshop van Mirjam en Renske; PosterTime. Hier vind je veel verschillende posters, waaronder Baby posters of Familieposters, naast trouwen-, stads en reisposters. Voor deze winactie mag ik een van hun Baby tram banner poster verloten. Welke newborn maak jij hier gelukkig mee?

Feestweken Mama's liefste 40 jaar PosterTime

Mirjam en Renske hebben elkaar leren kennen in de Filipijnen, waar zij allebei woonden. Samen hadden zijn daar al een business gehad, maar en nu zij beide weer in Nederland wonen, zijn zij begin deze maand live gegaan met hun nieuwe webshop PosterTime.

PosterTime

In hun webshops bieden zijn diverse posters aan – voor alle speciale momenten. Denk hier bij aan baby posters, met daarop alle geboorte informatie of een poster met soundwave van de hartslag van de baby. Ook de minimalistisch schetsen van je baby zijn zeer persoonlijk.

Baby Tram Banner poster

Naast bovengenoemde posters, kun je bij PosterTime ook de Baby Tram Banner poster vinden. Deze posters zijn gebaseerd op de ouderwetse tram- en busborden uit Londen en worden helemaal gepersonaliseerd met tekst zoals de volledige naam van de baby, wanneer is hij of zij precies geboren, waar, namen van eventuele broertjes en / of zusjes etc. Naast de persoonlijke tekst, kun je ook kiezen uit 20 verschillende achtergrondkleuren. Een echte must-have voor aan de muur van de babykamer.

PosterTime

Win #38 | Baby Tram Banner poster van PosterTime is gesloten

De winnaar is

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Mama’s Liefste Feestweek en maak kans op:

Samenwerking

Spread the love

31 thoughts on “Win #38 | Baby Tram Banner poster van PosterTime

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.