Feestweken Mama's liefste 40 jaar Buurman en Buurman

Win #36 | Buurman & Buurman Doeboek en kwartetspel

Volgende maand is het dan zover en zullen de twee leukste Buurmannen te zien zijn op het grote witte doek. Na al heel wat afleveringen gemaakte te hebben voor de TV, zullen ze nu ook in de bioscoop te zien zijn. De film Buurman & Buurman – Hebben een huis gaat pas op 26 april draaien, maar ter ere hier van mag ik nu al een Buurman & Buurman Doeboek en kwartetspel verloten. Doe je weer mee?

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Buurman en Buurman

Het verhaal

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp.

Buurman & Buurman – Hebben een huis Buurman & Buurman – Hebben een huis Buurman & Buurman – Hebben een huis Buurman & Buurman – Hebben een huis

Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Genre: kinderfilm, familiefilm, animatie
Lengte: 57 min.
Kijkwijzer
Gesproken taal: Nederlands
Regisseur: Marek Benes
Stemmen cast: Kees Prins, Siem van Leeuwe
Releasedatum: 26-04-2018

Wist je dat…

Nederland het enige land is waar de Buurmannen praten? Ook in eerste afleveringen in Nederland hadden de buurmannen nog geen stem en was de serie niet echt een groot succes. Pas toen Kees Prins en Siem van Leeuwe de stemmen gingen inspreken werden de buurmannen pas populaire onder groot en klein. De kracht zit hem in het feit dat er dus geen tekst geschreven is en Kees Prins en Siem van Leeuwe alles improviseren. Ze kijken de eerste 1 keer, gaan dan samen zitten en spreken alles in een keer in.

Win #36 | kwartetspel + doeboek van Buurman & Buurman is gesloten

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Samenwerking

 

Spread the love

67 thoughts on “Win #36 | Buurman & Buurman Doeboek en kwartetspel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.