Tips om je online Kerstkaart nog persoonlijker te maken

Tips om je online Kerstkaart nog persoonlijker te maken

Elk jaar worden er steeds minder kerstkaarten verstuurd. Jammer, want het is juist zo’n mooie traditie om het jaar af te sluiten met een kerstkaartje en elkaar al het goeds te wensen voor het komende jaar. Terwijl het tegenwoordig zo makkelijk is om je eigen kerstkaart te ontwerpen via internet. Maar hoe maak jij je online kerstkaart nog persoonlijker? Hier alvast een paar handige tips.

Tips om je online Kerstkaart nog persoonlijker te maken

Het versturen van kerstkaarten kan een tijdrovende zaakje zijn. Maar dat hoeft zeker niet meer het geval te zijn. Persoonlijke kerstkaarten maak je namelijk al heel snel met een paar klikken gewoon online. Maar hoe persoonlijk is zo’n geprinte kerstkaart? In ieder geval een stuk persoonlijker dan een kaartje uit een doosje met 10 uit de supermarkt met voorgedrukte tekst.

Foto in kerstsfeer

Een persoonlijke kerstkaart wil je wellicht voorzien van een echte kerstfoto van jezelf en/of je gezin. Om nu een foto van vorig jaar voor de kerstboom te gebruiken is misschien wel een beetje gek. Wellicht is je gezin ondertussen veranderd van samenstelling. Breng daarom nu al een bezoekje aan één van de tuincentra in Nederland. Deze zijn al helemaal omgetoverd in kerstsferen. Steek iedereen in een gekke kersttrui of kerstpak en met zo’n achtergrond ben je snel klaar.

Persoonlijke tekst

Natuurlijk kun je er voor kiezen om meteen de tekst te printen op de kerstkaart en dan het gewenste aantal te bestellen. Dat is sneller, maar veel leuker is natuurlijk om je kaart te voorzien van een persoonlijk berichtje aan de ontvanger. Laat daarom de binnen- of achterkant van de kaart gewoon leeg en schrijf zelf een paar persoonlijke zinnetjes op.

Glitters en sterren

Heb je kinderen, laat ze dan een middagje gezellig meehelpen. Naast dat ze zelf hun naam op de kaart kunnen zetten, kunnen zij ook de kaarten nog persoonlijker maken. Met wat leuke kerststickers, stempels, sterren en glitters kunnen zij er een nog mooiere creatie van maken. Vergeet ook niet de envelop te versieren, dat zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger.

Stuur jij dit jaar een persoonlijk kerstkaart aan vrienden en familie?

Spread the love

One thought on “Tips om je online Kerstkaart nog persoonlijker te maken

  • Ik vind het ook leuk om persoonlijke kaarten te maken. Daarnaast maak ik ook altijd de flyers voor mijn werk. Een goed design blijft belangrijk, omdat het de klant of andere doelgroep moet aantrekken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.