DLeukste Kids Hits Van 2019

De Leukste Kids Hits Van 2019 nu op CD

Nu het einde van het jaar langzaam in zicht komt, wordt het ook weer tijd voor het maken van overzichtslijstjes. Eentje daarvan is De Leukste Kids Hits Van 2019. Deze nieuwe dubbel-CD kwam afgelopen week uit en ik mag 2 exemplaren verloten.

De Leukste Kids Hits Van 2019

We hebben thuis al een heel rijtje staan met CD’s vol met de Leukste Kids Hits van verschillende jaren. De meiden luisteren en dansen erg graag. Natuurlijk voegen wij daar dit jaar de editie van 2019 aan toe. Op deze nieuwe dubbel-CD De Leukste Kids Hits Van 2019 met meer dan 40 liedjes speciaal geselecteerd voor de jongste muziekliefhebbers. Zo staan op de CD’s nummers van onder andere Fource, Kinderen Voor Kinderen, Kalvijn, Snelle, Maan, Davina Michelle, Armin van Buuren, Broer & Zus en nog vele andere hits!

De Leukste Kids Hits Van 2019

Juist de combinatie van de verschillende hits van het afgelopen jaar maken deze CD-serie tot een groot succes. Mijn meiden luisteren allang niet meer alleen naar Kinderen voor Kinderen, maar naar hits zoals Hij Is Van Mij van Kris Kross Amsterdam x Maan x Tabitha feat. Bizzey en Reünie van Snelle. Maar ook de nummers van hun favoriete Youtubers zoals Bibi, Broer En Zus TV en Kalvijn zijn te vinden op deze dubbel-CD. Ook vind je een paar mooie kerstnummers en Sinterklaasliedjes op het einde van de CD’s.

Winactie 2x dubbel-CD De Leukste Kids Hits van 2019 is gesloten

De winnaars zijn

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

59 thoughts on “De Leukste Kids Hits Van 2019 nu op CD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.