Persoonlijke slingers van de Slingershop.nl voor al je feestjes

Persoonlijke slingers van de Slingershop.nl voor al je feestjes

De afgelopen maand hebben wij de verjaardagen van de meiden gevierd. Daarbij horen natuurlijk, naast de cadeautjes en de taart, ook slingers. Dit jaar mochten ze allebei zelf hun eigen slinger maken bij de Slingershop.nl. Via de website is dat heel makkelijk en leuk om te doen! Heb jij binnenkort ook een feestje? Dat komt dan mooi uit, want ik mag €75 shoptegoed weggeven, want Slingershop.nl heeft nog veel meer mooie versieringen.

Persoonlijke slingers van de Slingershop.nl voor al je feestjes

Mijn dochters schelen 4 jaar en 10 dagen. Dat betekent dus dat we altijd een drukke verjaardagstijd hebben. Bij verjaardagen horen natuurlijk ook slingers. Omdat ze zo dicht op elkaar jarig zijn, moeten we er voor waken, dat we de slingers niet gewoon laten hangen. Want het leukste is natuurlijk om ’s ochtends beneden te komen en dan de hele kamer versierd aan te treffen. Dit jaar mochten ze dan hun eigen persoonlijke slinger maken bij de Slingershop.nl. Dat is niet alleen leuk, maar op hun website is het ook nog eens heel makkelijk!

Persoonlijke slinger

In aanloop van hun verjaardag, mochten de dames allebei zelf hun slinger maken op de webshop van de Slingershop.nl. Alles is mogelijk, de tekst, de kleuren en de symbolen zijn allemaal zelf te kiezen. Zo kun je een slinger maken voor een verjaardag, maar ook van talloze andere momenten, zoals een geboorte of het feest van Sinterklaas.

Omdat het persoonlijks slingers zijn, leek het mij ook leuk om de meiden zelf aan de slag te zetten. Bij de oudste dochter hoefde ik niet veel uitleg te geven. Op de website wijst het vrijwel vanzelf hoe je je slinger kan ontwerpen. Door de letters aan te tikken, maak je je eigen tekst, die je daarna van alle kleuren van de regenboog kunt voorzien. Omdat het heel leuk is om te doen, gingen ze dan ook allebei voor de regenboog.

Mijn jongste dochter mocht natuurlijk ook zelf aan de slag. Eerst wilde ik het voor haar intypen, maar ik bedacht mij en liet haar lekker zelf aan de slag gaan. Ook zij ging voor de regenboog en om de tekst moest ik wel een beetje lachen, maar vond het zo schattig, dat ik hem zo voor haar heb besteld. Hopelijk kan ze er straks ook om lachen, als ze een beetje beter wordt in Engels 😉

Hiep Hiep Hoera!

Na het bestellen van de slingers bij de Slingershop, waren ze de volgende dag al in huis. Toch moesten ze nog even wachten tot hun verjaardag, voordat zij ze mochten zien. Beiden liepen op die bewuste ochtend meteen naar de slingers. Ze vonden ze geweldig! Ook de reacties van de gasten op hun gezamenlijk feestje waren heel leuk! Alleen moesten ze wel even goed kijken, want er precies stond 😉

Slingershop.nl logo

Winactie €75 shoptegoed bij Slingershop.nl is gesloten

Heb jij binnenkort ook een feestje en kun je daarbij wel wat leuke aankleding gebruiken? Ga dan zeker een kijkje nemen in de Slingershop.nl! Ik mag namelijk één van jullie blij maken met €75 shoptegoed.

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

79 thoughts on “Persoonlijke slingers van de Slingershop.nl voor al je feestjes

 • Jeroen de Jong says:

  Hoe jonger je bent hoe leuker je je verjaardag vind volgens mij! Daarom willen wij het ook extra groot vieren iedere keer dat onze kids jarig zijn om er echt een speciale dag van te maken! Nou is onze jongste bijna jarig en wordt hij 2 en in december de 2 oudste 4 en 5 dus we hopen te mogen knallen met deze prijs!!

 • Aafke van den Heuvel says:

  Ooooh ik doe heel graag mee, heb zo’n slinger ooit gekocht bij een feestwinkel dik 15 jaar geleden voor mijn oudste ( Nu bijna 19 😉 ) maar zoiets heb ik nooit meer kunnen vinden voor mijn jongste ( Nu 8 🙂 )

 • Ik zou het gebruiken voor de verjaardag van mijn dochter in januari.
  Omdat haar verjaardag altijd net na alle feestdagen valt, raakt dat soms een beetje ondergesneeuwd. Maar met zulke leuke slingers gaat dat natuurlijk niet gebeuren en kan ze lekker shinen op haar dag!

 • Sanne Kobus says:

  Mijn zoontje wordt 22 november 5 jaar! Groot feest natuurlijk en zn eerste kinderfeestje!
  We zijn wel toe aan n nieuwe slinger, in ons nieuwe huis hebben we wat meer oppervlakte die wat versiering kan gebruiken bij feestjes.

 • Mijn dochter wordt volgende maand 10 jaar! Echt een mijlpaal vind ik dat vraagt om veel slingers! En met zo’n mega bedrag kunnen we echt wel wat leuks uitzoeken. Ik loot heel graag mee

 • Wat een ontzettend vrolijke slingers! In januari vieren we de 5e verjaardag van onze oudste dochter. En het lijkt me leuk om een nieuwe slinger toe te voegen aan haar ‘eigen’ andere verjaardagsversieringen.

 • Wat jammer is sluitingsdag is op mijn dochters verjaardag, dus hiervoor komt het net te laat. Maar nog feestjes genoeg op de planning zoals de verjaardag van mijn oudste in het nieuwe jaar.

 • Leuk, zo’n zelfbedachte slinger. Die wil ik ook wel maken voor mijn zoontje. Niks leukers dan een slinger met je eigen naam. Ik maak graag kans!

 • Ik zou graag eens tegoed winnen om het huis mooi te versieren voor mijn man. Hij is begin januari jarig en het wordt moet ik toe geven niet zo enorm gevierd na alle feestdagen (dus voornemen dit jaar: wat meer onze best doen 😉 )

 • Oh ik ben echt gek op slingers, waar al mijn 31 jarige vriendinnen er niet aan moeten denken dat er slingers hangen op hun verjaardag pak ik altijd uit met mijn verjaardag. Ik word er blij van. Nu ik een zoon van 1 heb focus ik me het liefst op zijn verjaardag hoor haha.
  Maar ik hang het liefst voor de hond nog slingers op.

  75,- shoptegoed op https://www.slingershop.nl is aan mij echt goed besteedt.
  Ik heb de website eens even bekeken en ik zou sowieso de regenboogcijfers bestellen. Fijne vaderdag en fijne moederdag lijkt me ook leuk om wat op te hangen, daar heb ik dus nooit overnagedacht. Dus daar zou ik ook even naar kijken. Keuze genoeg

 • Ik zet mijn shoptegoed in voor het verjaardagsfeestje van mijn jongste kleindochter die in mei volgend jaar 7 jaar wordt.
  Met deze mooie versiering kan haar dag niet meer stuk.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 • Ik ben 12 december jarig. Vier het al jaren niet meer. Maar man lief wilt dat ik het dit jaar ga vieren dus dan maar meteen lekker uitgebreid al die jaren dat ik het niet vierde inhalen. Super leuke actie! ?? Loot graag mee?

 • Jaaa ik doe graag mee. Binnenkort viert onze dochter haar zevende verjaardag en onze tweeling mag in december vijf kaarsjes uitblazen dus feest genoeg en dit zou erg leuk zijn.

 • Voor mijn oudste zoon! Vorig jaar hebben wij zijn verjaardag klein gevierd omdat we midden in de verhuizing zaten, dus dit jaar willen we het wel weer met alle familie vieren. Zijn broertje heeft bij zijn geboorte een naamslinger gekregen, dus als ik win kies ik sowieso een mooie naamslinger voir onze oudste uit.

 • Ik zou het shoptegoed in zetten voor mijn dochter Aimy; zij wordt in november 9 jaar, maar ook voor mijn zoontje Finn die in december 2 jaar wordt.

 • Ik doe heel graag mee! Ik ben op dit moment 16 weken zwanger van mijn eerste kindje en zal binnenkort een gender reveal feestje geven. Ik heb al gezien dat ze super leuke items hiervoor hebben, dit zou het nog feestelijker en gezelliger maken.

 • Voor mij is het niet moeilijk om te kiezen waar ik het shoptegoed aan zou willen besteden. Onze zoon verwacht over een paar maanden zijn eerste kindje en wat is er dan leuker dan een persoonlijke slinger om dit dierbare moment te vieren,

 • Linda Smeets says:

  Leuk assortiment! Ik doe graag mee daar onze dochter binnenkort jarig is en wij een leuk kinderfeestje gaan organiseren. Dit zou dan ook enorm goed van pas komen.

 • erika panjer says:

  Goh wat leuk zeg ik kende dit nog niet en zou het graag gebruiken voor onze dochter haar 2e verjaardag wat super leuk dit ik sla hem in ieder geval op in mijn favorieten

 • Kim de weerd says:

  Wauwwwww super graag. Ik ben volgend jaar alweer 12,5 jaar getrouwd en willen wij alles opnieuw gaan doen dus super gaaf zou dat zijn met slingers van onze namen?? wij gaan vet hard duimen ?????❤️❤️

 • Niet specifiek voor een feestje maar wij zijn de speelkamer aan het verbouwen en het zou wel supergezellig eruit zien als er slingers zouden hangen! dan is het altijd een feestje.

 • Onze trouwdag komt eraan maar dat is denk ik te kort dag, maar we hebben in januari februari en maart verjaardagen dus dat tegoed komt echt wel van pas. Super leuke actie!

 • Sylvia Dijkhuizen says:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Hayley die binnenkort 9 jaar wordt. Voor haar feestje gaan we dit keer voor een slaapfeestjes met tipi tentjes. Het zou leuk zijn om voor dit bedrag het geheel leuk aan te kleden en de kinderen te verwelkomen met zo’n enorm leuke slinger. #duimenmaar!!

 • Ohhhh te gek!!! Mijn dochter wordt over een paar maanden vijf jaar oud?? we gaan heel de kamer vol hangen met slingers en balonnen dus deze waardebon zou super goed uitkomen voor ons aanstaande feestvarkentje??

 • Els Timmers says:

  Gaaf! Ik ben binnenkort jarig en normaal ben ik niet iemand die flink aan de slag gaat met versieren maar ik heb er echt zin in dit jaar!

 • Onze zoon heeft een hele moeilijke periode op de basisschool achter de rug. Langzaam aan gaat het beter, maar wij hangen de vlag uit als zijn laatste dag op de basisschool geweest is!. Op naar de middelbare school!. Nieuwe start……
  Daar maken we een groot feest van!. Met dit shoptegoed zouden wij dit “yes, ik ben van de basisschool af feest” zeker weten op kunnen fleuren

 • brants harry says:

  doe zeer graag mee voor dit mooie shoptegoed, mijn kleinzoon Jasper verjaart volgende maand en dan kunnen we dit goed gebruiken voor de decoratie

 • Zou helemaal te gek zijn, 26 november jarig en voor het eerst weer sinds jaren dat ik het weer vier ivm dat ik mijn eigen plekje heb samen met mijn 2 meiden is het wel zo gezellig als het huis versierd gaat worden?

 • Ingrid Langstraat says:

  Wat leuk, mijn dochter en zoontje zijn bijna jarig, superleuk om enorm te versieren voor een knalfuif! Ze houden van feestjes en alles wat erbij hoort dus zou een grote verrassing zijn als het helemaal over the top versierd is voor ze!

 • Ahhh nog op het nippertje, kei leuk!! Ik doe mee voor een slinger om aan te kondigen of we een jongen of meisje krijgen, zo leuk! Dit willen we aan familie/vrienden bekend maken op mijn verjaardag, op 25 december/kerst! Extra feestelijk dan!
  Stephanie onlangs geplaatst…My life in pictures 44My Profile

 • Nathalie Buttiens says:

  Ik doe graag mee, want mijn zusje wordt in december 18 en mijn stiefvader 50. Dus dit wordt feesten! We hebben een zaal gehuurd, maar die moet nog versierd worden, dus deze tegoedbon zou goed van pas komen.

 • Paula Prins-Wijnalda says:

  Wat een leuke slingers hebben je dochtertjes gemaakt! Ik zou graag ook zo’n leuke slinger willen maken voor mijn jongste zoontje, die 5 januari 4 jaar wordt, dit is een hele mijlpaal, dit willen daarom we ook echt uitgebreid gaan vieren!

 • Yessica leidner says:

  Goedemorgen oooh wat leuk Ja ik doe gezellig mee ons dochtertje is op 21 Februari jarig ze word 6 jaar??
  Wij vieren het kindergeestje lekker gezellig bij ons thuis Feest de thema is Paw patrol (girl pups)
  Jill is daar helemaal fan van.
  Het zou ook echt heel leuk zijn als wij deze shoptegoed zouden winnen dan gaan wij voor de leuke kleurtjes die bij de paw patrol horen En ook iets van Slinger pas patrol.

  Ik ga heel hard duimen wat een super leuke winactie blij vol jou al wat Jaartjes, ( (Yessica leidner) fb Jessica Jill leidner
  Ig Yessicaleidner+ jes.jill en Twitter yessicakoot1 en uiteraard Bloglovin

  Wens jullie een hele fijne dag

  En nog gefeliciteerd met jullie meiden

  Liefs Yessica

 • Ik zou dit leuke shoptegoed gebruiken voor de verjaardag van onze jongste op 1 maart.Ze wordt dan 6 en alhoewel ze vorig jaar wel een kinderfeestje wilde ben ik er toen nog onderuit gekomen met de belofte het op haar 6e verjaardag helemaal goed te maken. Met een mooie slinger met haar naam kom ik vast wel (een beetje) in de buurt

 • Kim de Jong says:

  Ja super leuk! Ik zou het gebruiken voor de verjaardagen van mijn kids. We vieren dat altijd samen (21 en 25 januari) en dit jaar in ons nieuwe huis! Extra feestelijk dus!

 • Bij ons zit er ook slechts 4 dagen tussen de verjaardagen van de kids, dus ik zou het ook heel tof vinden om voor beide kids een eigen slinger te kunnen ontwerpen, ondanks dat we de verjaardagen tegelijk vieren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.