Maken je kinderkamer helemaal af met gordijnen met een vrolijke print

Maak je kinderkamer helemaal af met gordijnen met een vrolijke print

Bij het inrichten van de kinderkamer gaat de eerste aandacht uit naar het meubilair, een leuk behangetje of een creatieve verfje. Maar je kamertje maak je pas helemaal af met gordijnen. En zeker op een kinderkamer kun je lekker kiezen voor een knallende kleur of leuk printje. Ook leuk als je alleen een snelle make-over wilt. Er is genoeg keuze en duur hoeft het ook zeker niet te zijn!

Maken je kinderkamer helemaal af met gordijnen met een vrolijke print

Ook voor de kinderkamer is decoratieve raambekleding een heel belangrijk onderdeel. Natuurlijk wil je wel dat de gordijnen passen bij de kleur en de overige inrichting van de baby- of kinderkamer. Uiteraard wil je er ook weer niet teveel aan betalen. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Je kunt namelijk voordelige gordijnen kopen. Deze zijn ook gewoon van heel goede kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei leuke prints (zoals allerlei Walt Disney, sterren of bijvoorbeeld hartjes) en in mooie trendy unikleuren.

Gordijnen kopen voor een heel aantrekkelijke prijs

Er is enorm veel keuze in overgordijnen voor een baby- of kinderkamer. Waar je als eerste even naar moet kijken is of je een gewoon gordijn of een verduisterend gordijn wil hebben. Een verduisterend gordijn is vooral ideaal voor de zomer. Je kunt de kinderkamer goed donker maken zodat je kind beter en langer kan slapen. Ook dit soort raambekleding is voor een voordelige prijs verkrijgbaar. Daarnaast kun je ook nog een keuze maken om de gordijntjes voor de slaap- of speelkamer van je kind zelf te maken. Je betaalt dan alleen voor de stof en deze kun je heel goedkoop aanschaffen. Wil je ze toch liever op maat gemaakt? Dat is geen enkel probleem. Je geeft tijdens het bestelproces de juiste maten door en de raambekleding wordt keurig op maat gemaakt.

Lees ook: 3 tips om de muren van de kinderkamer op te leuken

Vraag een gratis kleurstaal aan

Misschien twijfel je of de kleur en/of de print wel bij de inrichting van de baby- of kinderkamer past. Ook daar is een goede oplossing voor. Je kunt heel gemakkelijk een gratis kleurstaal aanvragen. Dan kun je in één oogopslag zien of de voordelige gordijntjes of stof wel goed aansluiten bij de overige inrichting. Een kleurstaal is overigens ook handig als het kind zelf de raambekleding mag uitzoeken. Weet je direct of je wel de goede print met zijn favoriete Walt Disney- of andere film-, strip- of sprookjesfiguur hebt uitgekozen.

Voor welke gordijnen hebben jullie gekozen voor de kinderkamer?

Samenwerking

Foto’s van Voordeelgordijnen.nl

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.