HG Schoonmaakpakket voor een frisse start van het jaar

Een frisse start van het jaar met HG

Het jaar is nog maar net begonnen en daarbij hoort ook een schoon huis. Om meer balans in mijn leven te krijgen, staat hoog op mijn to-do lijst eens goed het hele huis opruimen. Daarbij hoort dan natuurlijk ook meteen alles lekker schoonmaken, zodat we het jaar fris kunnen starten. In mijn Linkbox van RVG Media zat dan ook het perfecte cadeautje; een mooi schoonmaakpakket van HG, één van mijn favoriete schoonmaakmerken! In dit pakket zaten maar liefst 5 producten, die ik ook mag weggeven.

HG Schoonmaakpakket voor een frisse start van het jaar

Een opgeruimd huis geeft een opruimde geest, zeggen ze wel eens. Nou daar geloof ik zeker in. Helaas is het bij mij in beide gevallen vaak niet het geval. Ik doe verwoede pogingen om alles een plekje te geven, maar ontspullen blijf ik lastig vinden. Voor dit jaar hebben we een verbouwing in ons hoofd, waardoor we tijdelijk de benedenverdieping niet kunnen gebruiken. Maar om boven onze intrek te nemen, zullen we toch wat kamers leeg moeten maken. Stap je voor stapje begint daar schot in te komen. Maar naast opruimen, geeft een fris huis, ook een frisse geest. Daarom ging ik aan de slag met mijn fijne HG-pakket.

HG doet wat het belooft

HG-schoonmaakproducten worden al sinds 1969 gemaakt voor verschillende schoonmaakklussen in en rondom het huis. Hun assortiment bestaat ondertussen uit meer dan 300 producten, dus voor elke schoonmaakklus is er wel een product dat je kunt gebruiken, voor alledaagse klusjes of voor zeer specifieke klussen zoals het schoonmaken van schimmels en ongedierte. En zoals hun slogan ook zegt; HG doet wat het belooft.

HG vetweg

HG vetweg

Misschien wel meteen mijn all-time-favoriete product HG vetweg. Dit product is niet weg te denken uit mijn keukenkastje. Al jaren gebruik ik deze spray voor het eenvoudig en veilig verwijderen van alle soorten vetvlekken in mijn keuken. De spray is veilig te gebruiken op alle soorten oppervlakken in de keuken. Even laten inwerken en doekje erover. Zo zijn alle vetvlekken weer snel verdwenen na het koken en kan ik genieten van mijn welverdiende kopje koffie na het eten.

HG hygiënische toiletruimte alledag spray

HG hygiënische toiletruimte alledag spray

Als er een ruimte in huis is, dat dagelijks wel even een opfrisbeurt kan gebruiken, is dat wel het toilet. Hier verzamelen bacteriën en vieze geurtjes zich met gemak. De naam zegt het al, de HG hygiënische toiletruimte alledag spray is alle dagen te gebruiken voor het schoonmaken van de toiletbril, de buitenkant van de toiletpot, de stortbak, het fonteintje, de kraan en, niet te vergeten, de deurkruk. De spray ruikt lekker fris en droogt snel, waardoor je het toilet snel en gemakkelijk dagelijks hygiënisch kunt reinigen.

HG glas & spiegelspray

HG glas & spiegelspray

Ik woon in een huis met veel grote ramen en meisjes met kleine kinderhandjes. Je kunt je daarom wel voorstellen dat een product als HG glas & spiegelspray dan ook vaak uit de kast gehaald wordt. Deze spray verwijdert met gemak alle vette vingers en vuil van glas en spiegels. Daarna droogt het glas weer mooi en streeploos op. De spray is geschikt voor alle soorten glas in en rond het huis. Ook maak je er je spiegels moeiteloos mee schoon.

HG alle nare luchtjes weg

HG alle nare luchtjes weg

Een spuitbus die ook zeker niet mag ontbreken is de HG alle nare luchtjes weg. Zeker nu we weer katten in huis hebben, komt een spray als deze goed van pas rondom de kattenbak en kleine ongelukjes. Maar ook na een avondje gezellig gourmetten, frituren of gewoon koken (denk maar aan de lucht van spruitjes). Het grote voordeel van de luchtverfrisser van HG is dat het geen sterke geur heeft om de vieze geur te maskeren, maar juist door het neutraliseren van de vieze luchtjes in huis, de stank wegneemt.

HG kalkweg schuimspray

HG kalkweg schuimspray

Misschien wel één van de rotste schoonmaakklussen is het verwijderen van kalk in de badkamer. HG heeft hiervoor een speciale kalkweg schuimspray. Deze schuimspray is geschikt om de kalk, wat een doffe waas geeft, te verwijderen van je tegels, douchecabines, kunststof bad, wastafels, kranen, douchekoppen en aanrechtbladen. Na een intrektijd van 5 minuten zal de kalkaanslag opgelost zijn en laat het een stralende glans achter.

Win een HG-pakket is gesloten

Wil jij het jaar ook fris beginnen, doe dan mee met deze winactie en maak kans op een HG-schoonmaakpakket met alle bovenstaande producten. De winnaar is

 • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

171 thoughts on “Een frisse start van het jaar met HG

 • Schoonmaken… Niet leuk maar geeft soms wel voldoening! Van sommige klussen heb je eer van je werk, maar bijvoorbeeld met ramen wassen kun je bezig blijven. Dat is echt niet mijn ding.
  Ik zou dit schoonmaak pakket wel willen winnen!

  • Ik vind het schoonmaken van de badkamer echt verschrikkelijk. Het duurt lang, is saai, en na tig keer schrobben zitten er nog kalkvlekken waar je ze niet hebben wilt…

 • Erika van Koert says:

  Het allerstomste klusje vind ik dweilen.
  Ramen zemen vind ik niet heel erg maar wel een gedoe. Zou dus heerlijk zijn als ik met die glasspray alle ramen eens zou kunnen aanpakken

 • Henk Meinderts says:

  Ik vind kalk verwijderen in de douche echt een rotwerk. Ik weet dat je met een wisser na het baden of douchen even alles droog moet maken maar om de een of andere reden hebben mijn 2 dochters en ik die dicipline niet. En mijn waterontharder doet ook niet wat hij beloofd dus ik hoop dat de HG kalkreiniger wel doet wat hij beloofd.

 • Ik vind de badkamer en keuken t ergst en nu net thuis na n darm operatie dus blij met de mensen die me helpen en Hg is super fijn voor alle huishoudelijke taken wel n middeltje. Dus ik doe graag mee

 • De ramen lappen behhhh hahah. Dat doe ik niet te vaak hoor. Alleen als het echt nodig is, heb ze 2 januari moeten wassen ivm alle vuurwerkkruid enzo. Verder vind ik het heerlijk om een fris huisje te hebben en vind het helemaal niet erg om af en toe eens lekker te poetsen. Dit pakket is zeker welkom
  Groetje ilsiee

 • Jacqueline van de Manakker says:

  De afzuigkap schoonmaken vind ik de vervelendste en vieste klus.
  Ik doe heel graag mee voor deze schoonmaakmiddelen van HG die het schoonmaken makkelijker maken

 • Carolien Schutte says:

  De tegels achter het gasfornuis omdat je niet elke dag achter het gasfornuis schoon maakt maar daar blijven dan wel vet op de tegels en die krijg je niet makelijk schoon maar ik denk dat ik die wel met hg schoon krijg

 • Het ontkalken van de badkamer vind ik echt een nare klus. Alleen al die stank van azijn of andere ontkalkings producten. Maar ja het resultaat is wel altijd heel erg fijn. Ik zou graag Annette verrassen met deze prijs. Ze zijn kort geleden gaan samen wonen dat is het fijn om zulke goede schoonmaak producten in je kastje te hebben staan

 • Kim padberg says:

  Wat een gave actie! Mijn vervelendste klusje is strijken. En van t poetsen de magnetron schoonmaken.

  Ik doe graag mee om dit pakket te winnen.

 • Femke Hommes says:

  Wow. Wat een goede winactie zeg!
  Ik ben slecht in schoonmaken, tenzij ik visite krijg dan is alles schoon in een half uurtje.
  Met dit spul wordt het mij wel erg makkelijk gemaakt.

 • Lisette Kleiweg says:

  Het vervelendste klusje vind ik het schoonmaken van het toilet, dat kan ik ook niet overslaan (3zoons:-/). Vaak twee keer per dag zelfs, vriendjes kunnen ook niet altijd even goed richten….?
  Ik volg je al hier, op Facebook en Instagram .

 • Heleen van der Velde says:

  Ik vind het altijd een enorm gedoe om de voegen in de badkamer weer schoon te krijgen en wil graag ervaren dat HG doet wat het belooft! Leuke en heel welkome actie!

 • Ik heb de grootste hekel aan de wc’s kuisen, daar kan je mij nooit een plezier mee doen :-). Ik doe graag mee voor de producten van HG om die rotklusjes hopelijk wat gemakkelijker te maken.

 • Floor Verseveldt says:

  De badkamer! Die stel ik ook altijd uit. Terwijl als ik eenmaal bezig ben en muziek op zet is het ook zo gebeurd maar ik zit er altijd tegen aan te hikken.

 • Het vervelendste klusje vind ik de badkamer en met name het bad schoonmaken. Kan nergens goed bij, hang op mijn kop om de boel schoon te poetsen. Goed schoonmaakmiddel maakt het zeker leuker, het H(eel)G(oed) spul is zeer welkom en maakt poetsen leuker en makkelijker !

 • Natasja keuter says:

  Hg, perfect maar prijzig.. maar t is t geld wel waard.. gisteren nog de schimmel reiniger gebruikt.. wauwww.. het vervelendste klusje? Alle haren vd katten steeds weg werken elke dag.. vooral vanwege kleine Louise .. een schoon huis is belangrijk.. daarna het toilet.. ook geen favo klus.. loot dolgraag mee

 • Natasja keuter says:

  Hele reactie getypt.. zie ik m niet.. dan maar nog een keer in t kort.. de katteharen wegwerken is een rotklus, maar een schoon huis is nu extra belangrijk voor kleine Louise nu ze kruipt. Plus ja, het toilet schoon maken is ook vervelend

 • Maryse hocks says:

  Ik kijk altijd tegen op de badkamer en wc. Met extra hulp van HG gaat me vast wel lukken om het huis op orde te houden als ik straks een kindje heb dan hoef ik niet bang te zijn voor een vies huis.

 • Schoonmaken is niet mijn talent…
  De klus waar ik het meeste een hekel aan heb is het ontkalken van de badkamer. en het schoonmaken van de keukenkastjes….

  Gelukkig heb ik een man die me mee helpt met het huishouden en springen de kinderen in met stofzuigen + zijn ze verantwoordelijk voor hun eigen kamer!

 • Xaviera Jamie says:

  De badkamer poetsen en soppen vind ik de allerergste klus in het huishouden! Al die prullaria en artikelen die hier staan allemaal opbeuren en alles er uit zetten om het begaanbaar te maken! Pffffff. Graag loot ik mee want HG weet van wanten.

 • Wat een waarlijk schone producten, zou mijn omaatje uitgeroepen hebben! Helaas is zij er niet meer maar haar schoonmaakwoede wél, want dat heb ik van haar geërfd, niet altijd tot mijn genoegen, want er zijn natuurlijk leukere dingen om te doen dan poetsen. Het allerergste vind ik het verwijderen van vet in onze open keuken en daardoor ook een deel van de woonkamer. Want dat heeft zich stiekem vastgezet tot een taai en zelfs geniepig onzichtbaar laagje, dat echter wél te ruiken is als je het niet te lijf gaat… En natuurlijk het liefst op moeilijk bereikbare plekken, zoals bovenop de keukenkastjes en aan de plafonnière! Bij deze dus een hele praktische poetshulp gevraagd, HG mag onmiddellijk komen solliciteren!

 • S. Verkooijen says:

  Ik werk als thuishulp dus poetsen is mijn werk en ik heb eigenlijk nergens een hekel aan mits ik met de juiste producten kan werken! HG is super fijn om mee te werken!

 • Heel leuk! Jaren geleden nooit gedacht dat ik enthousiast zou worden van dit pakket 🙂 Maar na 2 kinderen jawel hoor ! De badkamer is mijn rotklus… deze reiniger nog niet geprobeerd, ben erg benieuwd!

 • Eigenlijk vind ik alle schoonmaakklussen verschrikkelijk ? Maar goed ik weet dat het moet gebeuren en met een leuk muziekje op de achtergrond gaat het al beter. De badkamer daar zie ik toch wel het meest tegenop. Kalk, afvoerputje etc. Dit pakket zou wel een mooie stimulans zijn om het huis eens goed onder handen te nemen.

 • Ik vind alle klussen zwaar. Maar het toilet vind ik het meest irritant.
  We hebben ontzettend hard water. En daardoor krijg ik de kalk maar lastig weg. Dus onwijs benieuwd naar Kalk Weg Schuim van HG.
  Hopelijk mijn redder in nood!

  O… Ik doe mee!

 • Ohw, misschien klink ik nu als een falende moeder, maar ik hou überhaupt niet van schoonmaken :-/ Ik kan uren met de kleine spelen, vind het heerlijk om met hem te spelen, en om lekker eten voor ons te maken, maar ik ben gewoon geen poets prinses.
  Het minst leuk van alles vind ik kalkaanslag weg schrobben uit de douche ruimte..

 • Iris Bakker says:

  Tsja, het meest vervelend vind ik toch wel het toilet schoonmaken.
  Ik heb vanochtend een robotstofzuiger voor mijn verjaardag gekregen, dus dat hoef ik niet meer te doen 🙂 Ik kan hem met een app aanzetten terwijl ik op mijn werk zit, cool he?
  HG vind ik echt topspul, ik heb het ook voor de barbecue en de oven, maar het is natuurlijk wel altijd wat hoger geprijst… Ik doe graag mee voor dit pakket

 • De verschrikkelijkste klus vind ik de badkamer.
  Ik woon nog thuis maar een aantal jaar geleden hebben we een paar weken op het huis gepast bij mijn schoonbroer en toen moest ook de badkamer gepoetst worden, maar ik vond het echt geen fijne klus om te doen.
  Ik maak heel graag kans op dit pakket omdat ik in September samen ga wonen met mijn vriend. We kunnen wel een fijn schoonmaakpakket gebruiken.

 • Diana Beekhuizen says:

  Ik doe heel graag mee. Vind schoonmaken op zich niet erg (zeker niet met goedwerkende middelen) maar heb nog een ouderwetse losstaande oven en 1x in de zoveel tijd moet ie schoongemaakt, ook eronder en erachter enzo. Dat vind ik altijd wel een klusje

 • Nicolle Claessen says:

  Oh jeetje. Er is geen enkel schoonmaak klusje waar ik van geniet, maar met een muziekje erbij en even meezingen of fluiten, dan kan iedere poetsbeurt toch wel leuk worden. Haha, ik lijk Sneeuwwitje wel als ze het huisje van de dwergen schoonmaakt.

  Just whistle while you work
  And cheerfully together we can tidy up the place
  So hum a merry tune
  It won’t take long when there’s a song to help you set the pace
  And as you sweep the room
  Imagine that the broom
  Is someone that you love and soon you’ll find you’re dancing to the tune
  When hearts are high the time will fly so whistle while you work

  En als ik echt moet kiezen welk klusje ik het minst leuk vind om te doen, dan de douchewandjes schoonmaken en de binnenkant van de auto poetsen.

 • Waar ik een hekel aan heb is de wasemkap schoonmaken, zo’n priegelwerk boven mijn hoofd.
  Maar ik heb een lieve man die het soms van mij overneemt , aardig toch!
  Heel graag doe ik mee voor dit HG Schoonmaakpakket.
  Ik ken deze producten, want ik gebruik zo ook. Zijn erg goed en stellen mij nooit teleur.
  Ik volg bloglovin en waag weer eens een kansje.

 • kempenaers anita says:

  de dampkap vind ik vervelend al goed gebeurt dat maar sporadisch want mijn man doet de afwas en tegelijk de dampkap, stofzuigen daar heb ik een hekel aan maar moet gebeuren , schoonmaken doe ik wel graag dus deze producten zijn meer dan welkom

 • Het echt meest vervelende schoonmaakklus is het verwijderen van een dik laag kalk in de toiletpot, is mij nog niet helemaal gelukt misschien moet ik het vervangen!

 • Ik heb sinds 2 jaar een mooie nieuwe badkamer waar ik heel blij mee ben. De douche heeft een dikke glazen deur waar je helaas de kalkaanslag goed op ziet, en die ik nooit kalkvrij krijg, wat ik heel vervelend vindt!

 • Veronica bolderdijk says:

  Schoonmaken hoort erbij maar soms is het heerlijk om te doen. Alleen de badkamer heb ik een hekel aan. MAar zou nog fijner zijn met dit pakket.

 • Hallo allen…..de beste wensen nog iedereen voor 2020 en zijn we al begonnen met de januari of voorjaar schoonmaak ??? ….ik vind de over reinigen wel een dingetje maar er zijn meer klusjes die soms makkelijker gaan en dan weer lastiger [ kalk vrij maken van de badkamer ] dus we doen het er maar mee.en gaan met Mama liefste en HG in zee..en we hebben net een nieuwe oven dus hoop het goed bij te houden en tijdig schoon te maken zo dat we er lang plezier van hebben nog.

 • Heleen Haarsma says:

  Ik vind het meestal niet heel erg om schoon te maken en alleen maar lekker dat alles weer fris wordt, alleen met je hoofd boven de wc om die te schrobben is hier toch wel echt het minste klusje dan…. Gebruik zelf ook regelmatig HG spullen, echt top!!

 • De toilet:( die vieze aanslag in de pot.
  Mijn partner heeft afgelopen week zijn best gedaan om het helemaal mooi schoon te krijgen en dat initiatief moet ik natuurlijk belonen. Hij krijgt zijn eigen HG schoonmaakset. Haha. Zou hele welkom zijn…..

 • Ik vind schoonmaken eigenlijk heel erg leuk! Alleen stofzuigen vind ik echt een verschrikking, met zo’n lomp ding rondslepen die ook nog eens veel herrie maakt.

 • Sonja van den Beemd says:

  De meest vervelende klus inn het huishouden vind ik de ramen lappen .
  Daarom heb ik sinds enige tijd een glazenwasser aangenomen die elke maand de ramen voor me komt doen.

 • Ik vind eigenlijk alles vreselijk om schoon te maken…. maar wordt wel heel gelukkig als alles schoon is! Net dit pakket zou het schoonmaken een stuk sneller gaan voor mij en dat maakt mij dus nog gelukkiger!

 • Het schoonmaken van de badkamer vind ik het meest vervelend en dan vooral het kalkvrij maken van de douchecabine.
  Daarom ben ik erg benieuwd naar de schuimspray om kalk mee te verwijderen wat in dit interessante te winnen pakket zit.
  De andere schoonmaakmiddelen in dit pakket zijn bij mij ook zeer welkom.
  Ik zou heel graag willen uitproberen of HG echt doet wat het beloofd zoals in hun reclames wordt beweerd…

 • Het vervelendste vind ik het ontkalken van de glazen deur en zijwand van mijn douche. Er zit al een dun kalklaagje op wat ik er maar niet afkrijg. Al van alles geprobeerd maar geen resultaat…

 • Wat een geweldig fijn pakket met HG producten, dat maakt het schoonmaken in en rond het huis een stuk fijner! Het meest vervelende schoonmaak karwei vind ik het schoonmaken van de tegeltjes in de keuken en badkamer. Zo heb je ze schoongemaakt en glanzen ze weer mooi, wordt het weer vies van vet en waterspetters, kun je weer opnieuw beginnen.Dat vind ik een van de ondankbaarste karweitjes. Voor dit fantastische HG pakket doe ik super graag mee!!

 • Chantal den Haan says:

  Hier spreekt er al helemaal geen fan van poetsen, maarja soms moet het toch echt! Maar wat echt een helse klus altijd vind is het poetsen van de badkamer, bah. Als ik toch een toverstaf had…!?‍♀️ Fingers crossed ?

 • Ik loot ook graag mee voor dit handige schoonmaakpakket. Ik heb vooral een hekel aan ramen lappen.

  Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Instagram (Truusje26) en Twitter (@Glambertgirl77).

 • Oh schoonmaken…ppfff dat sla ik liever over maar is noodzakelijk met gezin en huisdieren. Het toilet vind ik het erste. Blijkbaar kunnen mannen echt niet in de pot richten. De pis spetters zitten overal. op de muurtegels en vloer… vind het zoooooo vies om daarbij te moeten…bbbrrrr. Maar als ik het niet doe, doet niemand het.

 • Wij zijn bezig met de verkoop van ons huis en de koop van een nieuw huis. Ik momenteel extra veel poetsen. Wat ik het meest vervelend vind, zijn de douchedeuren schoonmaken.

 • Wij gaan na 1,5 jaar klussen volgende maand eindelijk over naar ons nieuwe huisje.. Voor we er echt in kunnen moet er eerst een grote schoonmaak gehouden worden en dat wordt tevens de vervelendste klus.. badkamer schoonmaken.. woonkamer schoonmaken.. keuken schoonmaken en ga zo maar door.. we gaan proberen het zo stofvrij mogelijk te krijgen en hopelijk kunnen jullie ons daarbij helpen met dit geweldige schoonmaakpakket! Zou super zijn!

 • Ik loot graag mee. Schoonmaken, daar hou ik niet van. Het vervelendste klusje in huis vind ik toch wel het schoonmaken van het fornuis. Dit wordt elke dag een paar keer gebruikt en de vetvlekken zijn niet altijd even makkelijk te verwijderen.

 • Marian Bouthoorn says:

  De ramen zemen. Wat een klus als je veel ramen hebt. Trap op, trap af……. En de badkamer is ook niet mijn favoriete plek om te schrobben. Dus elk schoonmaakmiddel wat dit werk gemakkelijker maakt is welkom.

 • Aan strijken heb ik echt de meeste hekel en stel dat meestal uit tot het echt niet meer kan! Maar met deze producten wel het hele huis heerlijk schoon en fris maken, dat vind ik fijn om te doen en doe graag mee.

 • nu ik sinds kort samen woon met mijn lieve vriendje moet ik ook samen met hem het hele huis schoon maken en houden en dat is best even wennen.
  De wc schoonmaken vind ik maar een vies klusje, zeker als we veel bezoek hebben gehad.

 • Op zich vind ik de badkamer schoonmaken niet zo’n heel vervelende klus maar de glazen douchewanden daar heb ik echt een hekel aan. Ik ben ook nooit tevreden met het resultaat ook al heb er er nog zo mijn best op gedaan. Zo’n ondankbaar werk.

 • Nadine Rozeman says:

  Het lijkt mij een heel fijn pakket. Ik vind het ook niet zo leuk om de badkamer te poetsen. Als ik met dit pakket mijn woning heb gedaan, dan ga ik misschien ook nog mijn collega’s helpen met poetsen

 • Majonne Twigt says:

  De kookplaat van het gasfornuis schoonmaken is echt een nare klus. Moeilijk en vet.
  Ik vraag me altijd af of HG nu werkt, zou het graag eens proberen.

 • Jaaa, ik doe mee! Vind de badkamer wel echt een dingetje hoor! Zo ondankbaar werk ook, voor dat je het weer ligt alles weer vol haar, tandpasta en shampoo sporen ?

 • Dorian Nicolai says:

  Mooi schoonmaakpakket!
  Ik kan wel een handje hulp gebruiken in huis en Hg maakt schoonmaken echt makkelijker!
  Hardnekkige kalkresten -vooral in de badkamer- vind ik lastig om te verwijderen!

 • De grootste rotklus vind ik het schoonmaken van de afzuigkap in de keuken. Maar ook het regelmatig ontstoppen van mijn afvoerputje, helaas regelmatig nodig, is nou niet echt mijn favoriete bezigheid !!!!!!!!!!!!

 • De tegels van de badkamer. Als je dat niet goed bijhoudt, is er snel kans op verkleurde voegen. Ik had dit klusje uitbesteed aan mijn man maar dat gaat niet goed komen….

 • Mooi pakket! De badkamer vind ik echt het lastigst. Ik ben nogal een pietje precies en met een gezin lijkt het of er nooit een einde aan het werk komt daar.

 • De badkamer vind ik niets aan maar ik doe het toch iedere week omdat ik het belangrijk vind dat die netjes en schoon is. Ja, en met HG. Mijn zoon heeft me met het HG virus besmet……….

 • Nicole Mutten says:

  Ik had een oliebollenparty georganiseerd, en nadien moest ik alle vette handjes van mijn deuren af zien te krijgen, wat erg moeilijk lukte ( ik was niet blij met die vette handjes)

 • Schoonmaken is sowieso niet mijn ding, maar kan mij er gelukkig altijd wel toe zetten. De vervelendste klus vind ik toch wel de badkamer. Al die tegeltjes en kalk niks aan!

 • Ik doe graag mee bij ons is dweilen nr 1 en de wc nr 2. Door witte tegels in huis een hond(zwarte haren), 2 katten en een gezin heb ik er soms weinig zin in. Dus wellicht heb ik graag pret met het te winnen schoonmaak pakket.

 • Er zijn twee dingen die ik absoluut niet leuk vind om schoon te maken. De eerste is de oven; hoe komt het toch dat die zo smerig wordt. Als je door het raampje kijkt zie je niets spetteren, maar toch zit de hele boel onder.
  De tweede is ramen zemen. Ik krijg ze gewoon niet streeploos en vaak vind ik het ook verspilde moeite als er daarna weer een zwerm vogels overvliegt …..

 • Ik doe graag mee met deze winactie. Het vervelendste klusje in huis is voor mij de ramen lappen. Ik krijg strepen een druipers en de ladder op is ook niet mijn favoriet. Dit stel ik dus zo lang mogelijk uit

 • Graag doe ik mee voor dit schoonmaakpakket. Lijkt me superhandig nu onze (stief)zoon binnenkort zijn eerste eigen appartementje krijgt. Dan komen deze producten heel goed van pas. Het vervelendste schoonmaakklusje vind ik de badkamer, het douchescherm.

 • De douchekabine schrobben vind ik een rotklus, ik ben niet zo lang en krijg echt lamme armen van de bovenste helft poetsen.
  Met een peuter die net zindelijk is ben ik fan van HG tegen geurtjes voor als zo een ongelukje op een stoel of op het kleed gebeurt. Ik zou heel blij zijn met dit schoonmaakpakket en doe graag mee.

 • Heel handig. Ik vind strijken en dweilen echt heel vervelend. en ik ben nogal ‘netjes’ en met een hond met dit weer, dweil ik heel vaak (iew).

 • Jess Kniest says:

  De klus die ik het meest verschrikkelijk vind is het schoonmaken van de keuken. Alles is altijd wat vettig dus er moet goed geboend worden en dat is absoluut niet mijn hobby!

 • Over het algemeen zie ik op tegen elk schoonmaakklus omdat het altijd zo tijdrovend is. Van alle vind ik het bijhouden van de keuken het vervelendste.

 • Waar ik vooral een hekel aan heb, zijn de klusjes waarbij je doorlopend trap op, trap af moet, zoals ramen zemen of de badkamertegels. of klusjes waarbij je kracht moet zetten, zoals de voegen boenen..

 • Ohhh de badkamer….is inmiddels 30 jaar oud en staat op nominatie voor vernieuwing. Maar even verder sparen. Zolang moet wel goed schoon blijven. Maar die douchecabin??
  Zou heel blij worden van dit pakket.

 • Ik heb meestal van die opruimmanies en dan wordt alles pik en span en tussendoor de boel gewoon bijhouden maar wat losser, aan dweilen heb ik de meeste hekel want zijn zeker nog meer klusjes die niet favoriet zijn, maar met dit pakket wordt het zeker een stuk leuker!

 • Ramen lappen vind ik verschrikkelijk, afgelopen weekend scheen de zon, dat is heerlijk natuurlijk maar ik zie meteen weer dat ik nodig de ramen moet doen. Alle hulp, zeker die van HG is dan van harte welkom!

 • Die was! Daar heb ik zo’n hekel aan. Tegen de tijd dat alles weer netjes gevouwen in de kast ligt, staat er een nieuwe mand vol was klaar.

  Ik zou dit pakket graag winnen, ik vind het schoonmaken van de badkamer altijd een pittige klus, sommige aanslag krijg je met veel moeite weg. Wellicht wordt dit klusje een stuk aangenamer met de producten van HG.

 • Schoonmaken vind ik eigenlijk helemaal niet erg om te doen. Ik ben altijd erg blij als alles weer fris en opgeruimd is. Het kost alleen zoveel tijd en dat heb ik meestal niet. Een “HG- hulpje” is dan zeer welkom.

 • Het schoonmaken van dingen die stinken vind ik toch wel het vervelendste, zoals de kattenbak en de oven. De HG alle nare luchtjes weg klinkt dus wel geweldig 🙂

 • We gaan verhuizen en dus moet ik mijn nieuwe woning van top tot teen schoonmaken en de huidige woning schoon achterlaten. Zie er nu al tegenop ?

  Onder de normale klussen vind ik het schoonmaken van afvoerputjes verschrikkelijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.