Haasje over met Jump In' van Smart Games

Haasje over met Jump In’ van Smart Games

Mijn meiden kunnen prima samen spelen, maar soms is het ook wel lekker om even alleen een spelletje te spelen. De denkspellen van Smart Games lenen zich daar uitstekend voor. Steeds weer weten zij de meiden uren te boeien met hun mooi vormgeven puzzels. We hebben dan ook al een mooie verzameling, die we deze vakantie verder hebben uitgebreid met Jump In’. Wie kan alle konijntjes naar hun holletjes laten springen? En pas op voor de vos! Vandaag een review van deze Smart Game en maak daarbij ook kans op een eigen exemplaar.

Sinds enige tijd zijn de puzzels van Smart Games erg in trek bij ons in huis. Met grote regelmaat wordt er een puzzel uit de kast gehaald. De meeste puzzels zijn geschikt al voor jonge spelers, maar kunnen ook de volwassenen zeker uitdagen. Wij spelen de Smart Games dan ook graag met z’n allen.

Jump In’

Lukt het jou om de konijntjes veilig naar hun holletje te brengen? Maak gebruik van de andere konijnen, paddenstoelen en zelfs de vossen om het speelveld rond te springen. Jump In’ is een supertof spel met 60 opdrachten voor iedereen vanaf ongeveer 7 jaar. Het vraagt om planning, logisch & probleemoplossend denken om de opdrachten tot een juist eind te brengen. Het spel komt als een handig formaat met deksel, zodat je het makkelijk overal mee naar toe neemt.

De spelregels

Het doel van de puzzel is om de konijntjes allemaal in hun holletje te laten springen. Dit kan echter niet zo maar, want ze kunnen alleen in hun holletje komen als ze over iets heen kunnen springen. Dit kan een paddestoel zijn, één van de andere konijntjes, of de vos. De paddenstoelen staan vast, de konijntjes kunnen springen en de vos kan alleen voor- of achteruit.

In totaal zijn er 60 verschillende opdrachten, die allemaal starten met een vaste opstelling. Bij de opdracht staat ook in hoeveel stappen de puzzel op te lossen is. Mocht je er echt niet uitkomen, dan vind je de oplossing achterin het boekje.

Wat vinden wij ervan?

Zelf ben ik altijd al gek geweest op puzzelen, dus mijn meiden hebben het niet van een vreemde. De spelletjes van Smart Games zijn niet alleen uitdagend, maar ook nog eens mooi uitgevoerd. De konijntjes en vosjes in het spel Jump In’ zijn te schattig, maar liggen ook lekker in de hand. De opdrachten beginnen simpel, maar al snel moeten de hersens toch flink gekraakt worden, dit geldt voor zowel mijn dochters, als voor mijzelf.

Heel fijn is ook dat het spel in een mooi doosje zit. Zo gaat het spel ook altijd makkelijk mee in de tas. Ideaal voor een lange autorit, familiebezoekje of een etentje in een restaurant. En bovenal ruim je het ook makkelijk weer op en blijven alle stukjes mooi bij elkaar!

Naast de reisversie is er nu ook een Jump’IN XXL verkrijgbaar. Naast dat deze versie een stuk groter is, zijn er ook nog eens 40 nieuwe opdrachten bij gekomen. Zeker voor de jongere kinderen liggen deze stukken nog net wat beter in de hand en maakt het het samen spelen ook veel leuker.

Lees ook: Eindeloos puzzelen met Squirrels Go Nuts

Winactie Jump In’ van Smart Games is gesloten

De winnaar is

Jump In' Spelregels stap 1
  • De winnaar zal persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Andere leuke spelletjes van SmartGames die wij gereviewd hebben zijn:

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

115 thoughts on “Haasje over met Jump In’ van Smart Games

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.