Winactie | Happy Spirit Days

Happy Spirit Days

Ik weet niet hoe met jullie is op het moment, maar de laatste weken van het schooljaar breken weer aan en de agenda stroomt vol. Naast mijn werk, hobby, gezin en schoolactiviteiten vind ik het maar moeilijk om een momentje voor mijzelf te vinden. Daarom heb ik op 23 juni een groot kruis in mijn agenda gezet! Die dag ga ik even tijd voor mezelf nemen tijdens de Happy Spirit Days in Blaricum. Het festival duurt 3 dagen en ik mag 10x 2 kaartjes verloten.

Winactie | Happy Spirit Days

Wie zich eens lekker wil onderdompelen in de wereld van yoga, filosofie, bewustzijn, mindfulness, meditatie en meer tijdens de Happy Spirits Days is hier op het juiste adres. Dit jaar wordt het festival alweer voor de derde keer gehouden op en rond een prachtige privéboerderij in het sfeervolle oude dorp van Blaricum. Hier kun je 3 dagen terecht voor rustgevende meditaties, lezingen, yoga, en inspirerende workshops. Het fijne van deze plek is, dat bij mooi weer er ook veel buiten gedaan kan worden en anders wordt het binnen allemaal net zo mooi.

Het programma

Ook dit jaar wordt er weer met een mooie line-up aangeboden tijdens de Happy Spirit Days met toonaangevende sprekers en bijzondere workshops. Dit jaar met verrassende extra’s en unieke openingsceremoniën om 09:45 uur. De workshops worden momenteel geboekt, dus zorg dat je er op tijd bij bent voor een plekje, want helaas vol is vol. Vooraf aan het festival kun je de workshop van je keuze aanklikken om te zien of er nog plek is. Is er op de dag zelf nog plaats, dan kun je altijd extra aanschuiven.

Tip: op zaterdag 22 juni is het festival geopend tot 21.00 uur. Om 19.15 uur starten Nanda Lofvers en DJ André hun yoga workout. Ze nemen je mee op een unieke beleving op de vibraties van eigentijdse muziek. En natuurlijk hebben we voor deze avond – naast de Happy Belly Burger – ook andere activiteiten.

Praktische Informatie

Datum: 21, 22, 23 juni
Tijd: het terrein is geopend van 09.00 tot 19.00 uur en zaterdag tot 21.00 uur.
Locatie: Binnenweg 7, 1261 EK Blaricum
Parkeren: op het tegenover gelegen terrein (gratis)
Kosten: €59,95 per dag en verkrijgbaar via de Ticket Box
Je kunt vooraf drie workshops uitkiezen waarbij je plaats wordt gereserveerd; deze drie activiteiten woon je dan zeker bij, en kun je meteen met de aankoop van je ticket reserveren.

Win 10x 2 kaartjes voor Happy Spirit Days is gesloten

  • De winnaar zijn bekendgemaakt en hebben persoonlijk een mailtje ontvangen. 
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

10 thoughts on “Happy Spirit Days

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.