Feestweken Mama's liefste 40 jaar Denksport Junior pakket

Win #34 | Denksport Junior Pakket

Mijn kinderen zijn net zo gek op puzzels maken als ik en de rest van de familie. Denksport heeft dan ook een heleboel verschillende uitgaves voor kinderen van verschillende leeftijden. De boekjes worden hier verslonden en daarom vind ik het extra leuk dat ik 2 Denksport Junior pakketten van mag geven. Wil je kans maken, laat dan een reactie achter en vertel mij welk pakket jij graag zou willen winnen.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Denksport Junior pakket

Mini mix voor peuters (2-4 jaar)

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontdekken van puzzelen vind Denksport, dus hebben ze voor de allerkleinste de Mini Mix voor Peuters opgenomen in hun collectie. Dit boekje zit vol vrolijke en leerzame puzzels al voor kinderen vanaf 2 jaar en beginnen ze met het leren van tellen, kleuren en lijntjes trekken.

Mini mix voor kleuters (3-5 jaar)

De Mini Mix voor Kleuters biedt net iets meer uitdaging op het gebied van puzzelen en kleuren en is dan ook geschikt voor kinderen, die net naar school gaan naar groep 1 en 2. In deze boekjes vind je diverse puzzels, voor uren teken en kleur plezier. Ideaal voor onder weg op regenachtige zondagmiddagen.

Van punt naar punt (4-6 jaar)

Nieuw zijn de puzzelboekjes Van Punt naar punt, maar iedereen kent deze puzzels zeker al wel. Pak je potlood en verbind de getallen met elkaar door er een lijntje tussen te trekken. Als je helemaal rond bent komt het plaatje te voorschijn. Deze kun je daarna natuurlijk geheel naar eigen smaak inkleuren.

Spelen met kleur (6-8 jaar)

Spelen met Kleur kun je gezellig samen kleuren en tekenen. In deze uitgave vind je een grote diversiteit om op spelenderwijs kleurplaten in te kleuren. Gebruik eens een dobbelsteen of de nummers in de kleurplaten en creëer de mooiste tovertekeningen!

Mijn eerste sudoku (6-10 jaar)

Mijn eerste sudoku heeft 48 pagina’s vol sudoku’s speciaal voor kinderen. Bij sommige puzzels zijn de getallen vervangen door kleuren, symbolen of figuren. Zo zijn de puzzels soms net even van gemakkelijker dan de Sudoku’s voor volwassene. Deze puzzels zijn daarom al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

Mijn eerste woordenlegger (8-10 jaar)

In Mijn eerste woordlegger vind je verschillende puzzels waarbij je op zoek moet gaan naar de juiste woorden, zo zijn er Plaatjes legpuzzel, Woord legpuzzel en Blokken legpuzzel. Een leuke uitdaging en goede manier om de woordenschat van je kind te vergroten.

Mijn pixel art (8-12 jaar)

Dit is een van de favoriete puzzels van mijn kinderen. Ze spelen het al graag op de tablet, maar nu kunnen ze in Mijn Pixel Art ook fysiek de puzzels in kleuren. Het idee is simpel, elk vakje heeft een nummer en bij die nummer hoort een kleur. Kleuren de juiste vakjes in en een mooie afbeelding komt naar voren.

Mijn eerste woordzoeker (8-12 jaar)

Deze puzzel deed ik als kind ook het liefst. Nu heeft Denksport dan ook een special editie voor kinderen, Mijn eerste woordzoeker. In iedere uitgave van deze Woordzoekers zitten naast de standaard woordzoekers ook een paar verhaalwoordzoekers, waarbij begrijpend lezen ook nog ongemerkt getoetst wordt. Leuk en leerzaam!

Win #34 | Denksport Junior pakket is gesloten

Van Denksport mag ik ook alle bovenstaande uitgaves weggeven. Omdat de leeftijdscategorie nogal verschilt, heb ik ze opgedeeld in 2 pakketten.

Pakket 1 is voor de jongste kinderen en bevat de boekjes Mini mix voor peuters (2-4 jaar), Mini mix voor kleuters (3-5 jaar), Van punt naar punt (4-6 jaar) en Spelen met kleur (6-8 jaar).

Pakket 2 is voor de oudere kinderen en bevat Mijn eerste sudoku (6-10 jaar), Mijn eerste woordenlegger (8-10 jaar), Mijn pixel art (8-12 jaar) en Mijneerste woordzoeker (8-12 jaar)

De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Mama’s Liefste Feestweek en maak kans op:

Samenwerking

Spread the love

93 thoughts on “Win #34 | Denksport Junior Pakket

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.