Feestweken Mama's liefste 40 jaar Bunchems

Win #35 | Mega Pack vol met Bunchems en accessoires

Ken je de Bunchems al? Met deze grappige kleurrijke balletjes kun je alles maken wat er maar in je opkomt. Maak in 3D een lief beertje of een fantasiemonster. Niets is te gek! Je kan de balletjes makkelijk weer los maken en zo steeds weer op nieuw gebruiken. In deze 35e winactie mag ik een van jullie blij maken met een Mega Pack vol met Bunchems en leuke accessoires om je creaties ook ogen en mondjes te geven. Laat je gegevens achter en wie weet stuur ik je deze doos wel toe.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Bunchems

Bunchems zijn kleurrijke klittenballetjes, die aan elkaar blijven haken. Door ze tegen elkaar aan te drukken maak alles wat je maar kunt bedenken en maak je schattige diertjes of je eigen fantasiemonsters.

Bunchems

Met het Mega Pack van Bunchems maak je maar liefste 36 verschillende 3D creaties in een hand omdraai. Maar een tijger, een kikker, vleermuis of een keuzeslang! Natuurlijk kun je ook je creativiteit er op los laten en maak je eigen creaties met meer dan 400 Bunchems in verschillende kleuren.

Bunchems

Gebruik de accessoires om je diertjes tot leven te brengen. Wil je weer iets anders maken? Bunchems zijn herbruikbaar! Trek de bunchems uit elkaar en je kunt weer opnieuw beginnen!

Bunchems

Let op: Bunchems zijn alleen bedoeld om samen met andere Bunchems te gebruiken en niet als bijvoorbeeld versiering in je haar – zoals Grote Zus ooit heeft gedaan. Het kostte heel wat pijn en moeite om ze daar weer uit te krijgen…

Win #35 | Mega Pack Bunchems is gesloten

Bunchems

De winnaar is

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Mama’s Liefste Feestweek en maak kans op:

Samenwerking

Spread the love

93 thoughts on “Win #35 | Mega Pack vol met Bunchems en accessoires

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.