Feestweken Mama's liefste 40 jaar KrisKras Denksport pakket

Win #33 | Denksport KrisKras pakket

Het maken van puzzelen is mij met de paplepel ingegoten. Helaas heb ik er de laatste tijd wat minder tijd voor gehad. Maar daar gaat verandering in komen, want naast mij liggen de nieuwste KrisKras blokken van Denksport. Van Rubus, Cryto’s tot Zweedse Puzzels! Ben jij een puzzelaar? Doe mee, want ik geef een pakket weg

Feestweken Mama's liefste 40 jaar KrisKras Denksport pakket

Het plezier van puzzelen zit bij ons in de familie. Mijn oma spaande de kroon en deed op haar 100e nog Doorlopers van 6 sterren en de Scrypto op zaterdag in de NRC. Maar ook mijn vader deed dagelijks zijn sudokopuzzeltjes, eveneens als mijn tante. Toen ik nog dagelijks met de trein reisde, deed ik daar ook graag een puzzeltje en won ooit mijn eerste DVD speler. De laatste tijd komt het er helaas wat minder van, maar daar gaat verandering in komen met de nieuwste KrisKras blokken van Denksport.

KrisKras Woorden Leggen

In landen, zoals Spanje en Groot Brittannië zie je deze puzzel al vaker, maar in Nederland is deze nog nieuw! Bij Woorden Leggen zie je allemaal lege vakken waar woorden in gelegd worden. Zonder weggever is het de bedoeling om alle woorden neer te leggen totdat er een kronkel van woorden ontstaan. Alle woorden zijn gecategoriseerd per thema. Het blok bestaat uit 96 puzzels, dus je kunt er lekker mee aan de slag.

KrisKras Woorden Strepen

De puzzels van Woorden Strepen lijken erg op Woordzoekers, maar al snel merk je dat ze net even wat pittiger zijn. Zo is het veld met letters is veel groter en er blijven er ook veel meer letters over, omdat er geen eindoplossing is. Dit maakt het uitdagender om alle woorden uit de woordenlijst weg te kunnen strepen. Bovendien vergroot je je kennis doordat alle woorden thematisch zijn.

KrisKras Codes Kraken

Codes Kraken deed ik al graag. Onder welke letter bij welk cijfer hoort en kraak de code. Gemakkelijk is het zeker niet, want je krijgt vaak maar een woord, zodat je eerste 3 letters weet. Naar de andere 23 moet je zelf op zoek. Door goed en systematisch alle letters in de juiste vakjes te zetten, kom je er wel achter. Leuk ook voor de al wat oudere kinderen om mee te doen.

KrisKras Crypto’s Kraken

Cryto’s Kraken is misschien wel een van de moeilijkste puzzels. Je krijgt een cryptische omschrijving van het woord dat er gezocht wordt in de puzzel. Van welke versnapering van 4 letters gruwel jij? Of wat kost een boerderij op maat (7 letters)? Weet jij het antwoord, dan is dit KrisKras blok voor echt iets voor jou. Naast de standaard cryptogrammen, vind je er ook cryptobloemen, cryptoslangen en cryptofilippine puzzels

KrisKras Kruiswoord Puzzels

Natuurlijk mogen de Kruiswoord Puzzels niet ontbreken in dit pakket. In dit blok vind je een heleboel uitdagende Kruiswoord puzzels in verschillende soorten en maten. Handig van deze blokken is dat je er ook blaadjes kun uitscheuren, zodat iedereen mee met zijn eigen puzzel kan mee puzzelen.

KrisKras Zweedse Puzzels

Nog zo’n favoriete puzzel zijn de Zweedse Puzzels. Vind het juiste woord door middel van de aanwijzing in de hokjes. Deze staan in het diagram, naast of boven de in te vullen vakjes. De gevonden woorden geven meteen de letters weg voor de andere aanwijzingen. Kom je er echt niet uit, dan kun je op de achterkant van het blaadjes stiekem even spieken voor het juiste antwoord.

KrisKras Taal Puzzels

Taal Puzzels is een blok met daarin Zweedse Puzzels, Kruiswoord Puzzels, Doorlopers, Filippine Quizen en Margriet Puzzels. Laat je dus verrassen met steeds een andere taalpuzzel. Dit blok is voor degene die niet kunnen kiezen.

KrisKras rebus raden

Wie kent ze niet, de Rebussen. In het KrisKras blok Rebussen Raden vind je er maar liefst 96. Leuk om te doen met het hele gezin, want iedereen kan helpen naar het vinden van de juiste oplossing. Ideaal om mee te nemen op vakantie of lange ritjes in de auto, of gewoon voor tussendoor.

Denksport KrisKras

Win #33 | Denksport Kris Kras pakket is gesloten

De Winnaar is


De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Samenwerking

Spread the love

76 thoughts on “Win #33 | Denksport KrisKras pakket

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.