Hoewel de meeste kinderen uitkijken naar de kerstvakantie, kan deze vakantie ook saaie momenten hebben. Denk aan die lange kerstdiners, saaie familiebezoekjes en autoritjes door het hele land. Denksport Junior komt deze maand met het nieuwe Unicorn Kleurblok en Unicorn Puzzelblok. Een leuk cadeautje voor onder de kerstboom en ik mag van beide een exemplaar verloten.

Tip voor de kerstvakantie | Unicorn Kleurblok en Puzzelblok + Winactie

Unicorn Kleurblok

Unicornn KleurblokDat kleuren voor alle leeftijden is, is de afgelopen jaren wel gebleken. Daarom ook dat het Unicorn Kleurblok voor iedereen leuk is. In het kleurblok vind je maar liefst 80 pagina’s aan kleurplaten. Natuurlijk allemaal in Unicornstijl met regenbogen en sterretjes. Maar ook vind je er af en toe een schattige lama of vosje tussendoor. Met dit kleurblok overleeft elk kind (en volwassenen) de kerstvakantie of het kerstdiner.

Het Denksport Junior Unicorn Kleurblok kun je in de boekenwinkel en supermarkt vinden voor €5,25 en verschijnt 4x per jaar.

Unicorn Puzzelblok

Unicornn PuzzelblokVoor de wat oudere kinderen (6-8 jaar) heeft Denksport Junior ook een Unicorn Puzzelblok toegevoegd aan hun collectie. Tussen de magische kastelen en regenbogen los je de leukste sudoku’s, woordzoekers en doolhoven op. In het midden van het blok vind je ook nog eens twee stickervellen. Hiermee kun je je tekeningen opvrolijken of de Binaire puzzel oplossen. Genoeg variatie om lekker mee aan de slag te gaan in de kerstvakantie.

Het Denksport Junior Unicorn Kleurboek kun je in de boekenwinkel en supermarkt vinden voor €5,25 en verschijnt 4x per jaar.

WINACTIE UNICORN KLEUR- EN PUZZELBLOK IS GESLOTEN

Gefeliciteerd

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winactie

Samenwerking

Spread the love

48 reacties op Tip voor de kerstvakantie | Unicorn Kleurblok en Puzzelblok

 1. Wat een leuke win-actie.
  Ik wil graag meedoen voor mijn meisje Cathelijn. Met kerst wordt ze 6 jaar. Ze is dol op puzzeltjes dus wij gaan voor het puzzelblok.

 2. Die zijn zo leuk, mijn dochter is gek op eenhoorns en zou graag het blok willen aangezien haar broer het quarks blok heeft ervan

 3. Leuk! Ik doe graag mee voor de puzzelblok. Mijn dochter is sinds een half jaar helemaal weg van puzzelen, en dan ook nog eens met unicorns: dat is helemaal perfect!

 4. Voor mijn jonge dame Sharona, een grote unicorn fan, zonder geweldige prijs zeker van pas komen en een grote glimlach op haar snuitje toveren 🦄😍🤗

 5. Ik wil het (of is het de? Ik twijfel) puzzelblok wel winnen, voor de meiden in mijn klas. Dat geeft vast een beetje extra motivatie om het schoolwerk te maken, als je daarna zo’n leuke unicorn puzzel kunt doen!

 6. Ik doe niet mee (want Mila is behoorlijk bezig met haar Maan Roos Vis-boekjes) en gun het iemand anders. Maar wat ontzettend leuk ook zeg. Ze is sowieso weg van unicorns (welk meisje niet).

 7. Mijn dochter van net 6 is dol op eenhoorns, voor haar verjaardag en Sinterklaas vroeg ze “alles van eenhoorns”. Ze puzzelt graag en doet graag werkjes, ik denk dan ook dat ze het puzzelboek het leukst zal vinden.

 8. Oh dat ziet er leuk uit! Zou graag kans maken op het Unicorn Puzzelblok voor m’n dochter Iris, een puzzel fanaat in hart en nieren 😍

 9. Super leuk, zeg!!! 😍 Mijn bijna 7-jarige dochter is dol op unicorns. (Haar verjaardag op 22-12 en later het kinderfeestje zijn dan ook in unicorn stijl. 😉) En ze vindt het echt heerlijk om te kleuren, dan is ze helemaal in haar element. Ik maak graag kans voor haar op het kleurblok! 💝🍀

 10. Mijn kleindochter van 7 jaar zit altijd te kleuren en te tekenen. Ze kan het al keurig binnen de lijntjes.
  Heeft daar ook al eens een prijs mee gewonnen. Een leuk boek.
  Laat ze nou ook gek zijn op eenhoorn paardjes.
  Voor haar doe ik graag mee voor het Unicorn kleurboek.
  IK volg op Bloglovin en waag een kansje.

 11. Loving it en ik denk dat mijn kleuterklas een gat in de lucht springt, mochten we het kleurblok winnen ! Fingers crossed 🍀

 12. Superleuk. Beiden zijn echt superleuk. onze elise is gek op unicorns en tekenen/kleuren/knutselen dus dit valt zeker in de smaak. ik ga voor het kleurboek voor haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.