Tip voor de kerstvakantie | Unicorn Kleurblok en Puzzelblok + Winactie

Tip voor de kerstvakantie | Unicorn Kleurblok en Puzzelblok

Hoewel de meeste kinderen uitkijken naar de kerstvakantie, kan deze vakantie ook saaie momenten hebben. Denk aan die lange kerstdiners, saaie familiebezoekjes en autoritjes door het hele land. Denksport Junior komt deze maand met het nieuwe Unicorn Kleurblok en Unicorn Puzzelblok. Een leuk cadeautje voor onder de kerstboom en ik mag van beide een exemplaar verloten.

Tip voor de kerstvakantie | Unicorn Kleurblok en Puzzelblok + Winactie

Unicorn Kleurblok

Unicornn KleurblokDat kleuren voor alle leeftijden is, is de afgelopen jaren wel gebleken. Daarom ook dat het Unicorn Kleurblok voor iedereen leuk is. In het kleurblok vind je maar liefst 80 pagina’s aan kleurplaten. Natuurlijk allemaal in Unicornstijl met regenbogen en sterretjes. Maar ook vind je er af en toe een schattige lama of vosje tussendoor. Met dit kleurblok overleeft elk kind (en volwassenen) de kerstvakantie of het kerstdiner.

Het Denksport Junior Unicorn Kleurblok kun je in de boekenwinkel en supermarkt vinden voor €5,25 en verschijnt 4x per jaar.

Unicorn Puzzelblok

Unicornn PuzzelblokVoor de wat oudere kinderen (6-8 jaar) heeft Denksport Junior ook een Unicorn Puzzelblok toegevoegd aan hun collectie. Tussen de magische kastelen en regenbogen los je de leukste sudoku’s, woordzoekers en doolhoven op. In het midden van het blok vind je ook nog eens twee stickervellen. Hiermee kun je je tekeningen opvrolijken of de Binaire puzzel oplossen. Genoeg variatie om lekker mee aan de slag te gaan in de kerstvakantie.

Het Denksport Junior Unicorn Kleurboek kun je in de boekenwinkel en supermarkt vinden voor €5,25 en verschijnt 4x per jaar.

WINACTIE UNICORN KLEUR- EN PUZZELBLOK IS GESLOTEN

Gefeliciteerd

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winactie

Samenwerking

Spread the love

48 thoughts on “Tip voor de kerstvakantie | Unicorn Kleurblok en Puzzelblok

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.