Kerst met Maya in Plopsa Indoor Coevorde + Winactie

Tip voor de Kerstvakantie | Vier Kerst met Maya in Plopsa Indoor Coevorden

Het aftellen is begonnen, nog maar een paar dagen naar school en de kerstvakantie gaat beginnen. Niet alleen een vakantie vol met gezellige feestdagen, maar ook om er gezellig als gezinnetje op uit te gaan. Zo kun je in Plopsa Indoor Coevorden van 22 december t/m 6 januari lekker binnen komen spelen tijdens de kerstvakantie. Plopsa Indoor is dan helemaal in feestelijke stemming tijdens de ‘Kerst met Maya’. Nog leuker is dat ik 4 kaartjes voor het hele gezin mag weggeven.

Kerst met Maya in Plopsa Indoor Coevorde + Winactie

Plopsa Indoor in Coevorden is komende kerstvakantie helemaal omgetoverd in kerstsfeer. Hier kun je tijdens de kerstvakantie lekker een dagje komen spelen in de warme, overdekte hal met maar liefst 25 attracties voor groot en klein. Kom dansen in de K3-disco, of durf jij in de Wickie Achtbaan te gaan en voor de allerkleinsten is er de Bumba-speeltuin. Natuurlijk zijn ook al je Studio 100 vriendjes aanwezig voor een mooie show of meet & greet op het dorpsplein. Daar wordt de dag ook vrolijk afgesloten met vallende sneeuwvlokjes.

Kerst met Maya Plopsa Indoor Coevorden

Meet & Greet

Verspreid over de gehele dag kun je je Studio 100 vriendjes in het echt ontmoeten. Je mag ze knuffelen, een high-five geven en natuurlijk mee op de foto. Ontmoet Wickie en Halvar en dans met hen tussen de dwarreldende sneeuwvlokjes op het Dorpsplein.

Kerst met Maya Plopsa Indoor CoevordenMaar natuurlijk zijn ook Bumba & Bumbalu te vinden op het podium aan het Dorpsplein! En bij het sluiten van de dag zullen Maya en Kabouter Plop jullie komen uitzwaaien.

LiveShows met Bumba, Maya en de Plopkabouters

Kom kijken naar de gratis liveshows in het Plopsatheater. Bumba opent speciaal voor jou de poorten van zijn kleurrijke circustent. Samen met al zijn vriendjes tovert hij er op los in het Bumba Circus en haalt hij opnieuw de allerleukste fratsen uit. Ben jij benieuwd wat de liefste clown ter wereld nu weer uit zijn hoed zal toveren? Kom het ontdekken tijdens de dagelijkse Bumba Magico Show. Wie weet word jij wel helemaal betoverd…

Kerst met Maya Plopsa Indoor Coevorden

Ook bleven Maya de Bij en alle Ploppertjes een leuk avontuur tijdens hun live show. En wie weet brengt de kerstman ook nog wel een bezoekje aan Plopsa Indoor.

Praktische Informatie

Datum; 22 december t/m 6 januari 2019
Adres: Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen
Openingstijden: 10.00-17.00, ook open tijdens de Kerst en Nieuwjaarsdag. Alleen op Kerstavond en Oudjaarsdag sluit het park een halfuurtje eerder.
Kaartjes; tickets zijn online verkrijgbaar. Ben jij net als Plopsa Indoor Coevorden 5 jaar? Dan mag je t/m 6 januari 2019 gratis naar binnen! Lees hier de voorwaarden

Kerst met Maya Plopsa Indoor Coevorden

WINACTIE KERST MET MAYA IS GESLOTEN

Ik mag maar liefst 4 vrijkaartjes voor Kerst met Maya in Plopsa Indoor Coevorden weggeven!

Gefeliciteerd

Kerst met Maya Plopsa Indoor Coevorden

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winactie

Samenwerking

Spread the love

31 thoughts on “Tip voor de Kerstvakantie | Vier Kerst met Maya in Plopsa Indoor Coevorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.