Video van Sint

Hij is er weer, de Video van Sint 2021

Gisteren is dan eindelijk de stoomboot met Pieten aangekomen. Sint was al in het land om de voorbereidingen te treffen voor de komende weken. Hopelijk gaat er nu niets meer mis en krijgt iedereen wat lekkers in zijn schoen en zijn er weer cadeautjes met pakjesavond. Ook is de Sint alweer druk bezig met het persoonlijk inspreken van de Video van Sint. Al jaren een groot succes bij ons op pakkjesavond. En ook dit jaar is er, naast persoonlijke berichten aan het hele gezin, nog veel meer leuks. Ik mag dit jaar 2x een code voor het complete pakket van Videao van Sint verloten.

Video van Sint 2021

Al heel wat jaartjes, wel 13 om precies te zijn, is het mogelijk om Sinterklaasavond te beginnen met een persoonlijke videoboodschaap van de Goede Sint. De Video van Sint maakt gegarandeerd een succes van het leukste kinderfeest van Nederland. En net als alle jaren ervoor, is ook dit jaar het pakket weer verder uitgebreid met meer mogelijkheden. Naast de persoonlijke boodschap van Sinterklaas aan alle kinderen (en grote kinderen) met foto’s, naam en leeftijd, staat deze Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”!

Wat is er nieuw dit jaar?

Dit jaar is het aantal personen dat een persoonlijke boodschap van de Sint mag ontvangen verhoogd van 8 naar 10 personen. Zo kunnen ook andere gezinsleden of vrienden die mee pakjesavond vieren, even toegesproken worden. Uiteraard zijn de onderwerpen waarover de Sint het kan hebben verder uitgebreid naar 300 en is er ook voor volwassenen een ruime keuze. Wil je alvast weten wat de Sint gaat vertellen, vanaf dit jaar is het ook mogelijk om alle onderwerpen vooraf te beluisteren voordat je je bestelling plaatst. Zo kun je alvast een beetje inschatten of de luisterpieten wel goed opgelet hebben.

Ook kun je nu 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek. Vorig jaar was dit er nog 1. Ook zijn de algemene foto’s (zoals bv. een vakantiefoto, foto van een huisdier of gezinsfoto) uitgebreid naar 3 foto’s.

Tot slot zijn er nog meer verstopplekken om uit te kiezen, ook heel grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ en is het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas toegevoegd om lekker op mee te dansen en te zingen.

Wat blijft!

Wanneer je de Video van Sint bestelt kun je kiezen tussen een DVD of downloadversie, inclusief veel extra’s. De DVD duurt minimaal 14 minuten en is natuurlijk langer als je een DVD voor meerdere personen maakt. Kies uit 6 verschillende onderwerpen, waarvaan 2 optioneel. En aan het einde van het verhaal kun je de Sint vragen om de verstopplek van alle cadeautjes te laten verklappen. Maar ook kun je kiezen voor een neutraal einde. Bij het bestellen van de DVD kun je ook nog extra’s bijbestellen zoals Post van Sint-kaarten met een spoedenvelop, een Puzzel Speurtocht met houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes en verklapt Bakpiet zijn 5 heerlijkste Sinterklaasrecepten.

Voor de volledige uitleg van Video van Sint klik je hier

Kies voor het complete pakket

De Video van de Sint is verkrijgbaar op DVD, maar ook als download. De DVD zal je binnen 24 uur worden verzonden via Post.nl. LET OP: dit betekent dus niet dat je de DVD binnen 24 uur ontvangt. Voor België duren de verzending 3 – 4 werkdagen. Wil je de Video van Sint sneller in huis hebben, kies dan voor de download, want deze ontvang je dan al binnen het uur! Zo kun je nog op het laatste moment deze leuke verrassing regelen voor pakjesavond.

Winactie Video van Sint is gesloten

Wil jij pakjesavond een extra speciaal tintje geven, doe dan mee met deze winactie, want ik mag in samenwerking met Video van Sint 2x een code voor het complete pakket van de Video van Sint verloten. De winnaars zijn

Video van Sint
 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

30 thoughts on “Hij is er weer, de Video van Sint 2021

  • Petra de mooij says:

   Jaaa, wij doen dolgraag mee.
   Na de super grotw teleurstwlling dat er bij ons in het dorp geen intocht hadden dit jaar.. Ook de sinterklaasshow, werd 1 dag van te vorwn gecanceld.. Dus deze dvd is meer dan weljom om het leed een beetje te verzachten. Duimen maar ❤️?

 • Wendy Steghuis says:

  Wat een leuke dvd’s zijn dit altijd..waarschijnlijk dit jaar het laatste jaar dat er een bestellen, volgend jaar geen kinderen meer die nog geloven ?. En wie even goed toegesproken moet worden is toch papa. Ondanks meerdere aanmoedigingen van de kinderen, wilde hij echt niet meezingen tijdens het schoen zetten???

 • Gerda Paauw says:

  Leuk! Daar doe ik graag aan mee, mijn jongens zijn 6 en geloven volop in de goedheiligman. We genieten van de magische tijd, het Sinterklaasjournaal en komen hem soms ’toevallig’ tegen. Ook hebben we een chat met Piet door de schoorsteen. (Love it!) Een persoonlijke boodschap zou in deze magische tijd en kers op de spreekwoordelijke taart zijn. Uiteraard mag Sint dan ook mijn jongste dochter en man niet vergeten in zijn video!

 • Patrick van Wanrooij says:

  Sinterklaas moet zeker mama toespreken. Die ging vanmorgen niet mee kijken of Sint en Piet langs waren geweest. Vol spanning en sensatie lagen er kadootjes en heerlijke pepernoten. Deze hebben we lekker zonder mama opgesnoept

 • Francis Akerboom says:

  Ik doe heel graag mee. En tja wie moet Sinterklaas niet vergeten om toe te spreken…. hahaha. Heb je even??. Nee hoor grapje. Onze jongste dochter moet horen dat ze minder snel boos moet worden. Maar dat ze het ook super goed doet op school?Onze oudste moet horen dat ze minder een grote mond moet geven, maar dat we trots zijn op haar. En mijn man: dat hij wat meer mag helpen, en als de meiden de keuze mochten maken dan zouden ze zeggen dat hij minder scheetjes moet laten. Haha.

 • Jessica Dols says:

  Altijd leuk deze video’s. Het is ieder jaar weer smullen voor de meiden (en voor ons)! Sint mag de meiden toespreken dat ze het zo fantastisch goed doen. Wat een lastig jaar (weer) en wat houden ze zich goed ?!

 • Iris Bakker says:

  Zo leuk vorig jaar voor het eerst de video van de Sint gehad, de kinderen zaten met open mond te kijken, echt heerlijk om te zien. Sint zal waarschijnlijk wel iets willen zeggen over de tenniskunsten van de oudste en hoe knap de jongste al kan fietsen

 • Zo leuk altijd.. De video van Sint! Graag maak ik kans voor mijn jongens, zodat Sint er toch een beetje bij kan zijn! De oudste is een lieverd, die verdiend wel een compliment.. Al moet hij ook stoppen met nagelbijten! ? Het jongste boefje zal het reuze spannend vinden als de Sint hem toespreekt. Hij is druk aan het oefenen met zindelijk zijn!

 • Ik doe graag mee voor ons dochtertje. Het is niet uit te leggen dat nu met alle maatregelen alles anders is en dan is een persoonlijk woord van de Sint zeer welkom

 • Oh dat zou een super verassing zijn. Hier de allergrootste fan van de sint in huis 😉 Het eerste jaar dat ze het zo bewust mee maakt… Wij wagen een kansje mee

  • Mijn dochter (4) is dit jaar voor het eerst helemaal into Sinterklaas. Ze volgt trouw het Sinterklaas journaal en heeft het er de hele dag over. Verlegen als ze is rende zo achter de Sinterklaas optocht aan hier in het dorp!
   Ze zit sinds Augustus in de kleuterklas en kan haar naam zelf schrijven en daar is ze zo trots op! Ik kan niet wachten om dat koppie te zien als de Sint in de video zegt: Ik hoor dat jij al zelf je naam kan schrijven, knap zeg! ?

 • Debby Koeman says:

  Ik hoop dat we Sinterklaas ondanks de coronamaatregelen met de hele familie kunnen vieren. Dat doen we al jaren zo, eerst alleen met surprises, maar nu er ook kleintjes bij zijn, hebben we een gezellige pakjesavond. Ik ben zwanger van onze tweede en zou het leuk vinden als Sinterklaas onze oudste persoonlijk zou toespreken om haar te zeggen dat ze vast een fantastisch grote zus gaat worden.

 • Cool! Ik doe graag mee voor mijn 3 jongens! Het zou vooral fijn zijn als de Sint de jongste wil toespreken om te kijken of ie nu echt zonder luier kan. Hij mag binnenkort naar school namelijk 🙂

 • Ik doe graag mee. Sint mag mij zeker niet vergeten om even (streng) toe te spreken dit jaar…ben de enige in huis die dat zou verdienen, hahahahaha.

 • Ik doe mee! Een video van Sint maakt pakjesavond wel heel speciaal. Zo leuk als de kinderen zichzelf in de video terugzien en dat Sinterklaas tegen ze praat. Wij vieren het met onze kinderen + met ons neefje en onze nichtjes en natuurlijk opa en oma. Altijd erg gezellig. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat ze allemaal nog geloven. Wat zou het leuk zijn om pakjesavond te mogen beginnen met een verrassende video van Sint!

 • Het zou geweldig zijn om onze 3 kids te mogen verrassen met deze video?. Ik ben bang dat dit het laatste jaar wordt met gelovige kids… helaas… dus als afsluiter zou het echt mooi zijn om ook de opa’s en oma’s toe te laten spreken door de Sint☺!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.