Winactie | Teen Titans Go! maand op Cartoon Network

In de maand maart is het op Cartoon Network Teen Titans Go! maand met gloednieuwe afleveringen en een film. Dat wordt hier in huis met veel enthousiasme ontvangen, wat het is één van de favoriete series van de kinderen en de man. Aankomende maand zullen zij dan ook zeker gaan kijken naar het nieuwe seizoen, de film en alle klassiekers in het weekend. En ik mag 2x een leuk Teen Titans Go! / Cartoon Network pakket verloten.

Teen Titans Go!

Teen Titans Go! is één van de weinige cartoonseries waar hier in huis (bijna) iedereen graag naar kijkt. De afleveringen op Cartoon Network, maar ook op Netflix worden dan ook regelmatig aangezet en hard om gelachen. Catchy songs als Wafels Wafels Wafels, hoor ik dan ook regelmatig terug.

Teen Titans Go! (ook wel TTG genaamd) is een Amerikaanse animatieserie, die in Nederland te zien is op Cartoon Network en bij Netflix. The Teen Titans zijn de jeugdige versies van de Robin (meest bekend als hulpje van Batman), RavenBeast BoyCyborgStarfire, allemaal uit het DC Comics-universum. Ze wonen samen in Jump City. Naast dat ze in de serie tegen verschillende bekende en minder bekende vijanden stijden, draait de serie ook om hun onderlinge irritaties en stiekeme verliefdheden. De serie is een spin-off van de eerdere tekenfilmserie Teen Titans.

Personages Teen Titans Go

  • Robin ziet zichzelf als de aanvoerder van het vijftal. De andere Titans nemen hem daarin niet altijd serieus. Robin is de enige Titan zonder speciale krachten maar hij heeft wel een aantal wapens. Voordat Robin het team bij elkaar bracht werkte hij voor Batman. Hij is verliefd op Starfire, maar de liefde is niet helemaal wederzijds of Starfire heeft dat niet goed door. Robin heeft als wees in het circus gewerkt als acrobaat, vandaar dat hij acrobatische krachten heeft.
  • Starfire is een prinses afkomstig van de planeet Tamaran. Ze heeft een warm hart vol vriendelijkheid en naïviteit. Ze kan sneller vliegen dan het licht en groene energiebollen afschieten met haar ogen. Starfire heeft een huisdier, Silkie, die een gemuteerde mot is. Ze beheerst de menselijke taal niet goed, waardoor ze vaak de verkeerde woorden of zinnen gebruikt. Verder heeft ze een boze tweelingzuster Blackfire, waar ze van houdt.
  • Beast Boy is een kleine groene jongen die zich in elk dier kan veranderen. Vanwege deze eigenschap is hij vegetariër. Hij en Cyborg zijn boezemvrienden omdat ze zoveel gemeen hebben, behalve Cyborg’s voorkeur voor vlees. Hij is verliefd op Raven, maar ook op één van de tegenstanders, Terra.
  • Raven is een halfdemon. Haar moeder is een mens en haar vader Trigon is een demon. Ze haat haar demonische wederhelft en heeft daarom een slechte relatie met haar vader die erop staat dat ze de macht over de wereld grijpt en de Aardbewoners tot slaven maakt. Raven is bij de TTG gekomen om haar vader dwars te zitten. Ze gedraagt zich vaak stoïcijns. Ze kan voorwerpen met haar gedachten bewegen en doorgangen naar andere universa openen. Verder is Raven dol op Pretty Pretty Pegasus, een parodie op My Little Pony. Raven is ook verliefd op Beast Boy, hoewel ze dit liever niet toegeeft omdat Beast Boy soms gênante dingen doet.
  • Cyborg is een cyborg, half mens en half machine. Hij kan zijn lichaam tot allerlei wapens verbouwen. Hij en Beast Boy zijn boezemvrienden, omdat ze veel gemeen hebben. Ze houden allebei van lui op de bank hangen, videospelletjes, tv kijken en lekker eten. In tegenstelling tot Beast Boy is Cyborg vooral een vleesliefhebber. Hij is verliefd op Jinx, die tot de rivaliserende HIVE behoort.

De Nederlandse stemmencast

[bron Wikipedia]

Teen Titans Go! seizoen 7

De Teen Titans nemen in maart Cartoon Network over! Zo zie je doordeweeks de nieuwste afleveringen van seizoen 7 en in de weekenden je favoriete klassiekers. Het nieuwe seizoen bestaat uit maar liefst 33 afleveringen, waarvan sommige titels uit 2 delen bestaan. Elke aflevering duurt ca 15 min. In totaal heeft seizoen 7 dus 6 uur en 35 minuten nieuw materiaal!

Teen Titans Go! vs Teen Titans – film

Naast de het nieuwe seizeon, zal ook de nieuwe film Teen Titans Go! vs Teen Titans te zien zijn op op zaterdag 5 maart om 10:40 uur, zaterdag 12 maart om 13:50 uur en op zondag 27 maart om 10:40 uur.

In deze tweede Teen Titans Go! film (Teen Titans Go! To the Movies was de eerste) botsen werelden met elkaar als de mysterieuze ‘Master of Games’ boven Titans Tower verschijnt en de Teen Titans het moeten opnemen tegen hun grotere, serieuzere tegenhangers. De helden moeten hun verschillen opzij zetten en samenwerken om hen tegen te houden. Het is een multiversum-noodsituatie die alleen kan worden opgelost door niet één, maar twee versies van de Teen Titans!

Winactie 2x Teen Titans Go! / Cartoon Network pakket

Met dank aan Media Tornado mag ik 2x Teen Titans / Cartoon Networkpakket verloten met daarin een Teen Titans Go tas, Cartoon network geel t-shirt, een Cartoon Network notebook en een Cartoon Network deken.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wie jouw favoriete Teen Titan is
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook | Instagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 15 maart. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

34 thoughts on “Winactie | Teen Titans Go! maand op Cartoon Network

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.